Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Süresi geçmediyse bi dene ama sanmam 14 dakika yazıyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, işime yaradı. Kullanılabiliyordu :slight_smile:

Çok iyi kitaplar yok gibi sanki :roll_eyes: varsa dişe değer birşeyler gideyim, Kayseri deyim ben de.

1 Beğeni

Yardımcı olabildiysem ne mutlu, bana değil gönderen arkadaşa teşekkür et. @Grimnir45

Valla Eski Mısır hariç pek de bir şey yok. Zaten Can yayınlarında da pek bir şey yoktu. Toplam 3 kitap aldım oda boşa gitmiş olmayayım diye. Sen bilirsin yani :sweat_smile:

resim kullanmak isteyen olursa D&R 100 tlye 10 tl indirim kodu verdiler ben kullanamayacağım :blush:

1 Beğeni

Eganba.com indirimde.

Aralarında tavsiye edebileceğiniz eserler var mı?

Flannery O’Connor - Her Çıkışın Bir İnişi Vardır

Güney gotiğinin önemli isimlerinden biri O’Connor. Hikayeleri de çok iyidir. Gözüm kapalı öneririm. :ok_hand:t2:

1 Beğeni

Kara Üçleme güzel bir kitaptı. Bunun yanında Asker Kaçağı Philip K Dick epeydir baskısı yoktu. Varsa ona da bakabilirsiniz.

İdefix alt sınırsız %10 var
resim

6 Beğeni

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kampanyasına katılanlar Twitter DM kutusunu kontrol edebilir. Adres için mesaj göndermeye başlamışlar.

6 Beğeni

Not : DM niz açık olsun, yoksa mesaj gelmez. Twitter kullanıcı adınız olmadan formu doldurduysanuz, tekrar doldurmanızı öneririm. (2 gün önce arkadaşım doldurduğunda twitter kullanıcı adı istenmiyordu, bugün ben doldururken istendi)

2 Beğeni

2 sipariş verdim, üçüncüye gelince %10 yapmadı, bilginiz olsun.

Eski Mısır - Hermann A. Schlögl ( Alfa Uygarlıklar Dizisi ) D&R mağazalarında 9 TL.

Alfa ve Everest’te bazı kitaplarda %40 indirim var (örnegin Alfa’dan muhteşem bir koleksiyonluk kaynak Yazarlar Yaşamları ve Eserleri, kaçırmayın derim) sepette ekstra indirim ve alışveriş esnasında pop-up olarak beliren kodla çok avantajlı bir alışveriş oldu. 150 tl ve üstü alışveriş yapınca da 20-31 Ağustos için 100-25 kodu da verdi. Harika oldu, teşekkür ederiz :tada:

İstekte bulundum, fakat herhangi bir mesaj almadım şimdiye kadar. Form kişiye özel değilse linkini paylaşabilir misiniz?

Evet 150 tl lik sepet yaptım.(%10 ile 150) PICODI20IDE kodu ile 130’a düştü. 2 kez kullanabildim.

1 Beğeni

ilknokta.com için herhangi bir kupon var mı?

Keyifli okumalar şimdiden. Ben de geçen seferkini kaçırmış tekrar yapmalarını bekliyordum, bugün yukarıdaki paylaşımı görünce çok sevindim hemen kullandım, paylaşımda da 2 gün 10 saat şeklinde sayaç var.

1 Beğeni