100TL’yi geçmek zorunda sepet tutarı. 115TL’lik sepet oluşturunuz.
23 Eylül'e Hazır mısın? Büyük Fiyat Tutulması Geliiiyooorrr! - YouTube Şöyle bir reklam gördüm. Yarın bir şeyler olabilir belki .
Kitapyurdunda ithaki bu ay yüzde 45. İlknokta 2-3 ay da bir yüzde 50 yapıyordu. 2 aydır olmuyor belki gelecek ay ilknokta yapabilir.
75/15 olacak şekilde ufak çaplı bir sipariş planlamıştım ama neyse artık. Aynı şey D&R’dan 100/15 kodu kullandığımda da oldu. 101tl’lik sepet yaptım, kodu kullandım, kargo ücreti sağ olsun 95tl’ye düştü sepet.
Bu arada Ötüken Ekim ayında indirim yapacak Ötüken siparişleriniz varsa beklemenizi öneririm.
Ekim ayında –online de olsa- yeni eğitim sezonu başlayınca bir hareketliliğinin yaşanacağını düşünüyoruz. Bu yüzden Ekim ayında başlamak üzere yeni bir internet kampanyası yapmayı planlıyoruz. Bu yeni kampanyada sunacağımız avantajlarla korsan kitaba yönelmenin önüne geçmeyi amaçlıyoruz.
Geçen ayda fiyat tutulması yaptılar. %40-45 arası klasik idefix indirimi yaparlarsa şaşırmam. Biraz daha artırsalar şı oranları👀
Amazon “İngilizce Okuma ve Ders Kitaplarında İndirim” başlamış. İlgilenenler bir incelesin.
Bu kitapların fiyatları çoktandır böyle. Amazon kendi satmıyor BookDepository tarafından İngiletere’den gönderiliyor. Amazon yorumları pek olumlu değil. Takip numarasını amazona telefon açıp siz alıyormuşsunuz vs. Olası bir iade işleminde de süreç sıkıntılı oluyormuş.
Ben çoktandır ingilzice kitapları takip ediyorum şu an hiçbir kitapta indirim göremedim. Belki henüz yansımamıştır.
Ötüken ile daha önce hiç alışverişim olmadı, çeviri vs konusunda nasıllar bir bilginiz var mı?
Ötüken’in çeviri kitaplarında ben Ötüken dünya klasiklerini alıyorum, okuyorum. Karşılaştırma yapamam ama Ötüken’in Türkçe konusunda hassas olduğunu biliyorum.
Doğrudur ben ingilizce kitap basılı almadığım için hiç takip etmedim. Amazon böyle bir indirim başlığı açmış o yüzden paylaştım.
Bunun baskısı var hocam (muhtemelen çok az kalmıştır) ilk seriden Büyücü Çırak ve Gümüşdiken problemli.
Bugün Maltepe sahildeki kitap fuarına gittim. Tek ben vardım. Şaka değil tektim. Kimseler yoktu. Tabii ki bunu fırsat bilip kitapları yüzde 50 gibi uygun fiyatlara aldım.
HEPSİ 55 TL TUTTU
Kara Kule serisi 7 kitap,ekstra öykü kitabıyla beraber 8 kitap değil mi? Emin olmak için sorayım dedim.
Amazon’un o bahsettiği süper indirimi sırf Kara Kule için pusuda bekliyorum…
Ne zaman olacağına dair bir ipucumuz var mı, o süper indirime dair?
Ekim-Kasım-Aralık içerisinde olacak ama zamanını söylemediler.Ama bu sene kara cuma indirimleri 29 kasıma denk geliyor,bence onunla eş zamanlı olma ihtimali yüksek.
Kara Kule serisinin kitapları daha önce %60 gibi bir indirim gördü Amazonda. Hatta uzun bir süre diyebilirim. Çevirideki şikayetlerden dolayı bir türlü elim gitmemişti almaya.
Keşke çizgi romanlarını tekrar yayınlasa yayınevi. Bazıları ikinci el bulunabiliyor ama setin hepsini almak ateş pahası.
Kara Kule: Anahtar Deliğinden Esen Rüzgâr
8. kitap diye geçiyor. (4. ve 5. kitaplar arasında bir hikaye olarak geçiyor)