Yüzyılın en İyi Bilimkurgu Öyküleri için iki ilan. 200tl fiyat.Çok isteyenler elden alabilir kazıklanma durumu yaşanmasın.
Bir de dikkat edin kitap korsan baskı olmasın. Bana öyle geldi.
Özellikle bu kitapta baskı çok sola yanaşmış. Neredeyse başlıkta ki B harfi sırta kayacak.
Tam da bunu paylaşıyordum ki atmışsınız siz de. Ama sepete ne kadar kitap eklersem ekleyeyim fiyatlarda zerre oynama olmuyor ben de. Siz de ne kadar düştü? Hangi kitapları eklemiştiniz?
Düşme olmadı 2 tane daha gönderirler diye düşündüm çünkü alım sınırı 2 adetti. Ama emin olamadığım için mail attım bekliyorum olmazsada artık iptal edicem büyük ihtimal Bu arada aldıklarım Game of thrones’un İng kutulu seti. Gelirse gerçekten süper olur
Bende diyorum Kravat ne alaka.
Anladım teşekkürler. Haberdar edersiniz o zaman bizi de durumdan.
Edit: şimdi baktım da game of thrones kutulu set baya güzel duruyor. Ben de mi alsam acaba
Elbette:) Türkçe fiyatlarıyla aynı neredeyse İngilizce bilenler için yada koleksiyonluk güzel bir baskı için gayet mantıklı
Amazon’un 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanmayı düşünen arkadaşlara gözüme çarpan bir bilgiyi vereyim. Fiyatlarını sürekli takip ettiğim bir kaç kitap var, fiyatlarını arttırmışlar. Witcher Evreni 75 liraydı 82 küsür yapmışlar, Koralin 8 lira civarındaydı bu kampanyayla arttırılmış. Otostopçunun Galaksi Rehberi 60 liraydı, 71 küsür olmuş. Alacağınız “bedava” kitabın ücretinin bir kısmını da alıyorlar böylece sizden.
Bana çıkmadı bu fırsat, yüzde 50ye varan indirim fırsatı çıkıyor. Siz kaça aldınız GoT İngilizce seti? Bende 198 TL olarak görünüyor.
Edit: Tekrar girince çıktı kampanya. GoT bana da göz kırpıyor. Türkçe mi alsam İngilizce mi bilemedim şimdi ama iki set gelecekse gözü kapalı İngilizce alırım
Edit 2: Kampanya çıkınca ben de iki set aldım. Yarın teslimatı işaretledim. Henüz ikişer tane geleceğinin bir bilgisi yok. Ya ben de mail atacağım ya da yarın sürpriz olacak
Amazonun bu konuda yanlışlıklık yapmayacağına inanıyorum inşallah Fiyatlar konusunda ise evet 165 iken 198 TL ye çıkmış ama yinede iki set için gelirse eğer, ing olarak gayet makul fiyatlar. Özellikle doların neredeyse 7 Tl olduğunu düşünürsek.
Harry Potter uçmuş fiyat olarak. O mantıklı değil de bu ve Witcher fiyat olarak iyi. Ben bir tane de başka bir kitap aldım. Üçü için de mail attım. 12 saat içinde yanıt gelir diyorlar. Bakalım ne diyecekler
Sorun şu, hiçbir yerde bilgi yok bir alana bir hediye olduğu. Sadece sipariş geçtik o kadar, hatta filtrelerde bile yoktu bedava işi. Neyse, as aldım. Sorun çıkarsa yazarım Amazon a
Bu kampanya kaç kez çıkış yapıp giriş yapmama rağmen bende çıkmadı ama olsun, belki sınırlı katılımdır
Bana da artık çıkmıyor. Dediğiniz gibi sınırlı sayıda olabilir.
@Toz fiyat biraz artmış evet ama kampanya o kadar iyi ki rahatlıkla göz ardı edilebilir. Ben mesela ilk olarak indirim oranına baktım. Yüzde 50 indirimdeki kitabı tekrar liste fiyatına çekip bir alana bir bedava çakallığı mı var diye ama öyle de değil.
Bilmiyorum gelir mi, şansımızı denedik bakalım.
Evet yine de çift değil de kampanya haricinde tek almayı düşünen kişiler için fiyatlarda birazcık bindirmeye gitmişler, olsun. Hemen de kaldırmışlar galiba. Kampanya ile ilgili çok ayrıntılı bilgi bulamayınca alışveriş yapmak istemedim ben. Sizlere gelsin bakalım neymiş durum
Kampanya harici tek fiyatlar her zaman bulunabilir fiyatlar. Yarın öbür gün tekrar gelir. Uzun zamandır böyle sağlam bir kampanya gormedim. Hem liste fiyatından yüzde 40-50 indirim, hem de bir alana bir bedava. Yüzde 25 yapıyor neredeyse. Ama tabi henüz belli değil ne olacağı. Denedik bakalım şansımızı.
Olmazsa da söyleyeceğim şey hazır: Doğru olamayacak kadar güzel bir kampanya idi (too good to be true)
Güzel kampanyaymış cidden
Olabilir o yüzden görerek almak en mantıklısı. Parayı alıp göndermeyenlerde var.
1 alana 1 bedava olayını anlamadım. 1 tane kitap alana aynı kitabı hediye mi ediyorlar 1 tane de.
Bana şimdi mail yanıt gelmiş. Alışverişiniz sadece bedava kargo kampanyası içeriyor demişler. Bir sürü de ıvır zıvır yazmışlar. Ben de tekrar yazdım, kampanyaya göre aldım dedim, ss gönderdim. Mağduriyetimi giderin dedim. Olmadı Amazon global e yazarım.
Yüzde 99 ikinci set gelmeyecek. Gelişmelerden haberdar edeceğim ama bir hayal daha suya düştü gibi görünüyor şimdilik