Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Tüm kitaplara yüzde elli yapabilecek site dünya üzerinde yok ki :grimacing: Adı üzerinde Çok satanlardan indirim. Güzel yanı başka sitelerde asla indirime girmeyen Oğuz Atay gibi Halil İnalcık gibi yazarların da yüzde elliye girmesi. Yüzüklerin efendisi mesela tek cilt 78 lira ve daha ucuza asla bulamazsınız.

11 Beğeni

Güzel indirimler var Amazon’da ancak çok para harcadım bu ara kitaplara.

1 Beğeni

Arkadaş kitaplar yüzde 50 diye yazınca. Heyecan yaptım tüm kitaplar sandım. Coşkuluydum o an. :grinning::grinning:

3 Beğeni

Amazon indirimi sinir bozucu; sepetimde bekleyen bazı kitaplar çok uyguna geliyor normal zamanda genel olarak bu tür bir indirim görmedikleri için.
Ama bir yandan da istifçilik, koleksiyonerlik ve okuyuculuk üçgeninde ayarı kaçırıyormuşum ve çıta istifçiliğe doğru kayıyormuş gibi hissediyorum artık iyiden iyiye.
Alsam da almasam da sonunda pişman oluyorum bu kampanyaları gördükçe. :smile:

7 Beğeni

10 Beğeni

Hahah aynen :joy: :joy:

1 Beğeni

Bu amazon indirimi ne kadar sürecek, bilen var mı?

Kitapyurdunda Kabalcı Yayınlarının 77 ürününde indirim var. Kızıl Mars 22 TL.

hayirdir indirimler üst üste gelmeye başladı:blush::blush:

Belli bir süresi olmuyor, bazen bir gün bazen bir hafta sürüyor. O yüzden hiç beklememek lazım. :slight_smile:

1 Beğeni

Endişelenecek bir durum yok, ben çok yakın bir zamanda kitap alışverişi yaptım, bu indirimler ondan dolayı.

9 Beğeni

Merhaba arkadaşlar. Zaman zaman Everest’in %50 indirime girdiği bir site var mı? Almak istediğim hayli kitabı birikti de. Görürseniz paylaşabilirseniz sevinirim, kendim de takip ediyorum ama kaçırmayayım. :slight_smile:

2 Beğeni

Bkm kitap için kargo bedava kodu var mı?

Mobil uygulamada kargo bedava diyordu ama 30 tl alt limit olabilir

1 Beğeni

Mobilden girdim. ancak kargo çıktı. Kitap eğitim kitabı 32 TL.

Ben de denedim şimdi, 31.85 tl idi kitap ve kargo çıkmadı.

1 Beğeni

Denedim oldu. Ancak Eğitim kitaplarında olmuyor.

1 Beğeni

Bazen altta bu şekilde işaretleme yapmanız gerekebiliyor.

1 Beğeni

Bkmde Martı yayınlarından çıkan bazı ciltli kitaplar 20₺ normalde ciltli fiyatlarının etiket fiyatı 60-70₺ civarı olması lazım. Almak isteyen varsa kaçırmasın.

Kısa süre önce başlığa atılmıştı Kidega’nın harika indirim kuponu az önce bildirim geldi yine,tüylerim diken diken oldu böyle indirime bünye alışık değil tabi :see_no_evil:

Direk sildim uygulamayı ahh keşke eski enpara olsa,şu fatura işi enpara kampanyasını mahvetti :pensive:

@Hayalperest0 İndirim gerçekten harika,Kargalar Meclisini hep okumak istemişimdir ama yeni baskılarının fiyatı çok fahiş geldi,şuan ki fiyat makul ama işin içinde ‘BKM’ olunca :grin:

4 Beğeni