Teslim noktası ile tek kitap kargo ücreti ödemeden, indirimli olarak alınabilir. kitapyurdu
86EE61FE
D215EE3A
Idefix kargo bedava kodları.
Teslim noktasında siparişimizi bekletebiliyor muyuz hemen alamamız mı lazım biliyor musunuz ?
Kitapyurdu için kargo bedava kodu var mı?
Teslim noktalarına teslimat bedava.Size en yakın hangisi sitesinden bakabilirsiniz
Onlara baktım, ikisi de uzak maalesef. İdefix’teki gibi kargo bedava kodu var mı diye merak ettim ben de.
Platin üyeliklerin kargo avantaji var diye biliyorum. Forumda hesabı olan birisi varsa onuda kullanabilirsiniz
En son (martta) siparişimde 15 20 gün süresi vardı teslim almak için.
Teşekkürler . (Yirmi karakter )
Bugün teslim aldım bir kargo. 7 temmuza kadar süre vermişlerdi. Genelde 2 hafta süreleri oluyor, bulunduğunuz semtin yoğunluğuna göre.
Benim için artık ithakinin %50 indirimde olmadığı günler haber değeri taşıyor
Teşekkürler (20 karakter )
Woaw sabah saat 10 da ilknokta dan sipariş verdim 1 saat içinde faturasi kesilip “kargolandı” durumuna geldi siparisim.
3 alışveriş yaptım onlardan. Hepsi aldığım gün kargolanıp ertesi gün ulaştı. Bu konuda çok iyiler gerçekten.
Zaten yapılan zamlarla yüzde elli olmadan almak inanılmaz mantıksız
Dune serisi ya da Vakıf’ın ilk dört kitabını almayı planlıyordum. Sizce bu indirim değerlendirilmeli mi?
%50’den daha iyi bir indirim bulmak zor. %50’yi de nadiren görüyoruz zaten. Genelde %35-40 oluyor. İllaki alacaksanız şimdi tam zamanı.
bkmkitap.com dan yapacaginiz 250 TL ve uzeri alisverislerde Sherlock Holmes veya 14 kitaplik kutulu Stefan Zweig seti BEDAVA! Ustelik mobil uygulamada KARGO UCRETSIZ!
Bkm’den sms gelmiş. Miktar yüksek, sayfa da malum, bkm. Yine de belki birinin işine yarar
veeee Vakıf tükendi