Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Yeni çıkan Ginko, ithaki ve Alfa kitapları dışında alacağım kitap kalmadı. O kitaplar da henüz Amazon da yok.

1 Beğeni

Bende de aynı şekilde oldu :frowning: @Leingrad iptal eden arkadaş @kalsedon.okur boşuna etti o zaman desene eyvah! :roll_eyes:

1 Beğeni

Bu gün içindeki 2. iptalim oldu kampanya haberi duyup da…

Ben iki kodu da kullanarak alışveriş yaptım, sorun olmadı. Şartlara iyi bakın, belki satıcısı Amazon olan kitaplar gibi şartlar vardır. @Yorumcucadi

Aslında mobil uygulama tabletten yapıyorum sayılmadı mı acaba :thinking:.

1 Beğeni

Hepsi amazon ve mobilden uygulamadan giriyorum sepet tutarım da 149tl ama olmuyor :thinking: amazonpr30 kodu nerde yazıyor bu arada bulamadım ben

Prime’a üyesiniz değil mi?

Kodu yanlış girmiş olabilirsiniz. AMZNPR30

2 Beğeni

AMZNPR30 Site üzerinden hata vermişti ama uygulamadan girince oldu.

Evet kodlar sınırlı sayıda.

Evet tamam kodu yanlış girmişim :woman_facepalming:t3: şimdi oldu :+1:t2::blush: ah amazon ah ocağımıza incir ağacı dikmeye ant içmişsen :joy:

2 Beğeni

Oldu olduu. 15 kitaba 70 tl ödedim mükemmel bir şeysin sen canım Amazon. Hasan Ali Yücel Klasikleri zaten %50’deydi bu da üstüne bal kaymak oldu :partying_face:.

2 Beğeni

İndirim boşa gitmesin alışverişi yaptım, yapımda ve yayında emeği geçenlere teşekkürler. :grin:

Farklı yayın evlerinden okuduğum Türk Edebiyatı Klasiklerini bile sepet tamamlamak için aldım. Alsam da okusam dediğim tek kitap Dracul’du.

4 Beğeni

21 kitap, 72 lira. Teşekkürler Amazon. <3

Ahmet’e de (@SJack) ayrıca teşekkürler, gece gece yine mesaj atıp kanıma girdi. :smiley:

1 Beğeni

Oo süper listenizi de görelim neler aldınız :blush:

1 Beğeni

Tabii. :slight_smile:

4 Beğeni

Amazon cansın sen. Platonik aşkımsın. :joy:
AMZNPR30 KODU VE YÜZDE 20 AMAZON İNDİRİMİ İLE…

İnanamıyorum hala. Nasıl yaaa. 87 TL ye.
Bittiniz idefix, kitapyurdu…
Artık sizde yapacaksınız böyle kampanyalar.

6 Beğeni

Kampanya çoh eyi!!

4 Beğeni

Bu sefer de Everest Modern eksiklerimden bir kısmını aldım. Fiyatları internette en ucuz burada zaten. Amazon sağolsun :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Daha yatmadan önce sipariş vermiştim sabah bu konuda 73 mesajı görünce eyvah dedim :slight_smile:
İptal için süreci başlattım umarım kargoya verilmemiştir de 30₺ indirimi de kullanırım.

@kalsedon.okur Maalesef

Para iadesi kaç günde oluyor bilgin var mı? Prime Day’e kadar geri yatırsalar bari.