Üstelik Jordan imzalıymış 
Evet sonradan gördüm. İsme imzalıymış. Aynı isimli birisi alırsa çok güzel olur 
Jordan fan’ı olsam dava açıp ismimi değiştirdim 
Alan olursa imzasını paylaşsa bari belki taklit ederiz bizde
Yanlış hatırlamıyorsam forumda birisinde vardı imzalı kitap. @Everfever diye aklımda kalmış ama yanlış etiket ise özür 
Bende değil.
Çok fazla imzalı kitabım yok zaten 
Önemli değil 
Çok sıcak fırsattı. Mesaj attım ama söz verdim birine dedi ve satıldı olarak işaretledi. Kısmet değilmiş maalesef.
Evet çok uyguna satıyordu. Bende Amber Yıllıkları ve Ölüm Kapısı serisini almak istedim ama onlarda satıldı hemen.
@Fahrettin de vardı. Kendisi bir konuda da paylaşmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam.
Hadi ya, onlar da mı varmış? Adam sinirlendi heralde, ne var ne yok satıyor 
Bu arada Amber ve Ölüm Kapısı bende var. Okumak istersen ödünç veririm 
Evet onlarda vardı. Sonrasında İthakiye sordum. Ölüm Kapısı’nı basmayacaklarmıș Amberide kim bilir ne zaman basarlar 
Geçen bahsettiğim durum devam ediyor. Daha Ramses’in kapağını açmadım. İleriki zamanda okumak isterim. Ben ne verebilirim diye bakıyorum kitaplığa hepsi vardır senin kitaplıkta 
İlla bir şey vermen gerekmiyor
Ne zaman istersen söylemen yeterli 
Amber yıllıklarını şubat 2018de forumda yenileyeceklerini hatta bir ihtimal 2018 içinde bile başlayabileceklerini söylemişlerdi

2020’de pandeminin çıkacağını haber aldıkları için ‘pandemiden dolayı’ gecikmiş olabilir 
Sadece basılacak dediler işte açık uçlu bir cevap 
@isos81 Benin kitaplıkta sana açık ama aynı kitaplar var demek istedim
Bu arada ışık taşı serisine de bakıyorum arada. Şu ana kadar bir yerde buldum o da 200 tl istiyor. Bu fiyat satmak istemiyorum ama satarsam da pahalıya satayım fiyatı oluyor genelde 
Kitapseç.com’da 250 Tl’ye 25 Tl indirim var. Belki kullanan olur ![]()
Kalan süre: 9 saat 30 dk
Kod: KTP25
Amazon’da kitaplar tekrar net %50 indirime girdi.
Tüm kitap değil. Bazıları yüzde 50. Birde amazon kadar kullanışsız site görmedim.
Hangi sorunları yaşadın?Benim siparişlerim hep düzgün geldi.