Kitapyurdu son bir aydır çok güzel indirimler yapıyor. Eski şaşalı günlerine geri dönmek istiyor belli ki. Altın Kitaplar %50 bekliyorum ben de.
İdefix 15/75 ve 30/150 kodları sanırım miadını doldurdu…Keşke yaz boyu devam etseydi.Hala kullanabilen var mı?
Bu ara sürekli ama sürekli İthaki %50 indirimi görüyorum sanki. En sonki zamla da birlikte İthaki’nin %50 indirimli hali bile pahalı geliyor bana. Sürekli indirim yapıldığına göre siteler de bunun farkında galiba. Bir yanım zamlara falan çok kızgın hiç alasım yok ama bir yanım da daha da zamlanacak alabildiğin kadar al diyor
Ben boykottayım şu an, tavsiye ederim.
Arkadaşlar Garanti bonus puanı İdefix’te kullanabiliyor muyuz? Ben sanki kullanıyoruz gibi hatırlıyorum ama ödeme esnasında kart bilgilerini girerken çıkmadı. Bilen var mı?
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ki İmge Kitabevi Yayınları’nın fiyatları bir hayli yüksek. Bugün sitelerine girdiğimde ise sevindirici bir haber gördüğümü sanıyordum. 3 al 2 öde kampanyası var sitede şu an. Ancak gel de ne gör… Normalde hep %30 olan indirim oranları bir an da %20’ye düşmüş! Bununla birlikte, neredeyse her kitabın etiket fiyatı değişmiş. Bazıları astronomik düzeyde desem yeridir. Örneğin: Dünya Mitolojisi - Donna Rosenberg - 9789755330969 - Kitap | imge.com.tr etiket fiyatı 149 TL iken, 162 olmuş. Evet arkadaşlar 162 lira.
Daha bitmedi! Alaeddin Hoca’nın muazzam eseri olan İnsanlık Tarihi kitabı (https://www.imge.com.tr/kitap/insanlik-tarihi-kemirgenlerden-somurgenlere-alaeddin-senel-9789755334837) etiket fiyatı 99 lira iken, TAM TAMINA 153 LİRA olmuş. İnanılmaz. Yine aynı şekilde etiket fiyatı 99 lira olan Mcneill’in, Dünya Tarihi kitabı da 153 lira olmuş.
Bununla biter mi? Bitmez elbette. Asimov’un Bilim ve Buluşlar Tarihi kitabının etiket fiyatı 85 lira iken, 135 LİRA OLMUŞ.
Gerçekten şaka gibi, inanamıyorum. Bu kurnazlıktan başka bir şey değildir. Söylenecek söz yok… İnsan gerçekten hayret ediyor. Bütün bunlarla birlikte bazı sitelerde kitaplar, eski fiyatları üzerinden satışta. Mesela kitapambari. İhtiyacı olanlar varsa buradan temin edebilirler. Ayrıca fiyat karşılaştırması için yalnızca 1 ay öncesine bu linkten gidebilirler. İmge Kitabevi
Dr’nin DRM15 kodu da çalışmıyor sanırım. Son günlerde kullanan oldu mu? Veya başka bir kod kullanan oldu mu acaba?
Daha önce bir kerede ben değinmiştim bu konuya, forumda daha çok ithaki ve pegasus yayınlarının fiyatları konuşuluyor ve eleştiriliyor. Daha popüler eserler bastıkları için gayet doğal.
Gelgelelim İmge Yayınları’nın fiyatları bambaşka bir seviye. Anlam veremiyorum.
Ben de dün tarih kitabı için Kitapyurdu’nu kurcalarken farkettim. Mcneill’in Dünya Tarihi 114 liraydı. Ciltli falan da değil. Karton kapak 887 sayfa kitap indirimli olarak 114 lira. Cidden bu fiyatlarla satış yapabiliyorlarsa bravo.
Benimde 3 al 2 öde kampanyası başlar diye çoktandır beklettiğim şöyle bir sepetim vardı. Kampanyayı görünce bir heves girdim ama yaklaşık 300 TL olan sepet tutarı aşağıdaki gibi olmuş Ciddi ciddi %50 binmiş. Kampanya gibi kampanya…
İmge’nin sahibi ilkokul mezunu yiğenini satış departmanının başına koymuş olabilir. Bahçeli’nin deyimiyle İmge ne yapmak, nereye varmak istemektedir?
İmge Kitabevi’nin çok güzel kitapları var ama çok fahiş fiyatlılar. Almak istediğim kitaplar var ama, “bu fiyatla bu kitaba değer mi?” diye kendi kendime soramadan edemiyorum. İki gün önce Bilimler ve Buluşlar Tarihi’ni 85₺’ya aldım. Halbuki o kadar da etmez ama kitabın içeriği güzeldi. Bırakmakta istemedim açıkçası.
Kısacası İmge çok pahalı bir yayınevi.
Şamanizm’i kabalcı.com’dan 35 liraya almıştım. Benden sonra fiyat güncelleyip 80 lira yaptılar. Şanslıymışım.
Kabalcının Kendi satış sitesi mi varmış
Evet hocam. Bakabilirsiniz arada.
Linki nedir? ben bulamadım
Site buydu https://www.kabalci.com.tr/ ama kapanmış mı geçici olarak hizmet dışı mı bilemedim. Ben alışveriş yapalı oldu baya.