Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

9 Beğeni

Eğer öyleyse size, amorem…

Kitap almayacağım dedim ve almıyorum. Bu fiyatlar bile beni keçi inadımdan döndürmedi. :grinning:Nasılsa bir daha indirim olur diye panik de yapmıyorum. Ben kitap almaya başlayana kadar Amazon akıl tutulması yaşayıp kitap satmama kararı alırsa ne gülerim.

1 Beğeni

Stok kalmadı ki kitaplarda, nasıl yapacaklar merak ettim. Umarım dediğiniz gibi olur.

Belki de çok fazla yoğunluk olmaması adına kampanyayı ara ara açıp kapatacaklardır. Bilemeyiz yani.

7 Beğeni

En son 3 al 2 öde de yuh demiştim artık ne yapabilirler bunun üzerine, şaşırtmaya devam ettiler %70+30 tl fırsatı sundular.Şu olayı her 2 ayda bir yapsalar, ne İdefix ne başka bir site kalır, dediğin gibi fırsatı tekrar göreceğimi düşünüyorum.

3 Beğeni

Çok ters saatlerde yapıyolar. gece yapsalar ne güzel olacak.

Zamanın Kısa Tarihi indirime girdi ve 1 dakika sonra bitti. Şu an bekleme listesi aktif hale geldi. Vay arkadaş! He ben almayı başardım mı? Evet. :grinning: Belki Prime üyesiyim diye alabildim bilemiyorum ama bu durum iyiden iyiye enteresanlaşmaya başladı. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben de diğer indirimler aktif olur mu yine diye baktım ama olmadı. Dedim bari yabancıyı alayım, dört dakikada %75 tükenmiş son anda alabildim. Amazon 5 tane mi yapıyor stoku yoksa on bin kişi sabah dokuza Albert Camus kitabı almak için alarm mı kuruyor bilemiyorum.

2 Beğeni

Bence stok 10-20 adet falandır. 100-200 tane koyacaklarını düşünmüyorum. Tam bir pazarlama taktiği. Dünkü %70 kampanyası bir süre daha olmazsa iyice emin olacağım.

2 Beğeni

Ben tam 9:00’da baktım, Yabancı %67 tükenmişti. İlk yarım saat indirimler sadece Prime kullanıcılarına açık olduğu için, büyük kitap indirimi için pusuda bekleyenler buna da şükür deyip 2 kitabı da aldılar. Sonuçta kargo bedava ve kitapların fiyatları uygundu. Ben de Yabancı’yı aldım.

2 Beğeni

Stok fazla ama herkes tetikte bekliyor. 9’da girip rahat rahat alabiliyorsun. Çok fazla talep var.

Kartımın yenilenmesine 2 gün var,canım yanıyor resmen.

Birde bekleme listesi var hawking’in kitabı için ekledim listeye ama bilmiyorum sonucu :slight_smile:

1 Beğeni

Hawking kitabı için bende bekleme listesindeyim.Dünkü amazon indirimini kaçırdım ya çok üzülüyorum.

1 Beğeni

9da mı başlıyor indirimler?

1 Beğeni

İndirim bitmez de diğer firmaları piyasadan siler mi onu bilemiyorum işte sadece kitap değil diğer ürünlerde de bazen farklı olduğu kesin

BKM’de Harry Potter kitapları %50 indirimde.

2 Beğeni

Amazon dün alınan kitapların 10 tanesini tek tek kargoya verdi. İnşallah 30 kitap 30 ayrı kutu gelmez. Kargocu bize sövecek. :roll_eyes:

2 Beğeni