Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kidega yakın zamanda %50 indirim yapacak mı bilen var mı?
– Alfa, Doğan, İthaki, Eksikparça, Panama –

Papara kart aldım Kidega indirimi bekliyorum :joy: :joy:

3 Beğeni

Oylar gelsin.

Can Yayınları 9 TL kampanyasının tam bir listesi mevcut mu?

Evet paylaşılmıştı daha önce.

1 Beğeni

Teşekkürler dostum :pray:

edit : İlginç bir şekilde benim haftasonu mağazadan aldığım Alan Savunması - Petros MARKARIS kitabı listede yok. :thinking:

1 Beğeni

bende arayıp bulamadım o kitabı diğer iki kitabını aldım.
dedim üzülme gidip al netten ne var yani.
bir baktım liste fiyatı 42.50 TL.
sonra vazgeçtim :slight_smile:

1 Beğeni

Diğer iki kitabı da 9,90 kampanyasında mı?

1 Beğeni

evet 9 liradan aldım diğer iki kitabı.

1 Beğeni

Teşekkürler dostum. Bende haber saldım mağazaların yakınlarında oturan eşe dosta. Diğer ikisini bulup alayım.

1 Beğeni

parapara bilmiyorum güvenli mi (kidega yapıyor sanırım indirim)

öms uygulaması d&r şubesine gidip bulunmayan kitabı diğer şubelerden istetiyor da 9 tl olan için yapmazlar herhalde

Bilgi için çok teşekkür ederim. Böylece ekstra bir indirimden faydalanmış oldum :blush:

1 Beğeni

İdefix için 75/15 gibi bir kod var mı arkadaşlar

Can için foruma gidiyorum da; al dediğiniz ya da geldiyse bak dediğiniz kitaplar var mı acep?

@Ozgur @JrThoth

Kurt Vonnegut indirime eklenmiş mi bakar mısın ? Teşekkür ederim düşüncen için. :blush:

1 Beğeni

Albert Camus herhangi biri varsa alırsan ben alırım senden :sweat_smile: Hala gelmemişti en son gittiğimde.

1 Beğeni

@Ozgur

@Lapras @Ozgur sordum yok idi. Ek olarak hiç kitapta yoktu resmen. Görevli de listede bir dünya var diyorum neyse o diyor. Kayseri park buradan iyi oluyor hep ama gidemeyeceğim maalesef.

4 Beğeni

Parkta da pek bir şey yoktu ya. aldıklarımı atmıştım ya tek onları bulabilmiştim. Albert Camus yoktu, Zweig yoktu …

1 Beğeni

Kalmayacağını biliyordum ama bende çarın lanetini alırım belki diye gitmistim, birde birkaç klasik. Lakin hiçbir şey yoktu.

Yeniler eklenmiyor onu anladım da reyondakilerde yenilenmiyor. Ellerinde ilk gün koydukları kadar kitap vardı sanırım.

1 Beğeni