Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Ben de aynısını yaşadım maalesef. Alırken bitti. :slight_smile:

2 Beğeni

Tükendi galiba, tüh kaçırdık gibi.

Kitapyurdu’nun bir diğer sitesi. Buyurun, buradan satın alabilirsiniz:

https://www.kitapbulut.com/kitap/dedem-korkudun-kitabi/101006

4 Beğeni

Bu tosla kart, innial gibi bir kart mı acaba?

Evet. (20 karakter.)

Dune serisine henüz başlamadım fakat ilk dört kitap elimde mevcut, bu indirimde de yan serilerden en azından birinin (Legends of Dune) ilk iki kitabını alayım dedim. Çünkü 9.90’a artık kitap satılmıyor neredeyse. :sweat_smile: Bir de James Joyce’un Hayatı ve Eserleri kitabı çok iyi indirimde diye onu da aldım bakalım. :upside_down_face: İndirimi haber veren arkadaşa teşekkürler. :blush:

Kitapbulut’tan aldım, teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Aldım, çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Anubis Kapıları Idefix’e geldi.

3 Beğeni

Kitap için interneti araştırdım hiç bir yer Alfa’nın kendi sitesinden daha ucuza satmıyor, en ucuzu aynı fiyata satıyor.

Evet ama kargo bedava kodu kullanabileceğimiz tek yer de burası yanılmıyorsam. :woman_shrugging: Tek kitap siparişi verip kaçabildim ben idefix’den. :grimacing:

İdefixde 100e vs. Tamamlayıp kod kullanırsanız daha ucuza gelebilir. Ama alfanın kendi sitesi bence daha iyi. Bana mesela not defteri falan da koymuşlardı. Ufak ama tatlı nüanslar.

Alfa’nın sitesinde yetmiş beş lira üzeri kargo bedava. Alfa’nın çıkardığı çok güzel kitaplar var onları da ekleyince de (Mesela Valis üçlemesi) kargo bedava koduna gerek kalmıyor.

1 Beğeni

Evet sizin için daha avantajlı o şekilde :+1:

Sırada okuyacağım çok kitap var ancak bu kitap gibi uzun süre baskısı olmayan ve baskısı tükenmesi olası kitap olunca onun yanına bir kaç baskısı tükenme olasılığı olan kitapları ekleyip alıyorum. Hemen hemen her yayınevinden böyle bir kaç kitabı takip ediyorum. Yoksa bu Alfa’nın sitesinden ikinci kitap alışım. Bir önceki siparişime baktım, H. P. Lovecraft iki alana üçüncü bir kitap bedava kampanyasıydı. Üçüncü kitap hiç de bedava değilmiş, onun fiyatını da diğer iki kitaba eklemişler meğerse.

1 Beğeni

Herhangi bir kitap sitesi icin kargo bedava kodu var mıdır? :slight_smile:

Çekiliş diye biliyorum ben onu. Herkese yollayamazlar.

@MatchesMalone bazı sitelerin var bazı sitelerin yok. Elinde kodu olan varsa paylaşır büyük ihtimalle. :slight_smile:

Hala geçerli mi bilmiyorum.

İdefix

0031AB7F

2 Beğeni

Çekilişle ve 1(bir) kişiye veriliyor.

Silelim o zaman. Çok özür dilerim herkesten.