Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Bende ‘BKM’ den dolayı baya terredüt ettim ama ciltli olunca ve fiyatlarida görünce yine tongaya düştük😅 İnşallah bu sefer bir kitabımda hasarsız gelmez diye dua ediyorum şuan😂

Az önce bkm ile görüştüm wp den. 100tl kuponum ile alışveriş yapmıştım. Superman Red Son ve Monstress çizgiromanlarını hasarlı gönderdikleri için değişime yolladım. Temin edemedik diye ücret iadesi yapmışlar. Kitapların normal ücreti toplam 50-60 tl, bana iade edilecek miktar 14 tl… Ve kitaplar da hala sitelerinde veya başka sitelerde satışta yani. Temin sıkıntısı nasıl olabiliyor anlamış değilim.

Teşekkürler :+1: :+1: :+1:

Trenyolda fiyatı 75 TL üzeri olan bazı kitaplarda 15 TL indirim var. 50 TL üzeri kargo da bedava olduğu için bazı kitaplar baya uygun oluyor. Misal Witcher Evreni 67 TL ye geliyor. Hesabınıza “Seni özledik” kuponu tanımlanmış ise 57 TL’ye kadar düşüyor.

Nevernight seti 70 TL, Fableheaven 80TL, İlluminae seti 100 TL gibi set halindeki kitapların çoğu yaklaşıı %60 gibi bir indirim oranına denk geliyor.

Not : Bazı kitaplarda “Aynı butikte 75 tl üzeri 15 TL indirimi” de varmış. Uygulamada göremedim ama internet sitelerinde gözüküyor.

4 Beğeni

Nedir o fatura işi? Ben de merak ediyordum neden kampanyalar eskisi gibi değil diye.

67.50’dan 2 kitap 135 olması gerekirken ki üzerine 15/75 varken indirim değil 15 tl daha pahalı oldu nasıl anlamadım,vazgeçtim :rofl:

Eskiden ayın enparalısı oluyorduk yetiyordu şimdi üzerine aylık otomatik fatura talimatı yapmak gerekiyor,bu şart geldiğinden beri kullanmıyorum.

1 Beğeni

57’ye kapattım ben. Ölücülükte son nokta :slight_smile:

2 Beğeni

Beni özlememişler, indirim kuponu yok :frowning: Nevernight alacaktım ama azıcık daha bekleyeyim, 3 çıksın 3leme olarak alayım bari.

4 Beğeni

Her üründe bir kere yapıyor indirimi. Biri 67.5 diğeri nprmal fiyatından yani. O yüzden 150 yapıyor.

Trendyol cüzdan a 20 tl kupon devam ediyor mu, bilgisi olan var mı?

Beni de hiç özlememişler, Witcher Evreni’ni 67’ye almak zorunda kaldım :joy: Olsun, Amazon’daki %50’den bile iyi indirim, bir daha gelmez dedim :sweat_smile:

2 Beğeni

3 Beğeni

İlluminae Dosyaları Serisi için bir kaç ay önce 100₺’ye bulursam alırım demiştim. Site beni özlememiş ama 109 ₺’ye alıyorum :smile:

1 Beğeni

Nevernight’ın ikinci kitabını 99 lira etiket fiyatı var. :smiley: 456 sayfa kitap. Ciltli bile olsa 99 lira etiket fiyatıyla satmak nedir ya… Pegasus gerçekten yaptığın ayıp be…

Allah bilir 3 çıktığında kaç lira olacak… Pegasusun bu olayları cidden almaktan geri koyuyor beni. Jared Diamond’un kitaplarında da aynı şey vardı. Biraz insani fiyatlar koyun şu kitaplara…

7 Beğeni

Forumda Nevernight muhabbeti dönünce ben de konusuna bakayım hoşuma giderse alırım dedim. Fiyatını görünce vazgeçtim :slight_smile:

5 Beğeni

Yarın Kitapyurdu’nda Aziz Nesin kitapları %50 indirimde.

7 Beğeni

Trendyol Kırmızı Kedi kitapları hem kargo bedava hem 4 al 3 öde. Ayrıca indirimde olan kitapları da bulursanız epey avantajlı. Benim seçtiklerim;

Bunlar dışında, Superpoze ve Süpersimetri kitapları da alınabilir.

7 Beğeni

Tüm yayın evlerinde yapmışlar 4 al 3 öde kampanyası ancak fiyatlar yüksek. Benim işime yaramadı.

Uzun süredir listemde duruyordu. Bu fiyat ve bedava kargo olunca alayım bari derim. :sweat_smile:

8 Beğeni

Altı Diriliş benim de merak etitğim bir kitaptı. Rıhtımda incelemesi de var.

En uygun 20 TL’ye bulunuyor. Kargo bedava 10 TL olunca bende aldım :slight_smile:

5 Beğeni