Ben böyle olan siparişimi iptal etmeden önce aradım teyit etmek için. Para iadesi olur dendi ama buna rağmen hediye çeki tanımlanacak diyorlar şimdi… Ki o da hala tanımlanmadı bile
.
Aynı durum bende de mevcut sevgili @Leingrad. Idefix’te 4 tane kitap hasarlı gelmişti. Değişim için göndermiştim, özellikle üstüne basa basa değişim dedim ama hediye çeki tanımlamışlar bugün. Telefonda ve mailde verdim veriştirdim, cevap bekliyorum bakalım.
Evet İdefix alışveriş hediye kartı ile yapıldığı için hesaba hediye kartı olarak tanımlıyor. Benim de sevmediğim bir uygulama. Ben genellikle kargo bedava kodu kullanarak tek kitap alıyorum bu hediye çeki ile.
Umutla girip %50 ise tek cilt olanı alayım dedim ama 50 indirimde değildi. Gün içinde değişti herhalde
Sanırım tek cilt olan değilde ayrı ayrı ciltler %50 indirime girmiş sadece. Ayrı ayrı alınca da tek ciltle aynı paraya denk geliyor
@baynemo 'nun da dediği gibi tek ciltlerde ayrı ayrı indirim gelmiş. Ama sadece ilk ikisinde %50 indirim mevcut. serinin üçüncü kitabıda aynı indirime sahip sanmıştım ama değilmiş, yanlış görmüşüm onda %30 indirim varmış.
Amazon da “Şahane indirim günleri” 9 kasımda başlıyormuş
Black Friday geçen sene nasıl oldu hatırlayan var mı? Amazon, Kitapyurdu, DR filan hangi site daha iyi indirimler yaptı?
Idefix kullanmıştık çoğunluk olarak diye hatırlıyorum. Ama yoğun olduğu için geç gönderim ve hasarlı kitap konusunda da bolca şikayet eden olmuştu.
Kodlar ile 11.11 de güzel indirimler yapmıştı geçen sene. Şu an kod olayı tekrar başladı devam ediyor.
Şu an sadece Barok Döngüsü 3lemesini ön plana aldım ve en uygun Amazon’da ama stoklar az görünüyor. Olur da güzel indirime rastlarsanız ve haberdar edebilirdeniz çok sevinirim
Amazon’un yeni indirim kodu var mı arkadaşlar?
Amazon’da Yüksek Şatodaki Adam %50 indirimle 16 tl’ye düşmüş. https://www.amazon.com.tr/gp/product/6254491257/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Genel olarak dizi film’e uyarlanan kitaplarda %50 indirim gibi bir şey yapmışlar esasında ama benim ilgimi bu çekti, diğer kitaplara da bakınıp paylaşabilirsiniz
Black friday ne zaman ?
Arkadaşlar 3 cisim problemi serisini bekliyorum. Kitaplar tükenmiş sizce tekrar basılır mı? ve bu kitaplar neden bu kadar pahalı ? ikinci kitap 55 lira fiyat görmüştüm
AMAZON25 var en son denediğimde oluyordu. Mobil için geçerli 120 ve üstü alışveriş için geçerli olabilir sadece.
Kodu denedim, mobil uygulamada çalışıyor.
Biraz önce gördüm evet umarım güzel indirimler olur.
Black Friday 27 Kasım Cuma günü. 30 Kasım Pazartesi de Cyber Monday var.
- Baskıdaydı en son. Yapmaması için bir sebep yok.