Amazon “İngilizce Okuma ve Ders Kitaplarında İndirim” başlamış. İlgilenenler bir incelesin.

Amazon “İngilizce Okuma ve Ders Kitaplarında İndirim” başlamış. İlgilenenler bir incelesin.

Bu kitapların fiyatları çoktandır böyle. Amazon kendi satmıyor BookDepository tarafından İngiletere’den gönderiliyor. Amazon yorumları pek olumlu değil. Takip numarasını amazona telefon açıp siz alıyormuşsunuz vs. Olası bir iade işleminde de süreç sıkıntılı oluyormuş.
Ben çoktandır ingilzice kitapları takip ediyorum şu an hiçbir kitapta indirim göremedim. Belki henüz yansımamıştır.
Ötüken ile daha önce hiç alışverişim olmadı, çeviri vs konusunda nasıllar bir bilginiz var mı?
Ötüken’in çeviri kitaplarında ben Ötüken dünya klasiklerini alıyorum, okuyorum. Karşılaştırma yapamam ama Ötüken’in Türkçe konusunda hassas olduğunu biliyorum.
Doğrudur ben ingilizce kitap basılı almadığım için hiç takip etmedim. Amazon böyle bir indirim başlığı açmış o yüzden paylaştım.

Bunun baskısı var hocam (muhtemelen çok az kalmıştır) ilk seriden Büyücü Çırak ve Gümüşdiken problemli.
Bugün Maltepe sahildeki kitap fuarına gittim. Tek ben vardım. Şaka değil tektim. Kimseler yoktu. Tabii ki bunu fırsat bilip kitapları yüzde 50 gibi uygun fiyatlara aldım.
HEPSİ 55 TL TUTTU
Kara Kule serisi 7 kitap,ekstra öykü kitabıyla beraber 8 kitap değil mi? Emin olmak için sorayım dedim. 
Amazon’un o bahsettiği süper indirimi sırf Kara Kule için pusuda bekliyorum…
Ne zaman olacağına dair bir ipucumuz var mı, o süper indirime dair?
Ekim-Kasım-Aralık içerisinde olacak ama zamanını söylemediler.Ama bu sene kara cuma indirimleri 29 kasıma denk geliyor,bence onunla eş zamanlı olma ihtimali yüksek.
Kara Kule serisinin kitapları daha önce %60 gibi bir indirim gördü Amazonda. Hatta uzun bir süre diyebilirim. Çevirideki şikayetlerden dolayı bir türlü elim gitmemişti almaya.
Keşke çizgi romanlarını tekrar yayınlasa yayınevi. Bazıları ikinci el bulunabiliyor ama setin hepsini almak ateş pahası.
Kara Kule: Anahtar Deliğinden Esen Rüzgâr
8. kitap diye geçiyor. (4. ve 5. kitaplar arasında bir hikaye olarak geçiyor)
Dediğiniz gibi çok pahalı,keşke bassalar…
@W4YNE Teşekkürler
@ozgurs59 İndirimi görürsem bende affetmeyeceğim.
Maltepe Kitap Fuarı geçen hafta sonu bitti diye biliyorum ben. Hala devam ediyor mu?
Tekrardan başladı. Pandemi den sebep iptal olmuştu. Maltepe miting alanında yaklaşık 25 sahaf ve 10 civarı kitapevi tarafından hizmet sunuyorlar. Ayrıca her akşam saat 20.30 da açık hava tiyatrosu düzenleniyor.
Arkadaşlar idefix için 150 TL üzerinde PICODI20IDE çalışıyor.
'Ye varan indirimler diyorsa pek umutlanmamak gerek.