Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

https://www.amazon.com.tr/b?node=18383728031
Amazon’un geleneksel yüzde 50 indirimi başlamış. Keşke biraz yeni kitap ekleseler şu listeye. Alacak olanlar zaten almıştır, aylardır aynı listeyle indirime gidiyorlar. Gene de eksik olmasınlar tabi :clap:t2: .

1 Beğeni

Sadece bu ay için geçerli olan Garanti Bonus Flaş’ın 50 tl ve üzeri kitap alışverişine %20 bonus kampanyası Amazon’da oluyor mu biliyor musunuz? İdefix ve D&R’da oluyor ama Amazon’da oluyor mu bilmiyorum. Bilen var mıdır?

1 Beğeni

Amazondan kitap da alsanız ürün kategorisi olarak “Diğer” olarak görünüyor. Dolayısıyla bonus kampanyası için geçerli olmaz diye düşünüyorum.
Hatta geçen ay Alfakitap sitesinden kitap almama rağmen o da dahil olmamıştı. Ki alışverişten önce telefon açıp garanti Pos kullanıp kullanmadıklarını sorduklarımda evet demişlerdi ama niye kampanyaya dahil olmadı anlamadım.
Bu kampanya için en garantisi dediğiniz gibi d&r, idefix ve daha önce denediğim ucuzkitapal sitesi.

1 Beğeni

Amazon’un 20 TL kuponunu alabilen, kullanabilen oldu mu? Bir kaç defa hesap açtım, farklı telefonlardan denedim. Yine de kuponu edinemedim. :roll_eyes:

Ben kullandım, ödeme ekranında çıkıyor promosyon kodu -20 TL düşüyorlar toplamdan.

Peki uygulamaya girdiğinizde hiç bildirim geldi mi??

Bildirim gelmişti galiba, anasayfada biraz gezinince aşağılarda çıkıyor promosyon kodunuzu almak için tıklayın yazıyor.

1 Beğeni

Amazon’dan kaçırılmayacak fırsat :loudspeaker:

18 Beğeni

Bunun gibi bir şey olmuş :smiley:
resim

3 Beğeni

Teşekkürler. Ben de çıkmıyor. Belki kod bitmiştir :roll_eyes:

100 tl’lik siparişte otomatik çıktığı yazıyor. Dikkat ettiniz mi?

*Promosyon sadece iPhone and Android telefonlardan Amazon.com.tr uygulaması ile verilen siparişlerde geçerlidir. Android tablet, Windows telefon veya iPad üzerindeki Amazon.com.tr uygulamasından verilen siparişlerde geçerli değildir

Şöyle bir şey gözüme çarptı.

hepsiburada 50 kitapta %50 indirim yapmış

Capture

2 Beğeni

Ahh birde birkaç hafta önce yaptıkları gibi 50/150 kupon koysalar tadından yenmez :smiley:

Evet 100 TL sepet oluşturuyorum. Sadece kargo bedava çıkıyor.

@raispecial evet telefon uygulamasından yeni hesap açıyorum. Yine de kabul olmuyor :laughing:

Satın al butonunu kırabilirim :laughing:

Dün gece amazondan kitap siparişi verirken ben de çok aradım ama bulamadım. ‘‘Promosyon kodu talep eden ilk 4,000 müşteri için geçerlidir’’ yazmışlar, sanırım promosyon kodu tükenmiş.

2 Beğeni

Trendyol indirim kuponu olan ve kullanmayan var mı acaba?

1 Beğeni

Keşke olsa (ama kullanırdım:D) ben de yapamadım başka hesabım da vardı ordan da denedim olmadı. Ayrıca bir arkadaşım yapabildi kupon 10tl’ye düşmüş.

1 Beğeni

Bu 20 TL’lik cüzdan avantajı 1 günlük mü geçerli? Dün Cüzdanımda 70 varken bugün 50 var. Hesap özetine baktığımda +20 olarak yatmış görünüyor ama cüzdanda.

1 Beğeni