O zaman satmayan derleme yapmışlar. 
Dün sipariş verdim ben bu kitabı geldiğinde paylaşabilirim ne zamanki baskı olduğunu 
@Ishamael 2013 yılında basılmış kitap. Bu zamana kadar hala satılıyor olması durumunu gösteriyor zaten.
2013’ le 2018- 2019 bilimkurgu fantastik okuru aynı değil. O gün ilgi çekmemiş olabilir kitap, bugün basılmış olsaydı, belki yine çok satmazdı ama en azından 1. baskının bitmesi 6 yıl sürmezdi.( gerçi hala bitmiş değil
)
İdefix kargo bedava kodu
0031AB7F
Ama emin miyiz çünkü ben kitap satış sitelerinin baskı kısımlarını yenilemediklerine birçok defa şahit oldum bence 2013 baskılarının hala kalacağı kadar kötü değildir kitap.
Yoksa o kadar mı kötü?
Düzenleme: Gerçi tüm sitelerde 2013. Tesadüf olamaz.
Kendi içindeki açmazları bizle paylaştığın için teşekkür ederiz 
Evet, bende bugün basılsa satışının farklı olacağını sanıyorum. Fakat gene de bu tarz kitapların forum gibi ortamlarda insanların birbirini tetikleyerek aldığını düşünüyorum. Ya instagram’da orada burada reklamını çok yapacaklar ya da sadık okurları olacak ki takip edecek. Yoksa çok kimse takip edip, araştırıp böyle çok ortalıkta görünmeyen kitapların peşinde koşmaz. Benim takip ettiğim kadarıyla forumda önce birisi aldı bu kitabı sonra baskısı tükenme konuşmaları döndü ve birden herkes almaya başladı. Sonra 9,90’a düştü ve ondan sonra da baya alan oldu. Tabi gene aynı yere geliyoruz İthaki ne yaptı, nerdeyse her kitaplarını ilgiyle takip eden insanların bulunduğu forumu o ya da bu nedenlerle bıraktı
Tekrar tebrikler…
Bir kaç farklı dağıtım sitesi üzerinden baktım, baskı yılı 2013.
Bu arada İlknokta fiyatı daha uygun 9.90 TL. Ama kargo sorunu var. 75 TL alışveriş yapmak gerekiyor.
https://www.ilknokta.com/sam-weller/golge-oyunu.htm
@Ishamael ve @annihilator mesajları olmasaydı benim aklımda almak, okumak yoktu, dediğinde haklısın.
@Ufuk o değil de ben seni o mesajda bunun için etiketlemedim. Benim o mesaja alıntı yaptığım @Erdal_01 mesajını ve benim mesajımı tekrar oku, seni neden etiketlediğimi anlarsın ![]()
Onu anladım da tepki veremedim 
@alper ayrıca senin bu kitaptan nasıl haberin olmadı ya
Bilsem söylerdim sana, ben son aylarda çok görüldüğü için sende vardır diye düşünmüştüm.
Kitap gözüme çarpıyordu ama iyi kitap değil diye düşünmüştüm. Okumayı düşünmediğim için almamıştım ama yukarıda olumlu yorum olunca, okurum diye düşünerek, aldım az önce.
Ben 23 lira olduğu zamanlarda almıştım. Bir iyi çıkmasın hele 
Bu kitap ben de var. Çok akılda kalıcı hikayeleri yoktu hatırladığım kadarıyla. Çünkü pek bir şey hatırlamıyorum
Zaten işin içinde Gaiman var diye almıştım. Olmasa da olur bir kitaptı. Bu arada 2 ay önce falan aldım. İlk baskısı hâlâ.
İthaki Ray Bradbury eserlerini yeniden basıyor şu sıralar, Karanlık Kitap ve Bilimkurgu Klasikleri içerisinde. Gölge oyunu da yeniden baskıya gider mi sizce?
İmgenin kendi sitesinden vermek daha mantıklı.
Zaten aynı indirim oranına sahipler ben yanına başka bir kitap ekleyerek aldığım için kitapambarını kullandım.
Erdal Hocam birkaç istisna var. Değiştirilmiş Karbon ve Merdivenler Kenti hem ucuza satıldı hem de diğer kitapları basıldı. Yayımlanmayan kitaplar konusunda çok kızgınım ama yiğidi öldürüyorsak hakkını da vermemiz gerekir. Bu durum her kitap için geçerli değil maalesef.
Çabuk gelirdi diye demiştim.
İstedikleri satış rakamlarına ulaşamayan fantastik bir serinin ilk kitabını bu şekilde satıyor olabilirler. İlk kitabı ucuza alınca otomatik olarak serinin çıkacak diğer kitaplarının da hazır müşterisi oluyoruz. Bunun haricinde baskı bitirerek depolama maliyetinden de kurtulmuş oluyorlar.
Gölge Oyunu bir derleme yeniden basılsa bile herhangi bir serinin içine girmez. Ray Bradbury eseri değil ona ithafen yapılmış bir çalışma.
Derlemelerden 2. Baskı gören var mı? Ben hiç görmedim. Derlemede telifler bir noktadan sonra sorun oluyor. Alacaksanız alın sonra keşke alsaydım, vah şöyle olsaydı, tüh böyle yayınevine demeyin.