Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Hesaplamanızda bir yanlışlık olabilir ama olsun :slight_smile: toplamda 13tl ye geliyor bende de aynısı oldu :slight_smile:

10 TL yükleyince 10 TL hediye gelince birbirini götürmüş hesaba göre. Toplayıp çıkarınca 13 TL ye alınmış görünüyor ama böyle bile olsa sudan ucuza almışsınız.

1 Beğeni

@Yorumcucadi @narpal
Özür dilerim, haklısınız. Gece gece kafam karışmış. Yanlış bilgilendirmeyi düzelttim hemen. :sweat_smile:

2 Beğeni

Aynı şekilde ben de hepinize teşekkürlerimi iletirim. Alfa yayınlarından ciltli baskılı binbir gece masallarını 33 TL’ye aldım kargo dahil olmak üzere. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Cüzdana para yükleyince hala 10 TL hediye geliyor mu şu an yoksa geçti mi?

Uygulamada gözükmesi lazım onun, bir kereliğine oluyor diye biliyorum

İlk yükleyişiniz ise olması lazım. Bunun dışında cüzdana 10 tl yüklerseniz bir 10 TL de ona veriyor. Toplam 20 TL yani.

Yoğun istek üzerine İlknokta %50 kampanyası uzatılmış.

3 Beğeni

İthaki anlık;

BoRcHlBCUAAhpKv

22 Beğeni

Akar tabi. Sadece BKK ve Karanlık Kitaplık eksikleri ile bir iki kitap aldım 250₺ lik olmuşuz. :weary:

1 Beğeni

Güzel satış stratejisi.

Trendyol Koleksiyon paylaşımı kampanyası bitmiş😔

Sen de mi idefix…

Kullanmak isteyen bir ena… ehem, arkadaşımız varsa buyursun.

2 Beğeni

Daha 13’ünde bitmişti ki o zaten. Sadece kupon kodlarının son kullanım tarihi 20 Kasım

İdefix

Hediye Kodunuz
20 TL indirim kuponu kazandınız. A26BACE8 1-30 Kasım tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Hediye Kodunuz
20 TL indirim kuponu kazandınız. 5949A18B 1-30 Kasım tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz

3 Beğeni

Merhaba arkadaşlar,
Kidega ve kitapyurdu sitelerinde kargo ücretini ödemeyeceğimiz bir yöntem veya kod var mı?

Kitapyurdu için teslimat noktaları var, kidegayı bilmiyorum.

Amazon’da 500 Görsel Eşliğinde kitaplarının birkaçı %50 indirime girmiş. Da Vinci, Van Gogh, Velasquez, Turner, Degas vs… Zamsız fiyat olan 85 TL üzerinden %50 indirimle 42 TL’ye düşmüş. Kitapların şu an ki normal etiket fiyatları 120 TL…

5 Beğeni

Bu kitaplardan elinde olan vardı bayağı ama içinden sayfalar paylaşan olmadı sanırım. Leonardo da Vinci’yi almak isterim aslında ama önce bir görsem çok iyi olur.
Paylaşabilecek var mı herhangi bir tanesini?

1 Beğeni

Idefix Kasım ayında alışveriş yapanlara Black Friday için indirim kuponu kampanyası başlatmış.

https://www.idefix.com/harcadigin-kadar-kazan