Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Biz Ankara’da yanıyorsak siz Antalya’da neler çekiyorsunuzdur kim bilir :slight_smile:

Tekrar hoş geldiniz, keyifle okuyun. Özellikle Ruh Adam a bayılmıştım.

3 Beğeni

Kidega yakın zamanda %50 indirim yapacak mı bilen var mı?
– Alfa, Doğan, İthaki, Eksikparça, Panama –

Papara kart aldım Kidega indirimi bekliyorum :joy: :joy:

3 Beğeni

Oylar gelsin.

Can Yayınları 9 TL kampanyasının tam bir listesi mevcut mu?

Evet paylaşılmıştı daha önce.

1 Beğeni

Teşekkürler dostum :pray:

edit : İlginç bir şekilde benim haftasonu mağazadan aldığım Alan Savunması - Petros MARKARIS kitabı listede yok. :thinking:

1 Beğeni

bende arayıp bulamadım o kitabı diğer iki kitabını aldım.
dedim üzülme gidip al netten ne var yani.
bir baktım liste fiyatı 42.50 TL.
sonra vazgeçtim :slight_smile:

1 Beğeni

Diğer iki kitabı da 9,90 kampanyasında mı?

1 Beğeni

evet 9 liradan aldım diğer iki kitabı.

1 Beğeni

Teşekkürler dostum. Bende haber saldım mağazaların yakınlarında oturan eşe dosta. Diğer ikisini bulup alayım.

1 Beğeni

parapara bilmiyorum güvenli mi (kidega yapıyor sanırım indirim)

öms uygulaması d&r şubesine gidip bulunmayan kitabı diğer şubelerden istetiyor da 9 tl olan için yapmazlar herhalde

Bilgi için çok teşekkür ederim. Böylece ekstra bir indirimden faydalanmış oldum :blush:

1 Beğeni

İdefix için 75/15 gibi bir kod var mı arkadaşlar

Can için foruma gidiyorum da; al dediğiniz ya da geldiyse bak dediğiniz kitaplar var mı acep?

@Ozgur @JrThoth

Kurt Vonnegut indirime eklenmiş mi bakar mısın ? Teşekkür ederim düşüncen için. :blush:

1 Beğeni

Albert Camus herhangi biri varsa alırsan ben alırım senden :sweat_smile: Hala gelmemişti en son gittiğimde.

1 Beğeni

@Ozgur

@Lapras @Ozgur sordum yok idi. Ek olarak hiç kitapta yoktu resmen. Görevli de listede bir dünya var diyorum neyse o diyor. Kayseri park buradan iyi oluyor hep ama gidemeyeceğim maalesef.

4 Beğeni

Parkta da pek bir şey yoktu ya. aldıklarımı atmıştım ya tek onları bulabilmiştim. Albert Camus yoktu, Zweig yoktu …

1 Beğeni

Kalmayacağını biliyordum ama bende çarın lanetini alırım belki diye gitmistim, birde birkaç klasik. Lakin hiçbir şey yoktu.