Keşke şunun gibi bir şeyi bizlerde alabilsek. Mor rengini de çok severim. Efsane duruyor.
İndirimden önce mi tükendi, indirimle mi tükendi ne ara tükendi, nasıl tükendi, tükenip tükenemeyeceğini anlamadan tükendi. Bu durum beni de üzdü ://
TİBKY %40 indirimli olan site var mı şu an biliyor musunuz?
Kitap müptelası ve kitap16 da buldum ama güvenemiyorum
Trivagonun kitap için olanını buldum. Belki işinizi kolaylar. Yorumlar da fena değildi. Linki bırakıyorum kendiniz denersiniz.
Az önce oradan taradım. Maalesef setleri karşılaştırmıyor.
Biliniyor gerçi ama ben genelde burdan bakıyorum
Set olarak almadığımızda faydalanırız olmaz mı ://
Oluyor, öyle böyle değil üstelik. Şu uygulamayı zamanında keşfettiğim için kendime ne kadar teşekkür etsem az.
Kitaploji yüzde 41indirimde epeydir
Aa doğru ben orayı unuttum teşekkürler
İdefix tam bir pişmanlık.
250tl lik hediye kartı gönderdiler arkadaşlar. 30tl de finansbank indirim kodu vermişti. 260tl lik alışveriş yaptım. Sonrasında iptal talebinden bulundum. 230tl lik iade yapacaklarmış. Hem hediye kartımın 20tl si gitti hem de 30tl indirimim gitti. Bir daha idefixten alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Rezalet resmen
İdefix’ten hediye kartı ile 150/45 şeklinde Zaman Çarkı 11. ve 12. kitabı almak istiyorum. Baskı tarihleri 2010-2012 gözüküyor. Acaba bu tarihler güncellenmemiş mi?
Ciltli olanları alacaksanız güncellenmemiştir baskı tarihleri.
Ciltsiz olanlarla karıştırmamaya çalışın.
Amazon.com.tr de fiyatlar çok uygun. Aksam sipariş verip ertesi gün teslim alıyorum. Hem de 50 lira üzeri ücretsiz kargo. Ekspress teslimat aynı gün getirirse saşırmam. Hep standart teslimat seçtim hepsinde de ertesi gün ürün geldi. Bu karantina döneminde bile böyleydi. Can yayınların’nın bir kitabı parçalandı. Sayfalar kopuyordu. Amazon para iade etti ‘ürünü gôndermenize gerek yok’ diyerek… Kusurlu ürün neticede.
Ben de uzun zamandır kitap alışverişlerini Amazon.com.tr den yapıyorum. Dediğiniz koşullar aynen geçerli. Hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.
Doğan en fazla ne kadar indirim görüyordu ve ne kadar zamanda bir oluyor tahminen?
Merdivenler Kenti İdefix’te 9,90’a düşmüş. Okumayı düşünenler için harika bir fırsat bence
Kitapla ilgili yorumumu da buraya bırakayım.
%40 görüyor daha çok Kitapyurdu’nda oluyor ve çok çok olsa 2-3 ayda bir indirime giriyor.
Evet reklam sanıyorlar. Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Ama böyle. İlk alışverişimde ben de şaşırdım. Şimdi başka hiçbir siteden kitap almaz oldum.