Ben o kodu bir öncek siparişte kullanmıştım ya 
Gelsin bakalım da görelim. B
Ben o kodu bir öncek siparişte kullanmıştım ya 
Gelsin bakalım da görelim. B
Ben de kendimi tutamayıp Van Gogh olanı aldım. Yıldızlı Gece tablosuna bayılıyorum. Loving Vincent gibi film ve belgesellerini de keyifle ve merakla izlemiştim. Van Gogh’un hayatına göz atmak hep hoşuma gitmiştir, yaşadığı zorlukları ve hayatını okumak heyecan verici. O yüzden kitap almayacağım dediğim halde bu kitabı sipariş ettim. 
Kitap Sepetinin yüzde 70 e varan indirimleri hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Kasım ayı fuarı başlamış.
12 yaşında olsam çok sevinirdim. Kraliyet öpücüğü seti, psikopat seti, tutkulu şehvet serisi, kokulu hikayeler serisi falan hep %50 - %60 indirim görmüş. Şu haliyle üstüne para verseler evde yer kaplamasın diye alınmayacak kitaplar. Gerçi kitapsepeti (eski okuoku) hep böyleydi.
26 kitap 2 Masal kitabı bir de Truva mitleri haricinde bir şey bulamadım. Yapmışkan bu iki seride komple yapsalarmış ne güzel hediye ederdim sürekli isteyip duruyorlar 
Evet daha geniş kapsamlı olmasını isterdim bende. Bazıları Amazon’da da bu fiyatlara indi. Ben oradan Efsaneler ve Mitler, Kızılderili Masalları ile Çin Mitolojisini aldım. Hem kargo bedava hem de 1 günde geliyor diye.
Bu arada Truva da Amazonda indirimde. Truva hakkında o kadar kitap aldım ki bu fazlalık olacak diye almadım.
Amazon’da kullanabileceğim herhangi bir indirim kodu var mı?
Yüzüklerin efendisi serisi %50 indirime girmiş 
AMZNSM25 Kodu hala geçerliyse kullanabilirsiniz. 120 ve üstü mobilde geçerli.
Geçerliymiş hala, teşekkür ederim. 
Aynı hesapta tekrar kullanamıyoruz galiba kodu?
2. hesap açılırsa aynı kargo adresi, aynı kredi kartında sıkıntı olmuyor mu?
Bir de bu kod gene Prime üyeleri için mi?
Aynı hesapta tekrar kullanılmıyor. Farklı hesap açarak kartla alışveriş yapabilirsiniz. Sadece prime üyeleri için değil. Diğer üyeler için de geçerli diye biliyorum.
İdefix’den hediye kartı kullanarak aldığınız ürünleri iptal ederseniz ya da temin edilemediği için iptal olur ise ücret iadesi yapmıyorlar, hesabınıza indirim kodu olarak tanımlıyorlarmış. Bugün yaşayarak öğrendim 
Mobilden, tamamı amazonun sattığı ürünlerden oluşan ve 120’yi geçen siparişimde AMZNSM25 kodu geçersiz diyor. Bir saatle mi kaçırdım acaba 
Ben böyle olan siparişimi iptal etmeden önce aradım teyit etmek için. Para iadesi olur dendi ama buna rağmen hediye çeki tanımlanacak diyorlar şimdi… Ki o da hala tanımlanmadı bile
.
Aynı durum bende de mevcut sevgili @Leingrad. Idefix’te 4 tane kitap hasarlı gelmişti. Değişim için göndermiştim, özellikle üstüne basa basa değişim dedim ama hediye çeki tanımlamışlar bugün. Telefonda ve mailde verdim veriştirdim, cevap bekliyorum bakalım. 
Evet İdefix alışveriş hediye kartı ile yapıldığı için hesaba hediye kartı olarak tanımlıyor. Benim de sevmediğim bir uygulama. Ben genellikle kargo bedava kodu kullanarak tek kitap alıyorum bu hediye çeki ile.
Umutla girip %50 ise tek cilt olanı alayım dedim ama 50 indirimde değildi. Gün içinde değişti herhalde 
Sanırım tek cilt olan değilde ayrı ayrı ciltler %50 indirime girmiş sadece. Ayrı ayrı alınca da tek ciltle aynı paraya denk geliyor 
@baynemo 'nun da dediği gibi tek ciltlerde ayrı ayrı indirim gelmiş. Ama sadece ilk ikisinde %50 indirim mevcut. serinin üçüncü kitabıda aynı indirime sahip sanmıştım ama değilmiş, yanlış görmüşüm
onda %30 indirim varmış.