@JrThoth adres kısmında Türkiye seçince 7 TL’ye düşüyor. Dün ben de biraz uğraştım bu işle.
Sanırım ışınlıyorlar kitapları. Başka bir açıklama bulamadım.
Ülke seçmediğiniz için yazılım kargoyu yurt dışı kargo olarak hesaplıyor.
Garip dedik, şu bu dedik, forumdan (ben dahil) iki kişi kazandı iyi mi
Tebrik ederim. Kazananın forumdan olması daha az üzdü diyebilirim.
İletişim ve Metis’i %40 nadir görüyorum. Güvenilir bir site mi acaba?
bildiğim kadarıyla merkezi cağaloğlunda olan bir firma. bir kaç defa alışveriş yaptım olabildiğince hızlı ve kitaplar gayet iyi şekilde paketlenmiş olarak gelmişti. bazen günlük kampanyalar yapıyorlar ama bu sefer ki baya iyi bir kampanya olmuş.
Belirtilen indirimler görünmüyor. %30-35 görünüyor Anasayfada.
Kitapoba.com - Uygun fiyatlı kitaplar özel kampanyalar diye bir sayfa eklemişler siteye oradan ulaşılabiliyor. ana sayfadaki görünen indirimler kampanya öncesinde de mevcuttu. o genel uyguladıkları indirim tutarları bildiğim kadarıyla
Kitapoba, Ocak 2020’de açılmış bir alışveriş sitesi olarak görülüyor arkadaşlar. Henüz çok yeni ve internette haklarında çok fazla bilgi yok. Siteyle ilgili tanıtım mesajı atan iki üyemizin de foruma yeni katıldıkları ve sadece bu konuya yazdıkları görülüyor. Temkinli yaklaşmanızı tavsiye ederim.
ilk açıldıkları zaman yine bu forumdan alfa yayınları için yaptıkları kampanyayı görmüştüm ve ardından o siteden alışveriş tecrübesi edinmiştim. bu yeni kampanyayı gördüğüm gibi de foruma üye olup buradan da paylaşmak istedim ben paylaşana kadar bir başkası paylaşmış. tecrübemi paylaşmak istedim
Olabilir, doğrudur. Kimseyi bir şeyle itham ettiğim yok. Ama ben 10 yıldır bu sitenin bir parçası ve forum yöneticisiyim. Buradaki üyelerin hepsini arkadaşım olarak görüyorum. Çoğunun yaşı benden küçük. Onları uyarmak benim vazifem. Sonuçta burası benim sorumluluğum altında. Anlayışla karşılamanız dileğiyle.
Estağfurullah ben de itham olarak algılamadım faydalı paylaşım yapmak niyetindeyim hassasiyetiniz çok kıymetli teşekkürler
Metis idefix’te %30 indirimde ide15m ile %44 indirim elde edilebilir. Ayrıca bkm sitesinde %33 indirimde, baba kodları ile bu oran artırılabilir. İthaki bkk, Stephen King ve Agatha Christie seçili kitaplar %50 indirimde (bkm). Malesef Yazma Sanatı dahil değil. Can %40 (bkm). D&r bu günü pas geçerse Idefix’ten 12 Ursula kitabı alıp ben de pas geçecek gibiyim.
Bkm kodu ne tam olarak babalar günü için?
Edit: 100 lira ve üzeri baba10
150 lira ve üzeri baba15 diye gidiyormuş
Forumda, Makinelerin İmparatorluğu serisini okuyan var mı acaba? Bir iki cümle ile yorum yapmasını rica edeceğim merak ettiğim bir seridir.
Uzun zamandır listemdeydi, iyi seriydi diye yorum okuduğumu hatırlıyorum.