Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Dediğiniz gibi çok pahalı,keşke bassalar…
@W4YNE Teşekkürler
@ozgurs59 İndirimi görürsem bende affetmeyeceğim.:smile:

Maltepe Kitap Fuarı geçen hafta sonu bitti diye biliyorum ben. Hala devam ediyor mu?

Tekrardan başladı. Pandemi den sebep iptal olmuştu. Maltepe miting alanında yaklaşık 25 sahaf ve 10 civarı kitapevi tarafından hizmet sunuyorlar. Ayrıca her akşam saat 20.30 da açık hava tiyatrosu düzenleniyor.

2 Beğeni

Arkadaşlar idefix için 150 TL üzerinde PICODI20IDE çalışıyor.

3 gün sürecek indirimler başlamış.

2 Beğeni

'Ye varan indirimler diyorsa pek umutlanmamak gerek.

3 Beğeni

'ye varan bir şey görmedim ben. :joy:Saçma sapan kitaplar var yüzde elli ve üzerinde. Yani bir de bence %30-35 indirimin haber değeri yoktur. Utanmadan çarşaf çarşaf yazmışlar. :joy::joy::joy:

1 Beğeni

İthaki, Can, İş Kültür vs %40

Kodlarla %50 gelirse fena değil gibi.

1 Beğeni

%70 bile yazsa dönüp bakmam. :joy: Net indirim derse o ayrı.

2 Beğeni

Tamam teşekkür ederim.

Alfa Can İş Bankası vs. %40 indirimli gözüküyor. Picodi veya sepet kodlarıyla %10 indirim daha eklenir, toplamda %46 indirim oranına ulaşır. Kötü değil bence. %35’in üstüne çok çıkmayan yayınevleri için değerlendirilebilir. Gerçi kasım ayında Black Friday ayağına daha yüksek indirimleri de görebiliriz.

5 Beğeni

Bu sene Black Friday indirimlerinden çok umutluyum özellikle Amazon ayağında.

2 Beğeni

Sizin nasıl okumadığınız kitaplar oluyor anlayamıyorum yaa. Keşke benim de olsa. Benim aldığım her kitap ortalama 1 veya 2 günde bitiyor. Seri ise ve çok sevdiysem 1 günde bitiveriyor. Sonraki ayı bekleyene kadar canım çıkıyor. Neyse bakalım Ekim ayında zaman çarkı serisini alıcam o beni 1 ay 1.5 ay falan idare eder gibime geliyor.

3 Beğeni

Valla helal olsun. Zaman çarkı da kesmez sizi 10-15 günde hakkından gelirsiniz onun yanına da birşey bulun bence. Okuma hızınıza göre 20 günde tamamdır zaman çarkı. Hem böylece rekoru da egale etmiş olursunuz muhtemelen :slight_smile:

19 Beğeni

Benim de bir faydam olsun.20 TL indirim kuponu kazandınız. 9491BC2E 1-30 Ekim tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

3 Beğeni

Kitapları okumak zorunda olduğumuz için okumuyoruz ki ve almıyoruz. Kitap alma hızımızla okuma hızımız bir değil. Ve her kitabın bir zamanı vardır. Zaman çarkı gibi büyük bir serinin (ki puntosu çok küçük) hakkından 1.5 ay gibi bir zamanda gelirseniz, beni de etiketleyin. Bana hızlı okuyorsun derler ama bir senede bitiremedim. Bilmem bu mesajınız bana baya komik geldi. Amacım tartışma falan çıkarmak değil beni yanlış anlamayın. Şahsınıza da bir lafım yok. Sadece bu düşünceniz biraz garip geldi. :roll_eyes:

9 Beğeni

Lise yıllarından beri düzenli kitap okuyorum. Yılda 100 kitap okuyacak düzeyde hala değilim.
Hafta sonları ve akşamları maksimum zaman ayırsam dahi bu böyle.
Vaktimizin büyük çoğunluğu çalışarak geçiyor. Geriye kalan dar vakitte aileme, arkadaşlarıma bile kısıtlı zaman ayırıyorum.
Kabaca bir hesapla bugün elimde olan kitapları okumaya uzun bir hayat dahi yaşasam ömrüm yetmiyor.
Genel olarak forumdaki arkadaşlar hepimiz kitap okuyucusu olmaktan ziyade kitap istifçileriyiz, koleksiyoneriz vs.vs. ne derseniz artık.

30 Beğeni

Kitap okumak bir yarış değildir.

8 Beğeni

D&R indirim kuponu olan var mı?

D&R 24-30 Eylül arasında geçerli indirim kodu: E430AD2 137 liralık alışverişten geldi. Detayını bilmiyorum.