Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Zaman çarkı okuyup pişman olmak, bilemedim yani. İlk iki kitabını okudum hayran kaldım. Çok güzel bir fiyata aldın.

2 Beğeni

Bedava verseler bile almayınız,çevirisi kötü baya…Poe okumak için İletişim yayınlarını öneririm.

2 Beğeni

O kadar katılıyorum ki anlatamam, uzak durun, mümkünse kaçarak uzaklaşın.

1 Beğeni

Şiddetle katılıyorum…

En sevdiğiniz fantastik kitap yada seri hangisi acaba?

1 Beğeni

Okuyup pişman olmak değil, daha iyi bir fiyat çıkarsa pişman olurum demek istemiştim. :sweat_smile:

Pişman olan değil de yarıda bırakan çokça okur var. Özellikle 7-11 arası zorlayıcı olabiliyor (Ben 6-9 arası diye biliyordum ama çokça 7-11 görünce bir bildikleri vardır diye düşündüm :slightly_smiling_face:). Dilerim siz böyle bir sorun yaşamadan okursunuz hepsini. Fiyat da 5-6 ay önceki halinden bile daha uygun.

1 Beğeni

Umarım bende öyle olmaz, çünkü çok hevesliyim bu seri için. :sweat_smile: Bunun sebebi de zevkine güvendiğim yabancı bir Youtuber’ın favori serisi olması. :joy:

Evet 49,01 TL idi. (20karakter)

Kidega icin elinde kargo bedava kodu olan var mı mıdır :pleading_face:

Sepette 192,85 fiyatı. DNEW15 kodu ile 177,85’e düşüyor. Fırsat sayılabilir.

1 Beğeni

Ben Kitapsepeti’nde “250 lira ve üzeri alışverişe 290 TL değerinde Deri Ciltli Sherlock Holmes Hediye” kampanyası bekliyorum. :joy::joy:

3 Beğeni

Sherlock Holmes kitabını aldım. Çok teşekkürler. AKBANK20 kodunu kullanarak aldım, 20 lira indirim sağladı. 172 liraya almış oldum kitabı. Bu arada kartım da Garanti bankasının…

1 Beğeni

Öyle birşey olursa yıkılırım… :joy:

1 Beğeni

Söz konusu Martı olunca neden olmasın? :slight_smile:

1 Beğeni

Ciltli olarak bu enflasyonla bence on yılın patlamasını yaptın. Bu fiyata bir daha çok zor bence.

1 Beğeni

Okurken aralara başka kitaplar serpiştir. Beynin 1000 küsür isim ve mekan adıyla yanmasın. :joy:
Ben isimleri ve mekanları not alıyordum ajandama. Zaman çarkı için ajanda aldım düşün. Evreni uçsuz bucaksız derler yiğidim. Destursuz dalma ortama​:joy::joy:

1 Beğeni

Yanlış hesaplamıyorsam 13 TL’ya Dune Sapkınları’nı aldım. Bunda rıhtım ailesi olarak sizin de koleksiyonumu kayıt ederek desteğiniz var tabii ki. Herkese çok çok teşekkür ederim.

Trendyol cüzdanı tanımladığım için 10 TL hediye geldi. Ben de 10 TL yükledim, buna karşılık tekrar 10 TL hediye geldi. 25 TL kupon da koleksiyon kaydettiğimiz için tanımlandı. 48 TL olarak fiyatlandırılan kitabı kuponlarla 13 TL’ye almış oldum.

Eğer benim gibi ilknokta indirimini Dune için bekleyen varsa önce Trendyol’u değerlendirsin. Sizleri de haberdar etmek istedim. Koleksiyonumu kaydederek yardımcı olan herkese tekrar çok teşekkür ederim.

7 Beğeni

Kesinlikle, ben de boğulmamak adına aralara başka kitaplar alarak okumayı düşünüyorum. :sweat_smile: Bir de not tutma durumunu çok kişiden duyduğum için onu da uygulayacağım mutlaka. :smile: