İthaki ve Absolute baskı çok uzak terimler bence 
%50 indirim ile 70 lira. İnanılmaz ya.
Eee fiyatları o kadar şişirdiler ki
Hatta galiba kendileri bile bu zam fazla oldu dedikleri için sitelerindeki indirim oranı %35’ten %38 sonra da %40’a çıkmıştı. Bu arada KDV indirimi ne oldu onu hiç anlamadık, bir ara var gibiydi şimdi zam indirim arasına götürdüler onu da 
45tl lik kitap KDV indirimi gelince 41.47tl tarzı rakamlara gidiyordu. Aynı kitap şimdi KDV siz olarak 45tl, yersen 
Baskısı nasıl arkadaşlar? İthaki’nin Pegasus’un fiyatlarını normalleştireceği hiç aklıma gelmezdi.
Watchmen ciltli baskı, şömizli, iplik dikişli. Ciltli baskının sayfa kağıtları ciltsiz baskı gibi kuşe parlak değil, ciltli baskıda kullanılan bu kağıda galiba şamua kağıt diyorlar. Hafif sarı renk bir kağıt. cilt mukavva üzerine ince suni deri gibi geldi bana.
Baskı güzel, ciltleme güzel. Kuşe parlak kağıt olsa daha mı iyi olurdu? Belki… Renkler daha parlak olacağı için daha iyi olabilirdi.
Kulağa güzel geliyor, bakmak lazım. Teşekkür ederim 
%50 den fazla indirim bulmak imkansız. Güzel seridir detaylı yazım mevcut forumda. Alınabilir.
Ben de almak istiyorum ama fuar beynimi bulandırıyor. 
İnternette araştırdığım kadarıyla en uygun fiyat bu sitede. İmge yayınları da fazlaca indirim görmeyen bir yayınevi. %30 görmüşken değerlendirip aldım.
Bu arada kitabın 2. baskısı 13 yıl sonra yapılabilmiş bilginiz olsun. Ciltli bekleyenler vardı ciltli baskı gelirse tekrar düşünürüz ancak yayınevi yetkililerine dahi ulaşamıyoruz ilginç biçimde. ![]()
İmge fiyat politikası ile ciltli gelirse böbreğimi satmak zorunda kalabilirim.
Bende bu nedenle karton kapak alıp koydum kenara. İlk baskının 2006 olduğunu görünce şaşırdım. Uzun zamandır baskısı yoktu en azından almış oldum. Ciltli konusunda hiç umudum yok benim.
Arkadaşlar İthaki yüzde 75 indirimi sadece satmayan kitaplarında mı yapıyor?
Satmayan ya da önü, arkası eksik olan, bir daha basılmayacak serilerde yapıyor genelde.
Gölge Oyunu derlemesi satmıyor mu acaba forumda çok yorumunu görmedim okuyan var mı aramızda acaba?

@Ishamael küs oldukları
dışında ayrıca yeni başladıkları serilerin ilk kitapları için de yapıyorlar.
Güzel bir derlemedir. Ben beğenerek okumuştum. İçindeki her hikayeyi beğenmesem dahi kitabın geneline baktığımda iyi öyküler barındıran bir kitap diyebilirim
İlk kitapları biliyorum Merdivenler Kentini öyle bir indirimle aldım satmayan kitapları da biliyorum ama sattığına inandığım bir derlemede yapmaları tuhaf geldi.
@annihilator teşekkür ederim yorumunuz için ben de güzel olduğunu düşünmüştüm gerçi forumda konuşulduğunu pek görmedim.