Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Seni Özledik! 100 TL ve üzeri alışverişinde bkmkitap.com da 10 TL İndirim için UTW6ABXRVR kodunu kullanmayı Unutma!

Bana da mesaj yoluyla ilettiler dün.

Almayı düşündüğüm 6 çizgi romandan 4’ü tükenmiş. 2’si için kargo işin içine girince pek bir esprisi kalmıyor. Pas geçiyorum mecburen.

İlknokta’nın mobil uygulaması gelmiş. Ne kadar iyidir kullanıp göreceğiz. Bari mobile özel kampanyaları falan olsa bedava kargo gibi. (Bkz. BKM)

5 Beğeni

Uygulamayı çıkartıp bir de üstüne kampanya yapmak çok iyi olurdu bizim için ama biraz bekleyeceğiz gibi.

2 Beğeni

Ben de bedava kargoyu bekliyorum dört gözle :sweat_smile::grin:

1 Beğeni

Bunun şerefine %50 İthaki indirimi gelsin artık.

4 Beğeni

Kabalcı Yayınları harika indirimler yapmış,Dune serisi de var.

6 Beğeni

Stoktaki Dune kitapları İthaki tarafından basılır mı diye tereddütte kaldım, tahmini olan var mı? :sweat_smile:

Eğer okuduysanız Dede Korkut için bu baskıyı önerir misiniz?

Çok teşekkürler. Birkaç gün içinde, Dedem Korkudun Kitabı’nı alacaktım. paylaşımı görünce direkt siteye girip, satın aldım; hem de bu anlamsız fiyata. Tekrar teşekkürler.

1 Beğeni

Dede Korlut’un bu baskısında Orhan Şaik Gökyay’ın büyük emeği var,bu kitabı bu fiyattan kaçırmayın derim.

Çok teşekkür ederim. Alacağım. :slight_smile:

“Sadece ana seriyi basacağız” demişlerdi.

1 Beğeni

İkinci kitap olsaydı iyiydi…:pensive:
Birkaç siteye baktım,ikincisi 200 TL olduğunu görünce vazgeçtim.

1 Beğeni

Acaba bu hangi site? B

Evet ikinci çok pahalı fakat ben yine de birinciyi aldım,bence bu fiyata alıp elde tutmak da iyi fikir.

Kitapyurdu,Kabalcı kampanyası.

1 Beğeni

Keşke Dune Tanrı İmparatorluğu da olsaymış ana setim tamamlanacakmış. Yan setleri hiç almadan sadece ana setten 2 kitap alabildim. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

Leigh Bardugo ciltli kutulu set n11 de %66 indirimli. Ayrıca sepette 5 TL indirim + tosla kart 100/25 indirimiyle 104,70 TL ye düşüyor.

1 Beğeni

Sepete ekledim ödeme yaparken stokta tükendi yazısı geldi, kaçırdım güzelim kitabı :relieved:

1 Beğeni