Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Ben de, bu iptal kimi kitapları da kaybetmeme neden oldu. Kızıl Kahkaha araya gitti mesela. Yarın elimi çabuk tutmazsam Yaban Diyarlarda Yabancı’da gidecek.

Ben iptal edince otomatik kullandı.

1 Beğeni

Amazon tüm kitaplarda stok açsa, Prime Day’de ben BKM ve Kitapbulut’ta hazır beklettiklerimi hemen alırım. Ama stokları eriyip bitiyor. Gececiler avantajlı.

Para iadesi için gelen mailde kaç gün yazıyordu iade süreci olarak sizde?

%20 ve 30 TL indirimleri için üst sınır var mı? En az 125 TL vs.

30₺ için 125₺ ve üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor.

1 Beğeni

Gün yazmıyor :face_with_monocle:. Bende kredi kartı ile olursa hemen iade yapılıyor ama. Banka kartı için 1-2 gün sonra yansıyor genelde.

Ön yüklemeli kartım sanırım kredi kartı olarak geçiyor. Umarım iki üç gün içinde iade gerçekleşir.

Hocam Amazon da bir adet kızıl kahkaha var gözüküyor.

Benim bıraktığım işte o.

Alacak varsa alsın, ben vazgeçtim arkadaşlar. Başka bahara artık.

12 Ekim’e kadar geçerli ve 15.000 kod var.

Şu Monte Cristo Kontu ve Yüksek Şatodaki Adam kitapları gelseydi doğrudan verirdim siparişi. 30 lira bu, 20 lira hediye çekim var, bir de üstüne %20 indirim. Muhteşem olurdu.

1 Beğeni

Ben de Yşa ve lemin kitapları olsaydı vericektim.

15.000 kişi mi kullanabilecek yani?

%20 indirim olayı otomatik olarak sepette mi çıkıyor? Yoksa bunun için bir kod mevcut mu?

125 TL’lik çoğu zaten indirimli kitabı 70 TL’ye almama sebep olan Amazon’a teşekkür, gece gece bu kampanyayı paylaşıp para harcatan @Gokhanca arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim :slight_smile:

@KARAKOC ‘‘OKUYALIM20’’ kodunu girmen gerekli eğer daha önce girmediysen.

3 Beğeni

Üzgünüm, yoksa bu bir işaret mi? Olmuyor bir türlü :confused:.

1 Beğeni

30 TL’lik kampanya sayfasında bu kod başka kampanyalarla birleşmez yazıyor :slight_smile: Amazon düzletme falan yapmadan alacağınız varsa almakta fayda var.

Mobil uygulamadan yapılması lazım.

3 Beğeni