İdefix 9B4B3099 çalışmıyor.150 tllik kitap ne güzel 105 tlye geliyordu kuponla.Kaldırdılar sanırım,bilgisi olan var mı?
Evet benim de uzun zamandır listemde, hep tereddütteyim alsam mı almasam mı diye. Fiyat da gayet uygun olmuş.
Benim hesapta hala çalışıyor.
Bir süre pas geçicem ben. Maalesef kitaplığımda yer kalmadı. Yeni yerler yaratana kadar elimdekileri okurum dedim ama dayanması zor.
Amazon’da yüzde 50 ile satılan bazı HAY kitapları var. “En son aldıklarımız” başlığında bir foto paylaşmıştım. O fotodaki tüm kitaplar %50.
Evet benim de okumam gereken çok fazla kitap birikti. Ama bir yandan da fiyatlar habire yükseliyor
bir iki yorum gelse ona göre karar vermeyi düşünüyordum ama henüz herhangi bir yorum da gelmedi
PICODI15 idefixte çalışıyor. 150 TL lik alışverişe 15 TL veriyor. Biraz düşük ama olsun
Edit: 9B4B3099 bu kod da çalıştı. Her üye bir kez kullanabiliyor olabilir
bunu denedim ben dün çalıştı. yapıştırdım hemen siparişi. 150 liraya 30 lira vermişti.
Kodu hediye çeki ile birlikte kullanabiliyor muyuz?
İkinci el Kral Katili Güncesi üç kitabı uyguna satıyor isteyen bi baksın
https://letgo.onelink.me/O2PG/b0a51772
Ben de başka ne var diye bakarken Taht Oyunları gördüm. 9 kitap 125 TL ama uygun mu değil mi bilemedim (temizliğine göre uygun geldi bana).
Ekleme: Adama mesaj atılmıyor. Sayfasında da duyuru yapmış. Mesaj kutusu dolmuş olabilir. Dikkatli olmak lazım.
Kategori aramak olarak zor ama kitap ismine göre aratınca uygun kitaplar denk gelebiliyor
Letgo’dan sadece elden alışveriş yapmanızı öneririm. Havale sonrası kargo durumlarında dolandırıcılık olayı son zamanlarda epeyi yaygınlaştı. Ben de 6-7 ay önce havale yapmıştım (90 tl) Neil Gaiman kitapları için satıcı kitapları yollamadı, hesabını kapattı. Site yönetimi sanki olayla hiçbir ilgileri yokmuş gibi davranıyor tek önlemleri ‘‘gidin savcılığa başvurun’’ demek oldu.
Doğrudur. Riske atılabilecek meblağlardaki kitapları alıyorum genelde. Şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım umarım karşılaşmam.
Hangi site bu? Ben göremedim
Bu site. Başlangıç olarak yarın gözüküyor.
Çok teşekkürler haber verdiğiniz için, 4 gündür iptal edilen zaman çarkı kitabım için uygun indirim bekliyordum. Yoksa %45’lik bir indirimli bilmediğim bir siteden alacaktım.
Üstte yazıyormuş görmemişim