Süresi geçmediyse bi dene ama sanmam 14 dakika yazıyor
Çok teşekkür ederim, işime yaradı. Kullanılabiliyordu 
Çok iyi kitaplar yok gibi sanki
varsa dişe değer birşeyler gideyim, Kayseri deyim ben de.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu, bana değil gönderen arkadaşa teşekkür et. @Grimnir45
Valla Eski Mısır hariç pek de bir şey yok. Zaten Can yayınlarında da pek bir şey yoktu. Toplam 3 kitap aldım oda boşa gitmiş olmayayım diye. Sen bilirsin yani 
kullanmak isteyen olursa D&R 100 tlye 10 tl indirim kodu verdiler ben kullanamayacağım 
Eganba.com indirimde.
Flannery O’Connor - Her Çıkışın Bir İnişi Vardır
Güney gotiğinin önemli isimlerinden biri O’Connor. Hikayeleri de çok iyidir. Gözüm kapalı öneririm. 
Kara Üçleme güzel bir kitaptı. Bunun yanında Asker Kaçağı Philip K Dick epeydir baskısı yoktu. Varsa ona da bakabilirsiniz.
İdefix alt sınırsız %10 var

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kampanyasına katılanlar Twitter DM kutusunu kontrol edebilir. Adres için mesaj göndermeye başlamışlar.
Not : DM niz açık olsun, yoksa mesaj gelmez. Twitter kullanıcı adınız olmadan formu doldurduysanuz, tekrar doldurmanızı öneririm. (2 gün önce arkadaşım doldurduğunda twitter kullanıcı adı istenmiyordu, bugün ben doldururken istendi)
2 sipariş verdim, üçüncüye gelince %10 yapmadı, bilginiz olsun.
Eski Mısır - Hermann A. Schlögl ( Alfa Uygarlıklar Dizisi ) D&R mağazalarında 9 TL.
Alfa ve Everest’te bazı kitaplarda %40 indirim var (örnegin Alfa’dan muhteşem bir koleksiyonluk kaynak Yazarlar Yaşamları ve Eserleri, kaçırmayın derim) sepette ekstra indirim ve alışveriş esnasında pop-up olarak beliren kodla çok avantajlı bir alışveriş oldu. 150 tl ve üstü alışveriş yapınca da 20-31 Ağustos için 100-25 kodu da verdi. Harika oldu, teşekkür ederiz 
İstekte bulundum, fakat herhangi bir mesaj almadım şimdiye kadar. Form kişiye özel değilse linkini paylaşabilir misiniz?
Evet 150 tl lik sepet yaptım.(%10 ile 150) PICODI20IDE kodu ile 130’a düştü. 2 kez kullanabildim.
ilknokta.com için herhangi bir kupon var mı?
Keyifli okumalar şimdiden. Ben de geçen seferkini kaçırmış tekrar yapmalarını bekliyordum, bugün yukarıdaki paylaşımı görünce çok sevindim hemen kullandım, paylaşımda da 2 gün 10 saat şeklinde sayaç var.