Geçen seneki 7 TL ile bu seneki 7 TL bir olmadığı için olabilir mi acaba? İki şehir arasını 15 TL’ye gidiyordum şimdi 50, varın siz düşünün artık.
Ehonomi heç eyi değel.
Buz ve Ateşin Şarkısı set olarak en uygun kaça alınır sizce? Birkaç kez trendyolda 216 tl’ye gördüm.
Şu an en ucuz 232 tl. Ben genelde en ucuz n11’de görüyordum ve oradan almıştım geçen sene. Yine biraz daha bekleyip takip edin. 216 bulursanız alın, sanırım daha çok inmez ikinci el falan bulup anlaşmadıkça.
Şurda 175’e var (hala satıyorsa). Belki pazarlıkla filan 150’ye inebilir. Yalnız letgo’ya dikkat etmek gerek, son zamanlarda dolandırıcılık olayları iyice artmış.
https://www.kitap365.com/kitap/game-of-thrones-taht-oyunlari-9-kitap-set/259732
burası epsilonun kafka yayınevinin kendi satış sitesi, ilknokta/ ithaki-yabancı gibi.
KTP365 diye %7 indirim kodları var ve birkaç ay önce %50 indirim yapıldığına da şahit oldum.
Şu an %42 indirim ile 232tl ve kodla yaklaşık 215tlye gelir sanırım.
@isos81 Şimdilik ikinci el kitap almıyorum. Dediğiniz gibi çok dikkat etmek lazım .
@ESO @ilydious O zaman 215-216 tl alt limiti gibi duruyor. Kampanya bakmaya devam edeyim. Teşekkürler cevaplar için.
Kasımı beklerseniz ben 11 de kod ile beraber filan 170 tlye almıştım. Bu sene nasıl olur bilemeyiz gerçi ama. Ek indirim yoktu sonuçta kodlar ile indirmiştim 50 tl kadar.
Watchmen (Ciltli) IDE15M ile 62tl ye geliyor.
15 Nisanda ilknoktadan %50 indirimle 63 e almışım. Etiket fiyatı 126 yani, şimdi 160. İki ayda %27 zam gelmiş.
Alım gücümüz hergün azalıyor.
Hocam dediğiniz genel olarak haklı da, ben kasım sonu kara cuma indirimi sırasında yüzde 50 indirimle 70e aldım ve etiket fiyatı 140 TL idi. Bir ara yüzde 50den fazlasını görmüştü öyle almış olabilirsiniz.
Halka dunya 53 lira, yuzde 50 indirimde.
İdefix 25/125 Kodu C1904A11 Türk Telekom vermiş bana, haberim yok. Kullanmak isteyen bir bakabilir.
ithaki baskılarını okumuştum, çok da güzel kapakları vardı, akıbetleri ne oldu hiç bilmiyorum, kitaplığımdan kitapların kaybolması vaka i adiyedendir, yanına bişeyler daha koyarak ide15m kodu ile daha da ucuza aldım, sağlam bilim kurgudur, güzel alışveriş oldu ama ithaki kapakları çok daha güzel
İthaki kapakları güzeldi ama boyutları çöptü. Bunlar bilimkurgu klasiklerinden biraz daha büyükçe. Ben daha çok seviyorum bu halini.
o zaman aldığıma daha çok sevindim😎
Hayret bu saat olmuş kitap fırsat kampanya alanına bir şey girilmemiş. Varsa hala almayan bi akıl çeleyim. Şuan idefixte Lem’ in 4 kitabı %40 indirimle 70 e geliyor. Ide15m olacak şekilde ayarlanırsa %50 ye rahatça gelir kitaplar. Ben iki Ursula ile kombo yapıp son çıkan 2 kitabını alacağım Lem’ in.
Şöyle bir şey var ülkemiz sınırlarında mor değil ama ben beğeniyorum bu baskıyı(ciltli)…
https://urun.n11.com/kultur-sanat/foundationfoundation-and-empiresecond-foundation-P370195459
Tudem Yayınları’nın indirim dönemlerini ve en fazla yüzde kaç indirim yaptığını bilen var mı?
Kapağını beğenmedim. Benim tarzım biraz farklı. Kapağını beğenmiş olsaydım kesin siparişi geçmiştim.