Sanal karttan geçtim, 5 TL fark vermek istemedim böyle bir fırsat alışverişi için
En fazla iade olur paramız kalmaz.
Arkadaşlar, emin olamıyorsanız güvenliğinden sanal kart ile sipariş verin. Kapıda ödeme için +ücret vermek bana göre olmazdı herhangi bi çakallık durumunda da tüketici hakem heyetine gidip paranızı kurtarabilirsiniz
Tam da bunu diyordum. Kalp kalbe marşı
Bu Kitaploji olayı Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri kitabının tekrar satışa sunulması gibi olmasın sakın. Bazı indirimler gerçekten de inanılmaz.
0,41 kuruşa sakız bile alamıyoruz
çok fazla hasarlı gelir gibi bence gelirse eğer.
40 liraya (kargo dahil) 5 tane kitap siparişi verdim, 3D security vs. vardı. Bakalım bekleyip görelim.
Ben daha önce bu siteden sipariş vermiştim ne yazık ki kitaplar hasarlı geldi ve kargonuzu takip edemiyorsunuz sitede kargoya verildi diyor lakin ne bir takip no ne de bir mesaj geliyor.Ayrıca müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız.Hiç bir şey yapamadan bekliyorsunuz ne gelecek diye, bir kaç yerde okumuştum gönderdikleri kitapların siparişle alakası yok diye.
Yıktın bizi
İdefix, Dünya’ya Düşen Adam kitabına böyle yapmıştı ama gelmişti kitap. Bunlar da gelsin
Ben 200 lira bayılmayı başardım 3-3 derken ama kötü yorumlar çok gerçekten. Pişman mıyım asla
200 yine iyiymiş, ben 80’den fazla kitap almışım onu da ekleyeyim bunu da ekleyeyim derken. Olur da gelirse gerçekten büyük sürpriz olacak.
Yaklaşık 80 TLlik sepet oluşturdum, siparişi geçip geçmemek arasında çok kararsız kaldım.
Ben çizgi roman benzeri o şeylerden almadığım için pek çoğunu es geçtim.
Gönderecekleri varsa da bu yüklenmeye yetişemezler zaten.
İade süreci loading
kara kitap ve kara kitap 25 yaşında aynı kitap biliyorsunuz dimi? 25 yaşında versiyonu biraz daha genişletilmiş hali
Şikayetvar.com’da baya şikayet var. Ürünler uzun süre gönderilmemiş, eksik gönderilmiş, farklı gönderilmiş. Ben de sipariş verdim ama iptal etmeyi düşünüyorum.
Ben de kararsızdım ve şu an sepetimdeki kitapların fiyatları arttı
O fiyata sadece kapağını gönderirler. Yayıncılar bile sitelere liste fiyatı üzerinden maksimum %60 indirim ile gönderiyorlar.