Alışverişi tamamlama sayfasına geldim ama düşmedi? Nasıl yapılıyor? Fantastik kitaplar ekledim üstelik.
50 okunmamış mesajı görünce dedim herhalde İthaki yine Netflix’te filmi olan bir kitabı çıkardı. Kampanyayı görünce ben:
https://mashable.com/wp-content/uploads/2013/07/Supernatural-Dean.gif
Wool’u görmemiştim. Alınabilirmiş, İthaki’ye geçince etiket fiyatı yükselmiş nedense. 
Bu kitapların bir listesi var mı? Ben göremedim, herkes deneme yanılmayla mı sepet yaptı? 
Amazon sayesinde mutlu mutlu uyandım.
Yüzüklerin efendisi ciltli ve Witcher Evrenini aldım hemen, ikiside yoktu bende pahalı diye bekliyordum hep. Yaşadığım mutluluğu tahmin edebilirsiniz. 
50 tane kombinasyon yaptım ama bir türlü istediğim fırsatı yakalayamadım. Sanderson’lar, Witcher’lar filan derken en başta hazırladığım 2’li seti alabildim. 
Witcher ve Sanderson yine bir başka bahara kaldı…
Bu kampanya tam olarak hangi kitaplarda geçerli acaba? Amazonda herhangi bir duyuru göremedim de
Bunu o kadar uzun zamandır bekliyordum ki anlatamam.
Müthiş bir haber, teşekkürler haber verdiğiniz için.
Bu seti karton kapaklı mı almak daha mantıklı yoksa bu deri ciltli halini mi? Karşılaştırabilecek birileri var mıdır buralarda?
@isos81 Geçen seferki gibi olmasın yahu? Yanlış kampanya açmışız yok size ikinci kitap falan demesinler bir de. 
Yerdeniz serisinin promosyona dahil olmamasi hakikaten absürt bir olay 
Stoklar ne durumda bilmiyorum ama şöyle özet geçeyim. Her kitap için yok. 2 farklı kitap aldınız diyelim birisi 25 diğeri 20 tl toplam 25 tl ödersiniz. En azından benim siparişlerim bu şekilde oldu.
Tek tek witcher kitaplarını alırsanız ilk 6 kitap için kampanya var 7.kitap için yok. Fiyat düzeltmesi Alışverişi tamamla dediğinizde görünüyor. 114tl gibi bir fiyata geliyor.
Kampanya olan kitap sayınızı çift rakamlarda ve yakın fiyatlarda tutun. Örnek Yüzüklerin efendisi ciltli alacaksanız yanına 15-20 tl lik kitap yerine otostopçunun galaksi rehberi ciltli alın.
Not: Kitaplar bitebiliyor ya da kampanya kapsamından çıkıyor. Anlık değişikliklere dikkat ediniz
O halde aldığımız kitabın aynısı promosyon olarak gelmiyor değil mi? İki kitap alıyorum diyelim fiyatı daha ucuz olan ücretsiz olmuş oluyor. Uyku sersemi bunu anladım, umarım doğrudur. 
Aynen bu şekilde oluyor.
Bir bilimkurgu okuru olarak ben bu kampanyadan faydalanamayacağım galiba. 
Eğer seçersen 2 tane yüzüklerin efendisi cilltiyi 1 tane fiyatına alabilirsin
Cidden öyle elim titreyerek baktım siteye…
Neyse ki Otostopçu ve Witcher evrenini ben de kaptım. 
Belki ilerleyen günlerde bilimkurgu için de yaparlar. Amazon gerçekten çok iyi işler yaptı bu sene. Umarım bozmadan devam ederler. Bu arada denetmenliğiniz hayırlı uğurlu olsun! 
Bilimkurgu için yapacaklarını hiç sanmıyorum. Teşekkür ederim.
Bu arada The Witcher Kutulu Setin yanına ne ekleyebiliriz bir öneriniz var mı arkadaşlar? LOTR ve Otostopçunun Galaksi Rehberi var bende.
Tolkien Hayranları için
Tolkien kitaplarında net %50 indirim var + Bitmemiş öyküler ve kutulu set mini kitaplar hariç kampanya var.
Yüzüklerin efendisi 3 kitap ciltsiz
Hobbit
Beren ile Luthien
Hurin in çocukları
Kullervonun hikayesi
Roverandom
Alırsanız şu şekilde oluyor;
Bitmemiş öyküleri dilerseniz ekleyebilirsiniz. %50 indirim mevcut.
Ekleme: Bazı mini kitaplar tek satışlarda bu kampanyaya dahil sanırım.
- Kitapta da promosyona dâhil olduğu yazmıyor. Kalan 5 kitapta 80 küsür tlye geliyor ama ben tek tek baktım. Siz nasıl aldığınız 6 tanesini?