Merhaba, BKM’de indirim kodu oluyor mu?
Dönem dönem oluyor, ancak şu an sadece enpara kampanyası var görünüyor.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/can-yayinlari-nda-dort-dortluk-kampanya
Hepsiburada üç saatlik indirimlerde bugün saat üçe kadar Can yayınları sepette yüzde 15 indirimde. Sanırım yüzde 49 civarında indirim oluyor. Örneğin hayvan çiftliği 76.5tl. https://www.hepsiburada.com/hayvan-ciftligi-kutulu-ozel-baski-george-orwell-p-HBV00000PHGI8?magaza=Hepsiburada
3AQ2S4GM3E
Trendyol 25/150 kuponu.Garanti hesabınız varsa kampanya kısmından kodu alabiliyorsunuz,Kırmızı Kedi butikte kullanılıyor sanırım,yanlışım olabilir,kullanmayacağım için buraya atmak istedim.
Kodu kullanan olursa belirtsin lütfen 
Bkm’den sms gelmiş yine
bkmkitap.com da Enparalilara 50 tl uzeri ilk alisverislerinde 15 TL iade! Ustelik mobil uygulamada KARGO UCRETSIZ!
Ayın enparalısı olma ve otomatik ödeme talimatı verme gibi saçma sapan şartları var. Sıcak olmaktan uzak. Kidega’da da geçerli diye biliyorum bu arada.
137 TL
kitap fiyatlarını pandemi sürecinde arttırdılar zaman çarkında göedüm seti aldım 10 gün sonra zamlı fiyata indirim yapıyorlardı ama tabi kendi satınca yine hesaplı geliyor gibi
https://www.kitapsepeti.com/urun/listele/okuoku-avantajli-setler/605?sayfa=1
indirimli fiyatlar var merak edenlere
Keşke metis de böyle bir set yapıp yüzde 40-50 satsa. Lavinia harici sevemedim yazarı, kitapları da pahalı olunca alasım gelmiyor hiç 
Arkadaşlar merhaba. Şu ana kadar kimse bahsetmemiş sanıyorum. Temmuz ayı boyunca İş Bankası’nın kitabevlerinde 3 al 2 öde kampanyası var… İhtiyaci olanlar bir göz atabilir.
bende gördüm da kampanya nasıl işliyor onu anlamadım atıyorum 2 tane ince modern klasik aldım bir tane kalın pahalı kitap aldım hangi iki kitabın parasını ödeyeceğim?
Bu kampanyada her zaman en ucuz kitap ödenmez.
100, 100 ve 10 tl etiket fiyatlara sahip 3 kitap alırsanız 200 ödersiniz. İndirim 10 tl olur. Lakin 100 TL etiket fiyatlı 3 kitap alırsanız yine 200 ödersiniz indiriminiz 100 TL olur.
anladım teşekkür ederim.
Bu kampanya yüzde 30 ve üzeri indirim gören yayınevleri için çok da iyi bir kampanya değil.
Şöyle ki; Tanesi 100 lira olan üç tane kitap düşünelim. Bu kitaplar yüzfe otuz indirimle 70 liradan satılıyor olsun. Normal zamanda bunları toplamda 210 liraya alırız.
Üç al iki öde kampanyasındayda etiket fiyatları üzerinden satış yaptıkları için, 100+100=200 lira ödersiniz. Yani aradaki fark sadece 10 lira olur. İndirimli fiyatlar üzerinden bu kampanyayı yapsalardı efsane olurdu tabi 
Ki eğer öyleyse lütfen haber verin. 
Siteleri gezdim çok göremedim.Brandon Sanderson ile ilgili indirim ya da kampanya olan güvenilir bir site var mı?
Ucuz bir şey kalmadı artık. Ben artık üçüne beşine bakmıyorum. Alacağım bir şey varsa alıyorum. Eskiden de pek bakmıyordum gerçi ama şimdi tamamen saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde takılıyorum.

Çok çok güzel olurdu ama mağazalar hep etiket fiyatı üzerinden satıyor
o yüzden 10 tl ya da 200 tl etiket fiyatı farketmez, yapmak gereken ücretleri birbirine yakın üçerli olarak kitap almak. Ben BKM mağazalarında çok kullandığım için 3al2öde kampanyasını, ustalaştım fiyat ayarlama konusunda