Forumda birkaç kişinin bu kitapları önerdiğini görünce fark edip aldım ben de. Aralarından en çok Üç Başlı Kerberos kitabını merak ediyorum ama.
Kendileri dahil hiç kimse bir şey anlamadı. 
Büyük ihtimalle söyle oldu: Bir kampanya hazırlığı içindeydiler. 40 50 indirimli kitapların indirimi iptal edip, bir alana düşük fiyat hediye diyeceklerdi. Hazırlıklar tamamlanmadan birisi kampanya linkini açtı yanlışlıkla. Sonra fark edip kapadılar.
Arada ben gibi birkaç kişi aldı. Onlara da yok öyle bir şey deyip ya iptal ettirecekler siparişi ya da alttan alacaklar ama sanırım yoo öyle bir kampanya yok havasına girdiler gibi.
@isos81 Banada aynısını söylediler
Ben de ss atıp kampanyaya göre aldığımı ve mağduriyetimin giderilmesini söyledim. Daha son size döndüler mi?
Dediğimiz kampanya yaz kampanyası olabilir. Bu gece başlıyor sanırım. Öyle yazıyordu sanki 
Henüz dönüş olmadı. Gece kampanyasını da gördüm ama aktif değil. Bekliyoruz heyecanla 
Kargo için kod olsa tadından yenmezdi. 
Ben Amazon müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Öyle bir kampanya başladığını, sonrasında onun %50’ye varan indirime çevrildiğini söylediler. Kampanya tekrar gelecek mi, gelirse nasıl olacak, koşullar tam anlaşılmıyor, acaba aldığımız kitabın aynısı mı hediye edilecek yoksa 2 kitap alınca düşük ücretli olan mı vs. gibi bir sürü şey söyledim. Ama konu hakkında kendilerine herhangi bir bilgilendirme yapılmamış. Şu an için söylenen yalnızca onun yerine indirim kampanyası gelmiş olduğuymuş.
Babilde kod bilmiyorum 
Bencede öyle birşey oldu. Haftasonu karışıklığına geldi sanırım 
Kesinlikle korsan baski
Sonuçta başlatıldığını söylemişler bana ise bedava kargo olayıydı diye geçiştirdiler halbuki öyle bir olayda yok ve hiç bir şekilde gönderilip gönderilmeyeceğine dair bir şey yazmadılar. Üzüldüm gerçekten. Umarım güzel bir şekilde dönüş yaparlar.
Ama ben alışverişi dönüşüm öncesi yaptım. Müşteri hizmetlerini hangi numaradan aradınız? Ben de bir arayayım 
Edit: Ben de görüştüm Amazon ile. Sistemsel hata olmuş, ikinci set yollanmayacak dediler. Zaten yüzde 50 indirimle almışsına getirdi, ben de zam yapmışsınız dedim. Neyse, uzun lafın kısası yine yüzümüz gülmedi 
@Hayalperest0 Siparişi iptal ettim ben, daha doğrusu edemedim, kargo çıkmış yola. Gelince reddedicem.
Amazon bir de zam yaptı üzerine kitaplara, hem de gözle görülür bir miktarda 
Aslında zam yapmadı. %50 indirim dönem dönem geliyor. Şu an yok. İndirim oranları düştü. Tekrar gelir muhtemelen yakın zamanda.
Aa doğru, şimdi baktım etiket fiyatları aynı, benim hatam 
Amazon’da Game Of Thrones seti neden 198 TL!?!?!!?
https://www.amazon.com.tr/Thrones-5-copy-Boxed-George-Martin/dp/0345540565/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=a+game+of+thrones&qid=1593988135&sprefix=A+ga&sr=8-1
İngilizce set o ondandır. Baya küçük boyutları. Alacaksanız aklınızda olsun.
Aslında bana ucuz geldi o yüzden demiştim.
https://www.ilknokta.com/ithaki-secili-kitaplarda-65-indirim-m508.html
Conan ve birkaç kitapta daha yüzde 65 indirim var