Haber verdiğiniz için teşekkürler. Kardeşim yeğenime çocuk kitapları almak istiyordu, baya uyguna geldi böyle.
Amazondaki bu 25tl indirim olayı iyiymiş ama fiyatlara baktığımda çoğu kitabın indirimi çok çok düşük sizler neler aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
Ben 7 tane kitap aldım 78 Lira tuttu. Aynı kitapları Kidega ile almaya çalışsam hepsi 151 tutuyor 15 TL indirimle 136 yapıyor ama Amazonda indirimsiz bile 128 tutuyor. 50 TL indirim de harika oldu. Aldıklarım;
Son Tiryaki
Lokinin Müjdesi
Buz Ejderhası
Atuan Mezarları
Başka Dünyalar Mümkün
Eski Mars
Yıkımın Şafağında Philip K. Dick Kazıları
Amazon’un yokluğunda iyi gidiyor Kidega. 
45-50 indirimlere denk gelince daha da iyi oluyor. 
Bu ay kullanmadım ben kullanmayı da düşünmüyorum. 50/15 güzel ama kargo bedava alt limiti 100₺. Bu kampanyanın pek bir esprisi kalmadı bence. 30/15 hadi 50/15 iken güzeldi ve kargo ücretsiz oluyordu.
Sevgili Ahmet sayesinde uykumdan uyanarak inanılmaz bir fiyata kapattığım sepetim. 
81.87’ye denk geldiler. Ressamlar’ın etiket fiyatının 200 olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Teşekkürler @SJack <3
Ve tabii yine, yeniden, teşekkürler Amazon. Prime Day günü beni uyandırmayın arkadaşlar. 
Ben BKM’yi kullanıyordum, kargo ücreti çıkmıyordu. Bu ay BKM sıkıntılı olunca kitapyurdunu kullandım.
Anladım. Kitapyurdunu malum sebeplerden dolayı kullanmak istemiyorum. Amazondan devam ederiz enparanın 15₺ iadesi eksik olsun ne yapalım.
Kidega enpara kampanyası ile kullanınca kargo 50 tl oluyor, 100 tl değil.
O yüzden maalesef BKM/PTT kullanıyoruz. 
Böyle bir yazıyı forumda okuyunca denedim. 50 üzeri bir sepet hazırlayıp kredi kartı bilgilerimi girdim ama hala 7.90 kargo ücreti ekliyordu.
Hatta kidegaya da bununla ilgili bir mesaj yazdım ama henüz dönmediler.
Siz nasıl yaptınız?
Ben dün enpara kampanyasıyla kidegadan 60 liralık alışveriş yaptım 7.90 kargo ücretini eklediler.
İki gün önce yapmıştım alışverişimi. Şimdi bu oldu mu? 
Eganba.com’da 75 TL üzerine kargo bedava ve şu an genel indirim kampanyası var.

Diğer yayınevlerini bilmiyorum ama monokl için değerlendirilebilir. Say indirimi de maksimum yüzde 35 sanırım hep. Ona da bakılabilir.
Bu arada amazon evime invir ağacı dikti şu an… Yine tutamadım kendimi.
Bende denemedim, yazılanlardan ötürü öyle yazmıştım.