Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Bildiğim kadarıyla DR10TL, DR15TL gibi genel kodlar da geçerli.

Geçerli gözükmüyor bu alışverişte kullanılamaz diyor malesef.

Aynı şekilde bunlar da geçerli gözükmüyor.

PICODI15DR 150/15

AKBANK20 150/20

1 Beğeni

150 TL ve üzeri için mi geçerli? Benim alışveriş 110 TL çünkü.

Evet 150 tl üstü için geçerli. Sizin sepet için isterseniz PICODI10DR deneyin. Belki olur.

Tamamdır teşekkürler.

Edit: olmadı malesef. Ama teşekkürler yine de.

İdefix bu akşamki 3 günlük indirim kampanyasına baktım biraz. Sadece gülüyorum. Bir cacık yok anlayacağınız. Yüzde 40, yüzde 45. Her zaman olan indirimleri, sanki ilk defa yapılıyormuş gibi gözümüze gözümüze sokmalarından nefret etmeye başladım.

5 Beğeni

İndirimleri sıkça takip etmeyenleri ve genel yayınevleri indirim oranlarını bilmeyen kişileri ağlarına düşürmeye çalışıyorlar sanırım.

Doğru söylüyorsun. Fiyatlardan ve kampanyalardan bihaber olanları tuzağa düşürme gayreti. Kampanyaları uzun zamandır bildiğimden,böyle ballandıra ballandıra reklam yapmalarına gıcık oluyorum. Damarlarımdaki kan coşuyor. Suratlarına haykırmak istiyorum. :grinning:

YKY %40 indirimi gözüme çarptı benim.

Aslında ben de indirimleri yetersiz bulmama rağmen kodlarla falan yüzde 50 ye yaklaşıyor indirim oranları. Hal böyle olunca büyük fırsat gibi görmesem de süper indirim diyip kucağımıza yüzde 20 yi bırakanlara nazaran iş görür buldum. Hatta bir sipariş verdim, ikincisini düşünüyorum.

Metis iletişim 35
Yky alfa everest 40 kötü diyemem.

3 Beğeni

Yky için fena değil ama etiket fiyatları çıldırmış. Yüzde 40 bile olsa fayda etmiyor ki.

İdefix te daha önceden sepete atıp almadığım şu üç kitap ne demek istediğimi daha iyi anlatır.
ARA DÜNYA
ANUBİS KAPILARI
SANDMAN 9
TOPLAM 100.20 TL

Bu gün fiyat şöyle olmuş.
FİYAT TOPLAMI. 92. 80 TL
Yani tüm bu hava, caf caflı bannerlar, bağırış çağırış ne için. 7.40 TL için. Vay bee.

3 Beğeni

Bu tarz indirimlerde zaten baktığım dört yayınevi var. Ayrıntı, YKY, Say ve Metis. Metis’den ötekşnç dinlemek serisi haricinde bir tek Serçe var aslında aradığım ama olsun :sweat_smile:
Diğerleri zaten eninde sonunda yüzde kırk üzeri görüyor.

@BiblofilYouTube

2 Beğeni

24-30 eylül yazmıştım.

kitapyurdu’nda bu ay indirimli yayınevleri arasında ithaki de var, %45 indirimle hem de. bilimkurgu klasikleri alışverişi için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. :+1:t2:

Ben de özellikle Alfa indirimini beğendim. Kodlarla epey avantajlı oluyor.

Uzaydaki Çatlak: Alfa 18.85 - İdefix 15.17
Gelecek Seneyi Bekle: Alfa 17.55 - İdefix 14.12
Dr.Kan Bedeli: Alfa 20.15 - İdefix 16.22
Bir Palavracının İtirafları: Alfa 16.90 - İdefix 13.60
Sizi İnşa Edebiliriz: Alfa 15.60 - İdefix 12.90

Her kitapta neredeyse 3 TL fark var. 5 kitapta 15 TL, yani ortalama bir kitap bedava gelmiş olacak. Bir de 4-5 tane Ian Rankin kitabı eklersek, ordan da bir kitap bedava gelmiş olacak. Üstelik hediye kartı kullanma imkanı olursa her kitapta 1,5 TL civarında bir indirim daha olur. Bu tabi ki bir örnek. Ha Alfa’nın kendi sitesi kargoyu daha hızlı gönderir o ayrı. Ama benim şahsen acelem yok. Ben oldukça avantajlı buldum. İndirimden faydalanacağım. Gece vereyim bir sipariş :slight_smile:

2 Beğeni

Bekleyebiliyorsanız sıkıntı yok.

Hâlâ kargolanmadı bile.

2 Beğeni

200₺ olan sepetim hala 200₺,gerçekten muazzam bir indirim var (!)