Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

6 Beğeni

1000kitap’ta gördüm. Şunu da buraya bırakayım.

8 Beğeni

Ptt kitap kargo ücreti 5 tl olmuş

6 Beğeni

Doğan Kitap en fazla % kaç indirime giriyor?

Çok takip ettiğim bir yayınevi değil, en fazla %30 gördüm sanırım. Şu an idefix üzerinden %25-30 indirim + sepette%10+ kod yapabiliyorsunuz.

Ekleme: Tabii olarak kod için belirli sınırları geçmeniz gerek.

1 Beğeni

Genel olarak pek bir fikrim yok ama Haruki Murakami kitapları için Amazon indirimlerini takip ediyorum, %50 indirimle neredeyse bütün kitaplarını aldım diyebilirim :grimacing:

3 Beğeni

Idefixte
PICODI20IDE kodu hariç başka kod var mı ??

Evet var. D129256E (200/20)

İdefixte kargo kodu var mı? Ya da genel olarak kargo bedava olan site. 100₺ sınırı çok yüksek bence

Bedava site ve kod bilmiyorum ama Amazon’un sınırı 50 TL galiba.

1 Beğeni

Forumdaki arama özelliğini kullanarak istediğiniz kodlara hızlıca ulaşabilirsiniz…

İdefix Kargo Bedava Kodu -> 0031AB7F

4 Beğeni

Teşekkürler :blush:

Bkm’de 30 TL ve üzeri, mobil uygulama üzerinden ücretsiz :upside_down_face:

1 Beğeni

Teşekkürler, Kitap16yı denemeye karar verdim kargo bedava, kitaplar da uygun fiyatlı yurtiçi kargo ve PTT seçeneği de var

1 Beğeni

Hediye Kodunuz
25 TL indirim kuponu kazandınız. 1946FB09 27 Temmuz-16 Ağustos tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Buyrunuz kullanmak isteyen olursa (idefix)

7 Beğeni

Kullandım teşekkürler paylaşımınız için.

1 Beğeni

Birden çok defa kullanılabiliyor sanırım. Ben de kullandım, teşekkürler.

1 Beğeni

D&R yakın zamanda düzgün bir indirim yapmış mıydı ve online hediye çeklerinin kullanım süresini bilen var mıdır?

Bir süredir kampanyanın olmadığı şubeler var gibi haberler duyuyordum 2. el çizgiroman satan insanlardan, her şube kafasına göre uyguluyordu bu kampanyayı. Bir de şöyle bir şey var, bu kampanya sayesinde insanlar 2. el kitap satabiliyor, kargo kampanyası olmasa kimse 12 - 16 tl kargo parası verip 2. el kitap almaz.

Ben de olmadı. Kullanıcı Sınırı vardı sanırım