Hhahah valla durum bende de hiç farklı değil. 20USD nasıl tanımlandı acaba?
Kardeşimin hesabı açıkmış. Yine bildirim geldi app kulanırsan 20$ tanımlanacak diye. Ben de şaşkınım şuan kaç gün denedim. Belki ona da olur diye ama olmamıştı. Şimdi linke basınca karşıma çıktı. 2 kullanım hakkım daha oldu
İyi denk gelmiş gerçekten
İdefix kodum var, dileyen kullanabilir.
Hediye Kodunuz
20 TL indirim kuponu kazandınız. 61B393AA 1-30 Kasım tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Vallahi bi kod da bana gelse Mistborn’u sipariş etmek istiyordum ama şimdi tıkladım linke gelmedi
40 dolar kuponum vardı,onunla Absolute Batman Dark Knight The Master Race’i aldım,ne para ne kupon kaldı,anlayacağın çulsuzum.
Şahsen Amazon’un iyice müptelası oldum.Ama attığını istesem de alamıyorum çünkü kupon kullanabilmek için satan ve kargolayanın Amazon olması gerekiyor.
@Hayalperest0 Yoksa bahsettiğin şey bu mu?
Kupon olayı gerçekten şahane. Hele ki 40USD inanılmaz iyi bir rakam. Dolar da şöyle 5 liralara falan gelse tadından yenmez.
Gerçekten öyle,herhangi bir kitabı çok beğenip alacakken 8 ile çarpınca sinir bozucu olabiliyor…
Dune hayvan gibi iyi görünüyor kıskandım. Bu arada kuponları alışverişlerden mi kazandınız?
Evet Bugün alıcam sanırım
Son paralarda ona artık
Sana yeter zaten birazda bize kalsın kaptan
Önceki iki siparişten 10-10 şeklinde 2 tane,uygulamanın kendisinin verdiği 10 ek olarak yeni siparişin kargosunu karşılasın diye 10 verdi.Toplam 40 yapıyor.
@Hayalperest0 Değer,değer.
Nietzsche - İyinin ve Kötünün Ötesinde: Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi 6,58 TL (% 61)
Edith Wharton - Keyif Evi 9,89 TL (% 61)
https://www.amazon.com.tr/Keyif-Evi-Edith-Wharton/dp/6052983086
Tess Gerritsen - Ateşin Şarkısı 7,89 TL (% 68)
https://www.amazon.com.tr/dp/6052994576/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabt1_ACpTFbYH3YMVR?_encoding=UTF8&psc=1
Tüfek Mikrop ve Çelik %60 indirim ile 28 tl.
D&R Yİ ne kadar bezdirdiniz arkadaşlar adamlar maile kampanya da bile yazmışlar. ! Kitap dışı kategorilerde geçerli diye
Screenshot_20201118_144006_com.google.android.gm|236x500
D&R son siparişimden sonra kesinlikle kitap almayacağım bir oluşumdur artık. Buna ekürisi İdefix de dahildir. Ancak isteyen varsa son siparişten gelen kod şöyledir:
Sitemizden alışveriş yaparak bir sonraki alışverişinizde kullanabileceğiniz bir indirim kuponu kazandınız: 7F4F571B Kodunuz, 1-30 Kasım 2020 tarihleri arasındaki siparişinizde geçerlidir.
Sipariş sorunundan dolayı iptal ettiğim bir siparişim daha vardı. Ona da kod gönderdiler, çalışıyor mu bilmiyorum.
Sitemizden alışveriş yaparak bir sonraki alışverişinizde kullanabileceğiniz bir indirim kuponu kazandınız: 53C2148E Kodunuz, 1-31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki siparişinizde geçerlidir.
Ne sorun yaşadınız acaba? Aralık ayında sipariş verecektim.
Son olarak ise kitaplar depoda. O kadar aramama rağmen bir kere bile geri dönüş yapmadılar. Aslında kitapların içinde uzun süredir aradığım Dune: Atreides Hanedanı olmasa umursamazdım bile. (Bulan olursa özelden haber verirse güzel olur.) Zaten siparişimde o kitap olmasaydı, kargom geri çekilmezdi diye düşünüyorum. Kargo gelmeden önce kargo bedava koduyla tek kitap siparişi vermiştim. Sen misin kargo bedava ile sipariş veren deyip de geri çekmiş olabilirler.