Yeni çıkan Ginko, ithaki ve Alfa kitapları dışında alacağım kitap kalmadı. O kitaplar da henüz Amazon da yok.
Bende de aynı şekilde oldu
@Leingrad iptal eden arkadaş @kalsedon.okur boşuna etti o zaman desene eyvah! 
Bu gün içindeki 2. iptalim oldu kampanya haberi duyup da…
Ben iki kodu da kullanarak alışveriş yaptım, sorun olmadı. Şartlara iyi bakın, belki satıcısı Amazon olan kitaplar gibi şartlar vardır. @Yorumcucadi
Aslında mobil uygulama tabletten yapıyorum sayılmadı mı acaba
.
Hepsi amazon ve mobilden uygulamadan giriyorum sepet tutarım da 149tl ama olmuyor
amazonpr30 kodu nerde yazıyor bu arada bulamadım ben
Prime’a üyesiniz değil mi?
Kodu yanlış girmiş olabilirsiniz. AMZNPR30
AMZNPR30 Site üzerinden hata vermişti ama uygulamadan girince oldu.
Evet kodlar sınırlı sayıda.
Evet tamam kodu yanlış girmişim
şimdi oldu 
ah amazon ah ocağımıza incir ağacı dikmeye ant içmişsen 
Oldu olduu. 15 kitaba 70 tl ödedim mükemmel bir şeysin sen canım Amazon. Hasan Ali Yücel Klasikleri zaten %50’deydi bu da üstüne bal kaymak oldu
.
İndirim boşa gitmesin alışverişi yaptım, yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler. 
Farklı yayın evlerinden okuduğum Türk Edebiyatı Klasiklerini bile sepet tamamlamak için aldım. Alsam da okusam dediğim tek kitap Dracul’du.
21 kitap, 72 lira. Teşekkürler Amazon. <3
Ahmet’e de (@SJack) ayrıca teşekkürler, gece gece yine mesaj atıp kanıma girdi. 
Oo süper listenizi de görelim neler aldınız 
Amazon cansın sen. Platonik aşkımsın. 
AMZNPR30 KODU VE YÜZDE 20 AMAZON İNDİRİMİ İLE…
İnanamıyorum hala. Nasıl yaaa. 87 TL ye.
Bittiniz idefix, kitapyurdu…
Artık sizde yapacaksınız böyle kampanyalar.
Bu sefer de Everest Modern eksiklerimden bir kısmını aldım. Fiyatları internette en ucuz burada zaten. Amazon sağolsun 
Daha yatmadan önce sipariş vermiştim sabah bu konuda 73 mesajı görünce eyvah dedim 
İptal için süreci başlattım umarım kargoya verilmemiştir de 30₺ indirimi de kullanırım.
@kalsedon.okur Maalesef
Para iadesi kaç günde oluyor bilgin var mı? Prime Day’e kadar geri yatırsalar bari.