Eganba’da indirim kuponu yeri var. Ama ben hiç kupon paylaşan görmedim. Bilgisi olan var mı?
BKM kitap son zamanlarda günde 3 5 kez kampanya mesajı mı atıyor yoksa bir tek bana mı özel? Bu durumu yaşayan var mı?
Bana da aynısını yapıyor. Günde en az 3 mesaj atmadan rahat edemez hale geldi
Yapı Kredi Yayınları’nın yaklaşık olarak 200 tane kitabı, Storytel’e e-kitap olarak eklenmiş. Kazım Taşkent Kalasikleri, Delta Serisi ve Yaşar Kemal’in kitaplarının bir kısmı da yer alıyor. Bu işin devamı gelirse eğer abonelik sistemiyle uygun bir fiyata e-kitap okuyabiliriz.
Kitaplar elime ulaştı.
amazon türkiye indirim kuponu olan var mı kitap için?
Kitapvadisi’nden aldığım kitaplar bugün geldi. Sürat Kargo ile gönderilmiş. Sadece balonlu poşet içerisine koyup göndermişler, koli içerisine koymamışlar. Aldıklarımın tamamı %50 indirimdeydi. İade, değişim konularında bir şey söyleyemem.
İdefix’den 150 tllik alışverişi 45 tl indirimle alabiliyorduk, kuponlar hala geçerli mi?
Geçerli olması gerekiyor. Kodlar; INEW15 ve 246AE15B
Bu iki indirim kodunu da aynı siparişe kullanamıyoruz ama sanırsam değil mi? Nasıl 45 lira indirim elde ediliyor?
INEW15 ile 100 tllik hediye kartını 85 tlye alıyoruz.Sonra ödeme ekranında 246AE15B ile 30 tl daha indirim alıyoruz.Bu sayede 150 tllik alışveriş 105 tlye geliyor.
Madame Bovary’de hasar mı var,bana mı öyle geliyor?
Tam olarak hasarlı diyemem, şömizin sırt kısmı buruşmuş kenarları. Rahatsız edici değil benim için, paketlemenin yetersizliği hesaba katarsak ucuz atlatmış bile denilebilir.
BKM den gelen smsleri iptal ettim rahatladım. Tamam kampanya iyi güzel ama unutturmuyorlarda.
https://tiss.gtb.gov.tr/
Bu adres üzerinden bir ekran fotosu yükleyerek şikayette bulunabiliyorsunuz. Etkili oluyor.
Site tasarımı yapılırken genel itibariyle konmuştur, bir gün aktif olursa diye, yoksa kod olayı yok.
Evet sordum kendilerine şu an aktif kuponumuz yok dediler. Olsa güzel olurdu.
Arkadaşlar Amazondan The Way Of Kings’i sipariş edeceğim ama bazı arkadaşlara 10 dolarlık kupon veriyordu Amazon, kargo ücretini iade ettikleri kısım değil de direk kupon vardı. Onu edinebilme şansım var mı bi şekilde?