Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Toplam 66 ‘adet’ kitap aldım. Birçoğu set halinde tabi. Kargolar geldiğinde 100’e yakın kitap gelmiş olur. Sabah 7-8 gibi fark ettim inidirimleri işe gitmek için erken kalktığım anda bakarken gördüm ve çok seri şekilde sepetleri oluşturup siparişlerimi geçtim. Yani Metro, Kapital, Homo Sapiens gibi setleri öylesine komik fiyatlara satın aldım ki mutluluktan uçtum tüm gün. Geldiğinde fotoğraflar ile şenlendiririm buraları.
Teşekkürler Amazon. İyi ki ülkemize geldin. :heart_eyes:

9 Beğeni

Bende kullanamadım ama fiyatlar her halükarda kaçmazdı, haklısınız.

Hesaba para atana kadar sömürmüşsünüz. Maşallah size.

2 Beğeni

ne kadar verdiniz 66 kitaba daha fazla acı çekmek istiyorum da :smiley:

İthakinin N11 mağazasıdna bazı setler %70’e yakın indirimde fakat almak istediğinizde olabilecek en saçma hatayı veriyor. Belki illeriki saatlerde düzelir. Almayı düşünen takipte olsun.

16 Beğeni

Ben de sabah 9da işe giderken yakaladım 40 tane kitap almışım…Neredeyse hepsi uzun zamandır listemde olan kitaplardı o yüzden hiç beklemeden aldım,beklesem kalmayacakmış🥳

1 Beğeni

Böyle bir fırsatı kaçırdığıma mı üzüleyim, paramın cebinde kalmasına mı sevineyim, bilemedim. :joy: Daha yeni sipariş vermiştim zaten bu yılın son siparişi olarak. Ama yine de bir burukluk oldu içimde. Tonla da okunacak kitap birikti. Galiba iyi oldu indirimi kaçırmak. :joy: Fırsatı değerlendirebilen arkadaşlara hayırlı olsun. Çok iyi kitaplar varmış içlerinde.

2 Beğeni

Amazon’un indirimini görür görmez sepet oluşturmaya çalışırken bütün kitapların fiyatlarının eskiye dönmesi üzerine son beyin hücrelerim de böyle hata vermişti. :joy:

8 Beğeni

Kampanya bitmiş 1 saat önce baktığımda hiç %70 yoktu kitaplarda :frowning: artık telefonumu vereyim mesaj atın modundayım kampanya haberlerini :))

1 Beğeni

İyi güldüm :smiley:
İyi ki kaçırmışım indirimi

1 Beğeni

Orası öyle, o fiyatlarda göreceğimi asla tahmin edemeyeceğim kitaplar vardı. :sweat_smile:

Kodun gazabına uğradıktan sonra aklım başıma geldi benim de, daha mantıklı bir sepet oluşturdum iyice inceleyip. :slightly_smiling_face: Bir süre sonra stoklar bittikçe rahatlamaya başladım almayacağım için. :joy:

En azından bu kargaşada güldürebildiysem ne mutlu bana. :joy:

3 Beğeni

Satın aldığım kitapları yeniden sepete ekleyip normal fiyatlar üzerinden ne kadar tuttuğunu öğrenmek istedim.
Neredeyse hepsinin stoğu tükenmiş.

3 Beğeni

Umutlandırıp utandırmak gibi bi şey olmuş bu :smiley:

1 Beğeni

Benim gibi Amazon indirimlerini kaçıran arkadaşlar için önümüzdeki 1 hafta boyunca Son Aldığınız Kitaplar başlığına girmemelerini tavsiye ederim zira göz pınarlarımız kuruyabilir.

9 Beğeni

Toplam 800 lira. :sweat_smile:

Hiç de öyle alırdım dediğim bir kitap bulamadım şansa bak. Kaçırdığıma üzülemedim. :slight_smile:

1 Beğeni

Sabah saf saf “aa Stephen King’in yazma sanatı indirimdeymiş” derken Murakami’ler , Hakan Günday’lar uçu vermiş :smiley: Yüreğinizin götürdüğü yere gidin güzel kitaplar,"Bezos amca ben az Murakami az King yanına bol ekmek alabilir miyim? " ruh hali ile şoku atlattım. En azından kuvere para almıyor :sweat_smile:

4 Beğeni

Gerçekten çok güzel indirimmiş. Ama sabahın köründe yaptıkları için benim gibi gececi arkadaşlar uyanmadan çoğu bitmiş zaten :joy: Aslında listemde olan birçok kitap da varmış ama okunmayı bekleyenler de kitaplıktan göz kırptığı için kaçırdığıma çok üzülmedim bu sefer.

2 Beğeni

Bu hata 3-4 gündür var belki de daha uzun süredir. Sordum n11 müşteri hizmetlerine yazın dediler.

1 Beğeni

Dostlar bu indirimin yıl sonuna kadar saat 10 ile 1 arasında olacağını duydum. Yetişemeyeler yarın bir göz atsın. Doğruluğundan emin değilim ancak bakmakta fayda var. Zaten 7 gün sürecek demişlerdi indirimler, yarın yeniden başlaması olası.

6 Beğeni