Bu seride Vincent van Gogh var mı?
Alıp almamakta kararsız kaldım ben. Etiket fiyatları zamlanmamış ve %50 indirim varken çok uyguna geliyor aslında. Ama okunmayı bekleyen o kadar çok kitap var ki
Van gogh u aldım ben ya. Daha sonra yüzde elliye bile girse maks 60 lira olacak. Zaten öyle oturup okuyacağım bir kiyap değil sıkıldıkça açar bakarım. Ciltli şeker portakalını da aldım. Kendimi durdurmayı öğrendim yoksa bu indirim benim tarih kitapları stokladığım bir alışverişe dönebilirdi.
Ben bu indirimle ilgili yazıları okurken telefonun ekranına değil de hafif çerçevenin dışına bakıyorum. Doğrudan göz kontağı kurmamak için.
Da vinci var Van Gogh var ne kaşınıyorum sanki diye.
Ben Van Gogh olanını bayadır alacaktım bu Doctor Who Van Gogh bölümünden sonra hayatını merak etmiştim. Davinci ise Davinci’s Demons dizisinden sonra. Pek sanat okuru sayılmam ama ikisi de sadece sanatçı değiller zaten. 42.5 çok iyi fiyat bu arada, etiket fiyatı 120 yüzde 50 görse ki çok zor 60 lira olur 17.5 lira kar kitap başı. Ben işin bu matematiğini aşamıyorum ya
3 tane alıp 25 lira kodunu kullanınca tanesi 34 liraya geliyordu. Bu arada ben de Van Gogh’u Doctor Who’dan dolayı merak ediyorum.
Ben o kodu bir öncek siparişte kullanmıştım ya
Gelsin bakalım da görelim. B
Ben de kendimi tutamayıp Van Gogh olanı aldım. Yıldızlı Gece tablosuna bayılıyorum. Loving Vincent gibi film ve belgesellerini de keyifle ve merakla izlemiştim. Van Gogh’un hayatına göz atmak hep hoşuma gitmiştir, yaşadığı zorlukları ve hayatını okumak heyecan verici. O yüzden kitap almayacağım dediğim halde bu kitabı sipariş ettim.
Kitap Sepetinin yüzde 70 e varan indirimleri hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Kasım ayı fuarı başlamış.
12 yaşında olsam çok sevinirdim. Kraliyet öpücüğü seti, psikopat seti, tutkulu şehvet serisi, kokulu hikayeler serisi falan hep %50 - %60 indirim görmüş. Şu haliyle üstüne para verseler evde yer kaplamasın diye alınmayacak kitaplar. Gerçi kitapsepeti (eski okuoku) hep böyleydi.
26 kitap 2 Masal kitabı bir de Truva mitleri haricinde bir şey bulamadım. Yapmışkan bu iki seride komple yapsalarmış ne güzel hediye ederdim sürekli isteyip duruyorlar
Evet daha geniş kapsamlı olmasını isterdim bende. Bazıları Amazon’da da bu fiyatlara indi. Ben oradan Efsaneler ve Mitler, Kızılderili Masalları ile Çin Mitolojisini aldım. Hem kargo bedava hem de 1 günde geliyor diye.
Bu arada Truva da Amazonda indirimde. Truva hakkında o kadar kitap aldım ki bu fazlalık olacak diye almadım.
Amazon’da kullanabileceğim herhangi bir indirim kodu var mı?
Yüzüklerin efendisi serisi %50 indirime girmiş
AMZNSM25 Kodu hala geçerliyse kullanabilirsiniz. 120 ve üstü mobilde geçerli.
Geçerliymiş hala, teşekkür ederim.
Aynı hesapta tekrar kullanamıyoruz galiba kodu?
2. hesap açılırsa aynı kargo adresi, aynı kredi kartında sıkıntı olmuyor mu?
Bir de bu kod gene Prime üyeleri için mi?
Aynı hesapta tekrar kullanılmıyor. Farklı hesap açarak kartla alışveriş yapabilirsiniz. Sadece prime üyeleri için değil. Diğer üyeler için de geçerli diye biliyorum.
İdefix’den hediye kartı kullanarak aldığınız ürünleri iptal ederseniz ya da temin edilemediği için iptal olur ise ücret iadesi yapmıyorlar, hesabınıza indirim kodu olarak tanımlıyorlarmış. Bugün yaşayarak öğrendim
Mobilden, tamamı amazonun sattığı ürünlerden oluşan ve 120’yi geçen siparişimde AMZNSM25 kodu geçersiz diyor. Bir saatle mi kaçırdım acaba