Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

İdefix 9B4B3099 çalışmıyor.150 tllik kitap ne güzel 105 tlye geliyordu kuponla.Kaldırdılar sanırım,bilgisi olan var mı? :frowning:

Evet benim de uzun zamandır listemde, hep tereddütteyim alsam mı almasam mı diye. Fiyat da gayet uygun olmuş.

1 Beğeni

Benim hesapta hala çalışıyor.

Hay’lar %40 üzeri indirime girmiyordu değil mi? :thinking:

@isos81 Teşekkürler.

Bir süre pas geçicem ben. Maalesef kitaplığımda yer kalmadı. Yeni yerler yaratana kadar elimdekileri okurum dedim ama dayanması zor. :smiley:

1 Beğeni

Amazon’da yüzde 50 ile satılan bazı HAY kitapları var. “En son aldıklarımız” başlığında bir foto paylaşmıştım. O fotodaki tüm kitaplar %50.

1 Beğeni

Evet benim de okumam gereken çok fazla kitap birikti. Ama bir yandan da fiyatlar habire yükseliyor :slight_smile:
bir iki yorum gelse ona göre karar vermeyi düşünüyordum ama henüz herhangi bir yorum da gelmedi :slight_smile:

PICODI15 idefixte çalışıyor. 150 TL lik alışverişe 15 TL veriyor. Biraz düşük ama olsun
Edit: 9B4B3099 bu kod da çalıştı. Her üye bir kez kullanabiliyor olabilir

bunu denedim ben dün çalıştı. yapıştırdım hemen siparişi. 150 liraya 30 lira vermişti.

2 Beğeni

Kodu hediye çeki ile birlikte kullanabiliyor muyuz?

İkinci el Kral Katili Güncesi üç kitabı uyguna satıyor isteyen bi baksın
https://letgo.onelink.me/O2PG/b0a51772

1 Beğeni

Ben de başka ne var diye bakarken Taht Oyunları gördüm. 9 kitap 125 TL ama uygun mu değil mi bilemedim (temizliğine göre uygun geldi bana).

Taht Oyunları Letgo linki

Ekleme: Adama mesaj atılmıyor. Sayfasında da duyuru yapmış. Mesaj kutusu dolmuş olabilir. Dikkatli olmak lazım.

1 Beğeni

Kategori aramak olarak zor ama kitap ismine göre aratınca uygun kitaplar denk gelebiliyor

1 Beğeni

Letgo’dan sadece elden alışveriş yapmanızı öneririm. Havale sonrası kargo durumlarında dolandırıcılık olayı son zamanlarda epeyi yaygınlaştı. Ben de 6-7 ay önce havale yapmıştım (90 tl) Neil Gaiman kitapları için satıcı kitapları yollamadı, hesabını kapattı. Site yönetimi sanki olayla hiçbir ilgileri yokmuş gibi davranıyor tek önlemleri ‘‘gidin savcılığa başvurun’’ demek oldu.

3 Beğeni

İlknokta’da 3 günlük %50 indirim var İthaki Yayınları’nda

18 Beğeni

Doğrudur. Riske atılabilecek meblağlardaki kitapları alıyorum genelde. Şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım umarım karşılaşmam. :blush:

1 Beğeni

Hangi site bu? Ben göremedim

Bu site. Başlangıç olarak yarın gözüküyor.

1 Beğeni

Çok teşekkürler haber verdiğiniz için, 4 gündür iptal edilen zaman çarkı kitabım için uygun indirim bekliyordum. Yoksa %45’lik bir indirimli bilmediğim bir siteden alacaktım.

Üstte yazıyormuş görmemişim :slight_smile:

1 Beğeni