Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Ev yaşam indirim kuponu bende görünmüyor. Bir şey yapmış mıydınız kuponu almak için?

1 Beğeni

Ben az önce alışveriş yaptım. Herhangi ekstra bir şey yapmadan kupon bölümünde çıktı.

1 Beğeni

hayır yapmamıştım : (

1 Beğeni

İlknokta’nın ücretsiz kargo kodu var mı?

Böyle bir kupon bulunmuyor bende ne yazık ki :frowning: ayrıca ev yaşam kuponunun kitapta kullanılabilmesi de çok iyiymiş :slight_smile:

1 Beğeni

Amazon Türkiye ülke müdürü Richard Marriott, tv’de açıklama yapıyor şu an, 13-14 Ekim de kitaplarda da büyük bir indirim olacakmış.

16 Beğeni

Bu ne güzel bir haber böyle! :star_struck:

Sahibi değil de müdürüdür o :slight_smile:
Bekliyoruz güzel indirimleri hadi bakalım.

Ülke müdürü aynen, heyecandan ne yazdığıma dikkat etmedim lol :rofl:

1 Beğeni

Verdiğim siparişimi iptal ettim bunun üzerine :joy:. Bakalım ne gelecek merak içindeyim.

Stok da yenilerlerse harika olacak, birçok kitap tükenmiş durumda ama hala alacak şey bulabiliyorum. Amazon yeter ki indirim yapsın, biz buluruz alacak şeyler. :joy:

2 Beğeni

Valla ben Richard’ın yalancısıyım, eğer indirim beklediğimiz gibi olmazsa sonra üzülmeyin🤣

3 Beğeni

Sizden bilirim sonra ben bilmem yani :rofl::joy:.

2 Beğeni

Yine çok satan kitaplar ayağına aynı kirapları indirime sokarsa Richard’a edecek iki çift lafım olacak… Eyyyyy riçırd, sen kimsin ya…

13 Beğeni

Ay hani nerdr hangi kanal hangi site :star_struck:

Bence şu 2 al 1 öde kampanyasını bütün kitaplar için bir kez daha yapsalar yeter aslında. :sweat_smile:

2 Beğeni

Aynı şeyi düşündüm seçili kitaplarda değil tüm kitaplarda yapsınlar sonra hep beraber çıldıralım :joy: :joy:

3 Beğeni

Amazondaki indirim sadece satıcının amazon olduğu ürünlerde mi geçerli olacak?

1 Beğeni

Bir kez alalım, temiz alalım diyorum. :joy: Elimdeki kitapların çoğunu elden çıkarmam gerekecek, çünkü artık yer kalmadı… Hala da Amazon indirim yaptıkça sürekli alışveriş yapmaya devam ediyorum, bakalım sonu ne olacak bu işin. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bloomberg’deydi ama bitmiş