Teşekkür ederim
Zaman çarkı okuyup pişman olmak, bilemedim yani. İlk iki kitabını okudum hayran kaldım. Çok güzel bir fiyata aldın.
Bedava verseler bile almayınız,çevirisi kötü baya…Poe okumak için İletişim yayınlarını öneririm.
O kadar katılıyorum ki anlatamam, uzak durun, mümkünse kaçarak uzaklaşın.
Şiddetle katılıyorum…
En sevdiğiniz fantastik kitap yada seri hangisi acaba?
Okuyup pişman olmak değil, daha iyi bir fiyat çıkarsa pişman olurum demek istemiştim.
Pişman olan değil de yarıda bırakan çokça okur var. Özellikle 7-11 arası zorlayıcı olabiliyor (Ben 6-9 arası diye biliyordum ama çokça 7-11 görünce bir bildikleri vardır diye düşündüm ). Dilerim siz böyle bir sorun yaşamadan okursunuz hepsini. Fiyat da 5-6 ay önceki halinden bile daha uygun.
Umarım bende öyle olmaz, çünkü çok hevesliyim bu seri için. Bunun sebebi de zevkine güvendiğim yabancı bir Youtuber’ın favori serisi olması.
Evet 49,01 TL idi. (20karakter)
Kidega icin elinde kargo bedava kodu olan var mı mıdır
Ben Kitapsepeti’nde “250 lira ve üzeri alışverişe 290 TL değerinde Deri Ciltli Sherlock Holmes Hediye” kampanyası bekliyorum.
Sherlock Holmes kitabını aldım. Çok teşekkürler. AKBANK20 kodunu kullanarak aldım, 20 lira indirim sağladı. 172 liraya almış oldum kitabı. Bu arada kartım da Garanti bankasının…
Öyle birşey olursa yıkılırım…
Söz konusu Martı olunca neden olmasın?
Ciltli olarak bu enflasyonla bence on yılın patlamasını yaptın. Bu fiyata bir daha çok zor bence.
Okurken aralara başka kitaplar serpiştir. Beynin 1000 küsür isim ve mekan adıyla yanmasın.
Ben isimleri ve mekanları not alıyordum ajandama. Zaman çarkı için ajanda aldım düşün. Evreni uçsuz bucaksız derler yiğidim. Destursuz dalma ortama:joy:
Yanlış hesaplamıyorsam 13 TL’ya Dune Sapkınları’nı aldım. Bunda rıhtım ailesi olarak sizin de koleksiyonumu kayıt ederek desteğiniz var tabii ki. Herkese çok çok teşekkür ederim.
Trendyol cüzdanı tanımladığım için 10 TL hediye geldi. Ben de 10 TL yükledim, buna karşılık tekrar 10 TL hediye geldi. 25 TL kupon da koleksiyon kaydettiğimiz için tanımlandı. 48 TL olarak fiyatlandırılan kitabı kuponlarla 13 TL’ye almış oldum.
Eğer benim gibi ilknokta indirimini Dune için bekleyen varsa önce Trendyol’u değerlendirsin. Sizleri de haberdar etmek istedim. Koleksiyonumu kaydederek yardımcı olan herkese tekrar çok teşekkür ederim.
Kesinlikle, ben de boğulmamak adına aralara başka kitaplar alarak okumayı düşünüyorum. Bir de not tutma durumunu çok kişiden duyduğum için onu da uygulayacağım mutlaka.