Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Üstelik Jordan imzalıymış :slight_smile:

Evet sonradan gördüm. İsme imzalıymış. Aynı isimli birisi alırsa çok güzel olur :smile:

Jordan fan’ı olsam dava açıp ismimi değiştirdim :joy:

2 Beğeni

:smile: Alan olursa imzasını paylaşsa bari belki taklit ederiz bizde

1 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam forumda birisinde vardı imzalı kitap. @Everfever diye aklımda kalmış ama yanlış etiket ise özür :angel:

1 Beğeni

Bende değil.

Çok fazla imzalı kitabım yok zaten :slight_smile:

Önemli değil :slight_smile:

3 Beğeni

Forumdan birisi değil ama benim takip ettiğim birisinde var. Ve böyle gözüküyor. :grinning:

12 Beğeni

Çok sıcak fırsattı. Mesaj attım ama söz verdim birine dedi ve satıldı olarak işaretledi. Kısmet değilmiş maalesef.

1 Beğeni

Evet çok uyguna satıyordu. Bende Amber Yıllıkları ve Ölüm Kapısı serisini almak istedim ama onlarda satıldı hemen.

1 Beğeni

@Fahrettin de vardı. Kendisi bir konuda da paylaşmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam.

2 Beğeni

Hadi ya, onlar da mı varmış? Adam sinirlendi heralde, ne var ne yok satıyor :slight_smile:

Bu arada Amber ve Ölüm Kapısı bende var. Okumak istersen ödünç veririm :slight_smile:

4 Beğeni

Evet onlarda vardı. Sonrasında İthakiye sordum. Ölüm Kapısı’nı basmayacaklarmıș Amberide kim bilir ne zaman basarlar :blush:

Geçen bahsettiğim durum devam ediyor. Daha Ramses’in kapağını açmadım. İleriki zamanda okumak isterim. Ben ne verebilirim diye bakıyorum kitaplığa hepsi vardır senin kitaplıkta :grinning:

1 Beğeni

İlla bir şey vermen gerekmiyor :slight_smile: Ne zaman istersen söylemen yeterli :+1:

3 Beğeni

Amber yıllıklarını şubat 2018de forumda yenileyeceklerini hatta bir ihtimal 2018 içinde bile başlayabileceklerini söylemişlerdi :thinking: :thinking:

2020’de pandeminin çıkacağını haber aldıkları için ‘pandemiden dolayı’ gecikmiş olabilir :joy:

4 Beğeni

Sadece basılacak dediler işte açık uçlu bir cevap :blush:

@isos81 Benin kitaplıkta sana açık ama aynı kitaplar var demek istedim :blush: Bu arada ışık taşı serisine de bakıyorum arada. Şu ana kadar bir yerde buldum o da 200 tl istiyor. Bu fiyat satmak istemiyorum ama satarsam da pahalıya satayım fiyatı oluyor genelde :grinning:

2 Beğeni

Kitapseç.com’da 250 Tl’ye 25 Tl indirim var. Belki kullanan olur :grin:
Kalan süre: 9 saat 30 dk
Kod: KTP25

Amazon’da kitaplar tekrar net %50 indirime girdi.

1 Beğeni

Tüm kitap değil. Bazıları yüzde 50. Birde amazon kadar kullanışsız site görmedim.

1 Beğeni

Hangi sorunları yaşadın?Benim siparişlerim hep düzgün geldi.