Resmen dalga geçiyorlar.Neredeyse her hafta böyle kuponlar veriyorlar zaten.Hem idefix hem de ruhani kardeşi BKM hep böyle yapıyor.
Son çıkan kitap ‘‘Raffaello’’ hariç, hepsine sahibim. Dilerseniz diğer kitaplar içinden de görseller atabilirim. (fotoğrafları güzel çekemedim, kusura bakmayın.)
Gayet güzel çekmişsiniz. Hatta Medici ailesine özel bir sempatim olduğu için tam noktasından vurdunuz. O yüzden çok teşekkür ederim yardımınız için.
Bu fiyat gerçekten çok uygun, geçen sefer nedense elim gitmemişti almaya ama bu sefer en azından da Vinci’yi sipariş edeceğim.
Ne demek. İyi okumalar.
Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Geçen sefer Van Gogh almak isteyip alamamıştım kaptım hemen bu sefer. Harika bir seri, ilgisini çeken sanatçı varsa kaçırmayın derim.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/605332745X/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
%78 indirimli…
Aslında daha da fazla indirim. İşbankası fiyatları Amazonda halen zamsız. Kitapyurdu etiket fiyatı 42…
Teşekkürler. Prime olduğu için hemen tek başına sipariş verdim.
Kitap 365’te epsilon yayınları %60 indirimde.
Kitap365 sitesinde güzel indirimler var ve ilk siparişe yüzde 10 ek indirim var. Fakat Kitap365 ten hiç alışverişi olmadı. Kullanan varsa lütfen bilgi versin. Çok pis dua edeceğim cevap yazanlara. Baştan aşağı kutsarım.
300 TL’lik hediye çekinin alt limiti 2.000 TL!
Mart ayında alışveriş yapmışım. Kendi ürünleri hariç olanları dışarıdan temin ettikleri için kargolama süreleri biraz uzun sürmüştü diye hatırlıyorum. Temin edemedikleri bir kitap olmuştu onun da iadesini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmişlerdi.
Epsilon’un kendi sitesi, güvenilir yani. O açıdan merak etmeyin. Birkaç kere alışveriş yaptığım oldu.
Hala gönderiyorlar mı bilemiyorum ama siparişlerin yanında okuma günlüğü hediye ediyorlardı. Bu devirde pek kullanışlı bir şey olabilir mi bilemem ama ek bilgi olsun.
Artık göndermiyorlar.
Şimdi fark ettim. Kitap365 sitesinde taksitli alışverişte vade farkı var. 3 taksit bile yapsam fark var. Byeee Kitap365. Başlamadan biten bir aşk oldun benim için.
Stokta 1 adet gözükmesine rağmen sepete eklenemiyor.
Edit : Tükendi
Kitap sitelerinin taksitli alışverişlerde vade farkı almasına anlam veremiyorum vade farkı almayan bulduğum zaman yapışıyorum
eğer tek çekim almak zorundaysam da bankadan taksitlendirme yapıyorum bankalar bile daha az faiz alıyor kitap sitelerinden
Zaten çoğu 3 taksite kadar almıyor. Niyeyse Kitap365 2 taksitte bile alıyor. Bu kafa ile nasıl ayakta duruyorlar ben asıl onu anlamıyorum.
Omnibus Sandman Vol. 1, Amazon US üzerinde %51 indirimle 150USD’den 73.81USD’ye düşmüş. Haberiniz olsun arkadaşlar @Who_Sametto @Hayalperest0
Bir dune özel baskısı alsam bunlara sıra gelicekte. Cüzdan şu an bu şekil
Not: Bu arada teşekkürler… Verdiğiniz linkten girince tekrar bir 20$ tanımlandım hesabıma