Bu ay için verdiği bütün kodların 125/20 olması lazım. Hiç 100/20 vermedi diye hatırlıyorum, bir de öyle deneyin istersiniz.

Yeni bir Amazon hesabı açıp koddan yararlanabilirsiniz. Plan mı? Hıh. Suya düşmemiş oldu gibi belki bari bazen
SOĞUK UYANIŞ SERİSİ - AMAZON
Prime abonesi miyim diye bilmiyorum ama kitapları 5₺ olmuş. Alacak olan kaçırmasın…
Aynen öyle yaptım 
Yaklaşık 2 aydır 5tl-10tl arasında bu kitabın fiyatları. Pek satılmıyor sanırım ondan olabilir.
Geçen ay 125/20 kodlarıyla 2 kez 100’er tl’lik hediye kartı alıp kullandım sorun olmadı. Hatta kullandığım kodları görsel olarak ekleyeyim.
Ama bu ay nedense sistem buna izin vermedi. Ben de INEW15 + 9B4B3099 kodlarını kullanarak 45 TL indirim sağladım ve alışverişi bu şekilde yaptım. Sadece 5 TL’lik bir fark oldu, çok fark etmedi yani.
İlknokta’da böyle bir indirim var. Toplam 140 lira. Ursula’nın Yerdeniz serisini almayı istiyordum ama tek kitap şeklinde toplanmış olanı hiç mantıklı gelmiyor :(. Ama bu kampanya da gerçekten güzelmiş ne yapsam bilemedim kararsız kaldım
Yerdeniz kitaplarının tek tek olarak satıldığı seti 115 lira. Fikir vermek isteyen varsa çok açığım.
Birkaç gündür ben de Ursula’nın kitaplarını almak için liste yapıyordum. Yerdeniz listenin başında zaten. KY fiyatlarını baz alarak yaklaşık 190 liralık bir fiyat çıkıyor ortaya bu kampanyadaki kitapları hesaplarsak. Fakat bende Orsinya Öyküleri, Sürgün Gezegeni ve Anlatış kitapları olduğu için bu kampanyayı es geçmek durumundayım
. Eğer sizde bunların hiçbiri yoksa bence iyi bir fiyat diyebilirim. Yerdeniz ciltli olarak KY harici çoğu yerde sürekli 100-110 tl aralığında. KY’de de 98 tl gerçi ama platin üyelik ile 93 tlye düşüyor. Citli almak veya almamak size kalmış bir şey ama dediğim gibi bende diğer ithaki basımı kitapları olmasaydı alırdım. Hatta siz fotoğrafı atınca başlığı görür görmez sevindim, sonra baktım bende olan kitaplar varmış. Üzüldüm bir an
.
Bende hiçbir kitap yok ve gerçekten çok iyi bir kampanya
Benim tek endişem 6 kitabın birleşimi olan ciltli kitabı okumanın zor olacağı. Tek okuma yöntemi sanırım masaya koyup okumak 
Yüzüklerin Efendisi’ni ciltli olarak almıştım ben de. Sayfa sayıları aynı sayılır. Evet, dediğiniz gibi okuması biraz sıkıntılı
. Masada birkaç kez okuyup sıkılınca normal bir kitap gibi kucağıma alıp sırtımı koltuğa yaslayarak okumuştum
. Alışıyorsunuz ama bir süre sonra. Ben de ‘bunu nasıl okuyacağım ben şimdi?’ diye koca cilde bakıp duruyordum uzaktan
.
Siz kelimelere dökünce yeniden anladım ciltli okumak istemediğimi
Sanırım 6lı set olarak alacağım Metis’in sitesinden. Teşekkür ederim fikirleriniz için 
Rica ederim, iyi okumalar dilerim şimdiden
.
Bu iki kod tek kullanımlık mı aynı hesaptan tekrar tekrar bu işlemi yapabiliyor muyuz?
Evet tek kullanımlık. Ama INEW15 ve 9B4B3099 kodları birden fazla kullanılabilir.
9B4B3099 Kodu 150 TL’lik sepette 30 TL indirim sağlar. INEW15’i hediye kartı alırken kullanın, diğerini sepette kitapları satın alırken.
Ben elimde tutuyorum ciltli (zaman çarkı) bir süre sonra hangi tarafa okunacak/okunmuş sayfa fazla ise o elde ağırlık oluyor ve yoruyor gerçekten 

Sadece bana değil siteye giren herkese çıkar herhalde.