Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

kitaploji demeyin lütfen kalbime hançer saplanmış gibi oluyor :dagger:

Kitaploji çok sevdiğimiz bir abimizdir :smiley:

Geçenlerde %90 civarlarında YKY indirimi yapmışlardı. 41 kuruşa çizgi romanlar, kitaplar almıştık. (Çoğu kitaplar 2-3-4₺ bandındaydı.)

1 Beğeni

Kitapoloji hakkında bilgisi olan varsa bana da anlatırsa sevinirim. Şimdi burdan görüyorum / duyuyorum siteyi. %90 gibi indirimlerden bahsediliyor forumda ama siteye bakınca göremedim öyle oranlarda indirim.

O bir kereliğine oldu. Fiyatları yanlışlıkla öyle girmişler. Sistemsel bir hata olmuştu galiba. O kısa sürede alan aldı ve gerçekten kitapları da yolladılar. Harry Potter kitaplarını falan 10 TL altına almışlardı diye hatırlıyorum. Forumdan yararlanan çok oldu ama yollayacaklarını kimse düşünmüyordu, gerçekten gelince bayağı olay olmuştu. Ama bir daha çok zor öyle denk gelmesi. :sweat_smile:

2 Beğeni

Böyle hataya can feda… Keşke denk gelebilseymişim.

1 Beğeni

Evet indirimler bir kereliğine idi.Arkadaşım 25 adet çizgi romanı 17 tl gibi bir fiyata almıştı.Ben güvenemeyip sipariş vermemiştim hala pişmanım.

7 Beğeni

4 Beğeni

Saat 12:00 ile 15:00 arası Hepsiburada, CAN Yayınlarınada indirim yapacak.

1 Beğeni

Geçen sefer %35 idi bu sefer düzgün bir şey olur umarim.

1 Beğeni

Şuan ki fiyatın üzerine %35 indirim yaparlarsa efsane olur.

Siteye girdim ama bu bildiriyi göremedim. Can yayınları kitaplarının çoğunda da indirimlere ek olarak sepette %20 indirim var.

babilde jaguar prospero kitaplığı 5 kitap toplam 57.20 tl

1 Beğeni

1 Beğeni

Şimdi toplam %45 mi oluyor?

İlgilendiğim kitaplar Amazon’da daha ucuzdu. Bana yaramadı indirim.

1 Beğeni

Kayseri Forum d&r

7 Beğeni

Tüm d&r larda mı böyle yoksa sadece sizin orda mı bi bilginiz var mı?

Hepsinde var. Kitap stokları değişiyordur muhtemelen sadece. Resimdekilerin hepsi 9TL

1 Beğeni

İdefix’den kupon geldi ama kullanamayacağım için hesap açıp buraya atayım dedim.

6 Beğeni

110 TL üzerine 10 tl indirim kuponu onu yazmayı unutmuşum.