Paylaşıldı mı bilmiyorum ancak bu indirim bence bayağı iyi. Özellikle her geçen gün katlanarak yükselen kitap fiyatlarına bakılırsa çok iyi gibi geldi bana. Siz daha iyi bilirsiniz tabii. Çok uzun zamandır istiyordum bu seriyi ama bir türlü alma cesaretini gösterememiştim, sonunda sipariş ettim. Sizce nasıl fiyat?
Fiyatından çok uzunluğundan çok korkuyorum…Bu kadar kalın bu kadar uzun bir seriyi bütünlük içerisinde okuyamayacağımı düşünüyorum.Sizin gibi bende seriyi almaya uzun zamandır niyetleniyorum ama almıyorum.Fiyatta dediğiniz gibi çok iyi,şimdiden iyi okumalar.
Seriyi okuyanlara büyük saygım var hacminden dolayı.
Ben de aynı şekilde hem satın alma, hem de okuma konusunda yıllardır tereddütteydim ama bu indirim bir daha gelmezse deyip gözümü kararttım. Şimdi okuyamasam bile birkaç yıl sonra okurum diye düşünüyorum, bu seriden önce daha hafifleriyle başlayıp kendimi Zaman Çarkı’na hazırlarım önce. Teşekkür ederim bu arada, ben de seriyi okuyan herkese büyük saygı duyuyorum cidden.
4-5 kitap değil ki olsa neyse,ciddi ciddi 15 kitap,10.000 küsür sayfa…Her kitap ortalama 800-1000 sayfa. Ben her gördüğümde “waowww” demekten kendimi alamıyorum.Aslında dediğin gibi yapabilirim ama biriken kitapların haddi hesabı yok…Sanırım şuan Zaman Çarkı alsam 4-5 yıl sonra ancak okuyabilirim.O yüzden bu işi ileri ki yaşlara bıraktım,sana tekrar keyifli okumalar.
Aynen bu şekilde durum. Bir sürü kitap var kitaplıkta ama gözüm hala elimde olmayanlarda. Her zaman da Zaman Çarkı o elimde olmayanlar arasında olduğu için, sürekli gözüm o seride.
Zaman Çarkı’na tek alışverişte harcadığım 600 TL sebebiyle birkaç ay kesinlikle kitap almamam lazım. Hatta telefonumdaki kitap sitelerinin uygulamalarını silip kampanyaları görmemeye çalışacağım.
Başlığı meşgul etmemek adına son mesajım olsun,aynı şekilde benzer bir meblağı harcadım,sanırım senin gibi birkaç ay herhangi bir alım yapmayacağım,benzer durumdayız.
O zaman buraya da girmemen lazım ki bu da mümkün olmuyor Zaman Çarkı 11.11 indiriminde n11de 570e geliyodu kuponlarla hatta 50tl de bonus hediye ediyordu 520 de sen ona 9 taksiti de vardı keşkem alsaymışım dedim ilknokta sadece 3 taksit veriyor
Çok iyiymiş ya… Bende kupon yoktu, kartım da kredi kartı değil. Banka kartı olduğu için taksit de yaptıramıyorum. 520’yi duyunca hafiften pişmanlık hissettim doğrusu. Buraya girmemek değil de, bu başlığa girmemeyi başarırsam sorun olmaz sanırım.
Ben de öyle düşünüp gözümü kararttım, umarım pişman olmam. Tek tek kitap alırken de aynı miktarda paralar harcıyoruz ama bir anda böyle yüklü alışveriş yapınca insan tuhaf hissediyor işte.
Yeni çıkan Sherlock Holmes kitabını biraz daha indirimli almamın bir yolu var mıdır? D&R kodu falan olan ya da başka bir önerisi olan? Duyurulduğu günden beridir bekliyordum ama bu fiyat… Çok pahalı.