Doomsday Clock öncesini alayım bir daha hiç indirim yapmasınlar o bana yeter.
%74 indirim ile 6.89 TL
https://www.amazon.com.tr/gp/product/6052241675/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Ayda bir yapıyor. Ben bütün King romanlarını Amazondan %50 indirim ile topluyorum.
2 aydır takipteyim denk gelemedim. Gözümden kaçtı demek ki.
3-5 kitap hariç bütün King kitaplarında indirim devam ediyor. ![]()
Amazon’da Witcher Evreni kampanya dahilinde değil miydi ? Gözükmüyor şu an. Normalde 1 ücretine 2 elde edin yazıyordu.
Amazon’da tükenmiş ve kampanyadan çıkmış. Şuanki satıcılar Amazon’un kendisi değil. Satın alma seçeneklerini gör yazıyor orada. Amazon’da olsaydı “Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir” yazar ve sepete ekle butonu mevcut olurdu.
Teşekkürler. Sanki diğer satıcıları da kampanyaya dahil etmişler gibi gelmişti dün ama öyle değilmiş.
Malesef kampanyaya bende yetişemedim. Artık önümüzdeki kampanyalara bakacağız
Witcher evrenini ve illumine serisini geçenlerde indirimli bekliyorum diyenler vardı. Trendyolda baya iyi bir indirime girmiş haberiniz olsun
amazondan daha iyi bir indirime girmiş hatta
Platonov’un Metis’teki kitapları Eylül ayı boyunca %40 indirimde.
https://www.instagram.com/p/CEl0ZpsHtJd/?igshid=kepk9jfij0x3
Metis her ay iyi güzel indirim yapıyor da keşke kargo ücreti 11 TL olmasa. Üstelik kargo bedava sınırı da yok. 
İlk defa kargo bedava sınır olmayan bir kitap sitesi duydum,Metis neden böyle bir şeyi tercih etmiş acaba. 
Ben sorduğumda onun yerine kitap hediye etmeyi tercih ediyoruz demişlerdi. Daha faydalı oluyormuş. Ben de madem öyle en azından 3-5 seçenek koyun sizin seçtiğiniz kitabı okumak istemeyebiliriz dedim. Sonuç yok tabii.
Trendyol cüzdanı aktifleştiriseniz 10 tl geliyor. Cüzdana 98 tl yükleyerek alabilirsiniz. 1.98 tl de harcama yaptığınız için kazanıyorsunuz.
Bu kampanyanın daha düşük fiyata inme olasılığı nedir sizce?
İlk gördüğümde fiyatı daha düşüktü diye hatırlıyorum.
Tüm seti Daha uygun fiyata almanın yolu var mıdır?
Çok zor, ikinci el falan bulursanız belki. Her geçen gün kitap ekleniyor seriye. Belki kod veren sitelerde %50 indirim zamanı alım yaparsanız yakalarsınız
Kitap başına 17 TL artı küsür geliyor. Bence fiyat gayet makul. 51 adet kitabın tutarı çok geliyor insanın gözüne. Sonuçta azar azar da alsanız, bu tutara 3 ayda varacaksınız. Mesela benim 3 aylık 1700 TL oldu. Bence fiyat çok iyi.