Başlamış, başladığı gibi de bitmiş. Bir umut Gölün Hanımı için oy vereyim dedim Fabrika Ayarı %60’ı bulmuş bile…
Trendyol - Kırmızı Kedi Kitabevi indirimi çok sık oluyor mu arkadaşlar? İş bankasından alacak çok kitabım var da beklemeli miyim sizce?
Ahh be 2 gün önce olsaydı
Hepsiburada’dan kitap almak riskli. Bazen iyi geliyor ama genelde hasarlı ürün geliyor. İade, benim iptalim kendilerinin iptali, gelen kargo ile iade kargo firmasının farklı olması, iade kodu bulamama vb. Riski bilin diye yazdım.
İş Kültür Kitabevinde bu hafta hangi kitaplar %40 indirimli bilen var mı?
Farabinin kitapları indirimde
Zaman çarkı tüm kitapları yüzde 50 indirimle ön satışta alacak olan varsa kaçırmasın…
https://www.ilknokta.com/robert-jordan/zaman-carki-15-kitap-takim.htm
Yine mi? 2 hafta önce de Farabi’nin kitapları indirimdeydi.
Bu demek oluyor ki 13.cilt çıkmak üzere.
Edit: 13.cilt satışta gözüküyor ilknoktada.
Yunus Emre, Kerem ile Aslı, Kutadgu Bilig, Atabet’ül Hakayık ve Mevlana’nın Rubaileri %40 indirimde.
Teşekkür ederim.
Hep almayı düşünüyorum ama o kadar uzun ve maliyetli bir seri ki sürekli geri adım atıyorum.Bu seriye harcayacağım zaman ve para ile okuyabileceğim başka kitaplar aklıma geliyor,fiyatta iyi duruyor ama işte sıkıntı değip değmeyeceği ve bu kararsızlık
Böyle düşünenler hep alıyor hocam ama yine de siz bilirsiniz.
İsterseniz tek tek alın, okursunuz beğenirseniz devamını alırsınız. Biraz pahalı olur ama pişman olmaktan iyidir diye düşünüyorum. Belki de çok beğenirsiniz tam set almaya karar verirsiniz, elinizdekini de ya satarsınız ya da birisine verirsiniz.
Ben toplam üç set sattım. Bunlardan iki tanesi tam set diğeri de yarım set (ciltli ve ciltsiz karışık ) kitaplarda hasar falan olunca ben yenisini alıyorum. Şuan 4. seti kendim için topluyorum.
Satın alırken de tek tek alacağım diyorum ancak 3 yada 4 lü olarak alıyorum. Şuan sanırım 600 TL gibi bir fiyata satılıyor birden bu kadar parayı buna bağlamak istemiyorum. Aldığım ve alacağım bir çok kitap var çünkü, birde gaza getiren arkadaşlarım var. Sağ olsunlar kendimi sürekli bir şeyler alırken bulunuyorum.
Aslında bunu düşündüm ama yanlış bilmiyorsam ciltliler son kez basılıyormuş sene sonu mu sonraki sene sadece ince kapaklar basılacakmış ki zaten ciltliler bile ancak şuan tam anlamıyla satışta 13.sayı sonunda tekrar basılmış.Umarım yanlış biliyorsunuz öyle birşey yok dersiniz
Ciltlilerin basımına en az bir kaç yıl daha devam edileceğini Emre Bey özellikle belirtmişti. Basımı biten şey eski karton kapaklılar. Yeni kapaklarla, gözden geçirilen içerik ve her kitap tek cilt olacak (eski karton kapaklı seride bazı kitaplar 2ye bölünerek basılmıştı ) şekilde yeniden basılacak dendi. İlk kitap çıktı ama devamı gelmedi, o kitabı alan arkadaşlardan editöryel olarak değişiklik yapılmadığı haberi geldi en son.
Buradaki ciltsizler artık basılmayacak olanlar.
Bu da yeni karton kapaklıların ilki.
Çok teşekkür ederim,yanlış biliyormuşum Seriye başlamayı düşünebilirim