Nöbete geldim foruma bakayım dedim kendimi The Witcher serisi 7 kitabı 114₺ ye alırken buldum
Kutusuz aldım ben fırsat kaçmaz.
Ek olarak kendime the witcher evreni
Hediye olarak yüzüklerin efendisi ciltli aldım 78₺
Nöbeti teslim alamadım Daha
Keşke Metro ve Yerdeniz kampanyaya dahil olsa…
6 ve 7 eksik bende alayım dedim 7’nin dahil olmaması üzdü.
Kampanyaya Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? - Ozan Beedle’ın Hikayeleri - Harry Potter Resimli Baskılar 2 ve 3 dahil,şimdilik denk geldiklerim.
Metro ve Yerdeniz var bende. Witcher kalan kitapları da %50 ile alırız en kötü. Büyük kısmını ucuza kapattık nasıl olsa
Witcher Evreni de çok gerekli mi bilemedim, önce kitapları okuyalım da beğenirsek bakarız.
Aynen öyle,muazzam bir kampanya.Ahh keşke tarih kategorisinden kitaplarda dahil olsaydı tam kendimizden geçseydik
50 mesajı görünce acaba yine neyi kaçırdım diye girdim ve ilk kez forumda paylaşılmış çok iyi bir kampanyaya yetiştim Teşekkürler.
Alışverişi tamamlama sayfasına geldim ama düşmedi? Nasıl yapılıyor? Fantastik kitaplar ekledim üstelik.
50 okunmamış mesajı görünce dedim herhalde İthaki yine Netflix’te filmi olan bir kitabı çıkardı. Kampanyayı görünce ben:
https://mashable.com/wp-content/uploads/2013/07/Supernatural-Dean.gif
Wool’u görmemiştim. Alınabilirmiş, İthaki’ye geçince etiket fiyatı yükselmiş nedense.
Bu kitapların bir listesi var mı? Ben göremedim, herkes deneme yanılmayla mı sepet yaptı?
Amazon sayesinde mutlu mutlu uyandım. Yüzüklerin efendisi ciltli ve Witcher Evrenini aldım hemen, ikiside yoktu bende pahalı diye bekliyordum hep. Yaşadığım mutluluğu tahmin edebilirsiniz.
50 tane kombinasyon yaptım ama bir türlü istediğim fırsatı yakalayamadım. Sanderson’lar, Witcher’lar filan derken en başta hazırladığım 2’li seti alabildim.
Witcher ve Sanderson yine bir başka bahara kaldı…
Bu kampanya tam olarak hangi kitaplarda geçerli acaba? Amazonda herhangi bir duyuru göremedim de
Bunu o kadar uzun zamandır bekliyordum ki anlatamam. Müthiş bir haber, teşekkürler haber verdiğiniz için.
Bu seti karton kapaklı mı almak daha mantıklı yoksa bu deri ciltli halini mi? Karşılaştırabilecek birileri var mıdır buralarda?
@isos81 Geçen seferki gibi olmasın yahu? Yanlış kampanya açmışız yok size ikinci kitap falan demesinler bir de.
Yerdeniz serisinin promosyona dahil olmamasi hakikaten absürt bir olay
Stoklar ne durumda bilmiyorum ama şöyle özet geçeyim. Her kitap için yok. 2 farklı kitap aldınız diyelim birisi 25 diğeri 20 tl toplam 25 tl ödersiniz. En azından benim siparişlerim bu şekilde oldu.
Tek tek witcher kitaplarını alırsanız ilk 6 kitap için kampanya var 7.kitap için yok. Fiyat düzeltmesi Alışverişi tamamla dediğinizde görünüyor. 114tl gibi bir fiyata geliyor.
Kampanya olan kitap sayınızı çift rakamlarda ve yakın fiyatlarda tutun. Örnek Yüzüklerin efendisi ciltli alacaksanız yanına 15-20 tl lik kitap yerine otostopçunun galaksi rehberi ciltli alın.
Not: Kitaplar bitebiliyor ya da kampanya kapsamından çıkıyor. Anlık değişikliklere dikkat ediniz
O halde aldığımız kitabın aynısı promosyon olarak gelmiyor değil mi? İki kitap alıyorum diyelim fiyatı daha ucuz olan ücretsiz olmuş oluyor. Uyku sersemi bunu anladım, umarım doğrudur.
Aynen bu şekilde oluyor. Bir bilimkurgu okuru olarak ben bu kampanyadan faydalanamayacağım galiba.