Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

%61 ındirim | Ciltli

2 Beğeni

Hemingway kitapları(bilgi yayınları) %50 indirim takip ettiğim kadar pek olmuyor.

2 Beğeni

Yüzde elli indirimde.

4 Beğeni

Mezopotamya mitolojisi https://www.amazon.com.tr/dp/605332972X/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_dlC_ZVpOFb1MXT65J

5 Beğeni

20.yy Siyasi Tarihi - Fahir Armaoğlu %50 indirime girdi.

Sainte - Hermine Şövalyesi %50 indirime girdi.

2 Beğeni

İdefix’te “500 Görsel Eşliğinde” serisindeki 5 kitap ile GOG %50 indirimde. Kodlarla birlikte indirimin %70’e kadar yolu var.

4 Beğeni

500 Görsel Serisi’ne zam gelmiş. Önceden etiket fiyatları 85 liraydı şimdi 120 lira olmuş. Almak isteyenler için Amazon’da etiket fiyatı hala 85 lira ve çoğu kitabında %50 indirim var.

2 Beğeni

Doğmamış çocuğumun rızkını yatırdım. Teşekkür ederim.

3 Beğeni

:joy: Hangilerini aldınız?

Eksik olan kitapların tamamını satın aldım: Monet, Degas, Renoir, Ön Raffaellocular ve Turner.

Hayırlı olsun seriyi tamamlamışsınız o zaman. Zam geldiği için seriyi tamamlayamayacağım galiba. Şimdilik sadece ilgimi çekenleri aldım. Michelangelo ve Rembrandt’ı da stokta olmadığı için başka bir kampanya zamanında alırım.
image

2 Beğeni

Elinizde mevcut olanlardan resim ekleyebilir misiniz? İnternette pek bulamadım ama neler ile alakalı nasıl notlar var merak ediyorum.

Serinin tüm kitapları 256 sayfa. 90. sayfaya kadar sanatçının kronolojik hayat hikayesi anlatılıyor, daha sonra eserleri sunuluyor. Van Gogh ve Da Vinci’den birkaç sayfa:

9 Beğeni

Teşekkür ediyorum. :relieved:

2 Beğeni

Bu seride Vincent van Gogh var mı?

Alıp almamakta kararsız kaldım ben. Etiket fiyatları zamlanmamış ve %50 indirim varken çok uyguna geliyor aslında. Ama okunmayı bekleyen o kadar çok kitap var ki :slight_smile:

2 Beğeni

Van gogh u aldım ben ya. Daha sonra yüzde elliye bile girse maks 60 lira olacak. Zaten öyle oturup okuyacağım bir kiyap değil sıkıldıkça açar bakarım. :sweat_smile: Ciltli şeker portakalını da aldım. Kendimi durdurmayı öğrendim yoksa bu indirim benim tarih kitapları stokladığım bir alışverişe dönebilirdi.

3 Beğeni

Ben bu indirimle ilgili yazıları okurken telefonun ekranına değil de hafif çerçevenin dışına bakıyorum. Doğrudan göz kontağı kurmamak için.

Da vinci var Van Gogh var ne kaşınıyorum sanki diye.

6 Beğeni

Ben Van Gogh olanını bayadır alacaktım bu Doctor Who Van Gogh bölümünden sonra hayatını merak etmiştim. Davinci ise Davinci’s Demons dizisinden sonra. Pek sanat okuru sayılmam ama ikisi de sadece sanatçı değiller zaten. 42.5 çok iyi fiyat bu arada, etiket fiyatı 120 yüzde 50 görse ki çok zor 60 lira olur 17.5 lira kar kitap başı. Ben işin bu matematiğini aşamıyorum ya :grinning:

2 Beğeni

3 tane alıp 25 lira kodunu kullanınca tanesi 34 liraya geliyordu. Bu arada ben de Van Gogh’u Doctor Who’dan dolayı merak ediyorum.

2 Beğeni