Ayın enparalısı olup bir de otomatik fatura ödeme talimatı olan demişler. Gittikçe artıyor kriterleri, bir dahaki kampanyada mevduat hesabında on bin TL olup, ayın en paralısıyken kredi kartından şu kadar harcama yapanlar diye devam edebilir
Ben sürekli kullandığım için sıkıntı yok ama azalacaktır kullanım oranı, bu arada üç site ile anlaşmış olmaları ve 50/15 olması güzel olmuş. Gerçi bedava kargo alt limitleri yükseldi ama neyse artık.
Yeni bir hesap açmama rağmen İdefix’te 9B4B3099 kodunu kullanamadım. Bu kodu da mı iptal etti İdefix? Dün veya bugün bu kodu kullanan oldu mu acaba?
Keşke biraz okuyucuya göre planlama yapıp yollarına devam etseler.
ben de denedim şimdi ide15m de bu kod da çalışmıyor, sadece kargo bedava kodları çalıştı.
İşin tuhaf yanı, dün gece saat 11 gibi denedim çalışıyordu kod. Birkaç kitap eklemek için sitede gezindikten sonra alışverişi bitirmek için kodu kullanmak istedim ama sürekli hata verdi.
@ESO umarım öyledir. Çünkü çok kazançlı bir kod
hiç bilemiyorum neden böyle oldu. bi keresinde de çalışmıyordu kodlar sonradan düzelmişti yine öyledir belki.
Bu kampanyalar %50 indirim ile birleşince güzel oluyor, normal zamanlarda Kidega’nın fiyatları bana pahalı geliyor.
Papara kampanyası güzelmiş değerlendirilebilir.
Sabah aldım, sipariş durumu kargolandı olarak güncellenmiş şimdi.
Hayırlı olsun, keyifli okumalar dilerim.
Amazon %50 kampanyasindan yararlanmak istiyorum ama alanlar paketlemeden hiç memnun değil hasarli gelmesinden çekiniyorum açıkçası.
Paketler gayet organik. Hiç plastik yok ve bu zamana kadar hiç hasarlı ürünüm gelmedi.
Paketlemesi çok korumalı değil ama özel bir firma ile çalışıyorlar. Paketleri fırlatma henüz görmedim. Yine de bugün görevli arkadaşa durumdan bahsettim. Yöneticisi sürekli Amazon ile irtibat halindeymiş. Dedim en azından balon poşet olsun, forumdan herkes şikayetçi. O da tamam ileticem mutlaka dedi. Eğer herkes aynı şeyi herkes söylerse sonuç alınır diye düşünüyorum.
Ben paketlemeden gayet memnunum. Gerçi bunun sebebi genellikle sepeti fazla doldurmadığım için olabilir. Yarın tek pakette 5 kitabım gelecek, sanmıyorum ama hasarlı gelirse ben de burada belirtirim.
Amazon’un pek öyle taleple baloncuğa geçeceğini sanmam. Dünya çapında bir şirket olarak çevreci yükümlülükleri ve misyonları var.
Amazon kutunun boş kalan kısımlarına kağıt doldurup sarsılmasını önlüyor kitapların. Hasarlı kitap geldiği oldu ama hiç hasarlı koli gelmedi. Genelde taşıma sırasında olacak hasarlar değildi onlar da zaten.
Olabilir tabi. İlla benim önerdiğim yöntemi uygulayacak diye bir kural yok. Genel olarak bir önlem alması iyi olur diye düşünüyorum. Gerçi henüz hasarlı ürün gelmedi ama hiç gelmeyecek anlamına gelmiyor.
Bana gelen kolide kağıtlar olmazsa da olurmuş. Pek sarsıntı önleyici etkisi yoktu açıkçası. Zaten sadece üste koymuşlar, altta ve yanlarda yoktu.
Amazonun baloncuklu paket kullanmama sebebi çevreci olması. Plastik kullanımını kısıtlamak yani. En azından ben öyle biliyorum. Vazgeçeceklerini pek sanmıyorum.
Benim de son siparişime kadar hep iyiydi ama son siparişimde kartonun dört kenarı da yırtıktı. Kağıtları da kenarlara değil üstüne koyuvermişler. Kargo geldiğinde tüm kitapları görebiliyordum dışardan. Ama biraz da şans işi sanırım bu sağlam gelip gelmeme olayı.