Eğer öyleyse size, amorem…
Kitap almayacağım dedim ve almıyorum. Bu fiyatlar bile beni keçi inadımdan döndürmedi. Nasılsa bir daha indirim olur diye panik de yapmıyorum. Ben kitap almaya başlayana kadar Amazon akıl tutulması yaşayıp kitap satmama kararı alırsa ne gülerim.
Stok kalmadı ki kitaplarda, nasıl yapacaklar merak ettim. Umarım dediğiniz gibi olur.
Belki de çok fazla yoğunluk olmaması adına kampanyayı ara ara açıp kapatacaklardır. Bilemeyiz yani.
En son 3 al 2 öde de yuh demiştim artık ne yapabilirler bunun üzerine, şaşırtmaya devam ettiler %70+30 tl fırsatı sundular.Şu olayı her 2 ayda bir yapsalar, ne İdefix ne başka bir site kalır, dediğin gibi fırsatı tekrar göreceğimi düşünüyorum.
Çok ters saatlerde yapıyolar. gece yapsalar ne güzel olacak.
Zamanın Kısa Tarihi indirime girdi ve 1 dakika sonra bitti. Şu an bekleme listesi aktif hale geldi. Vay arkadaş! He ben almayı başardım mı? Evet. Belki Prime üyesiyim diye alabildim bilemiyorum ama bu durum iyiden iyiye enteresanlaşmaya başladı.
Ben de diğer indirimler aktif olur mu yine diye baktım ama olmadı. Dedim bari yabancıyı alayım, dört dakikada %75 tükenmiş son anda alabildim. Amazon 5 tane mi yapıyor stoku yoksa on bin kişi sabah dokuza Albert Camus kitabı almak için alarm mı kuruyor bilemiyorum.
Bence stok 10-20 adet falandır. 100-200 tane koyacaklarını düşünmüyorum. Tam bir pazarlama taktiği. Dünkü %70 kampanyası bir süre daha olmazsa iyice emin olacağım.
Ben tam 9:00’da baktım, Yabancı %67 tükenmişti. İlk yarım saat indirimler sadece Prime kullanıcılarına açık olduğu için, büyük kitap indirimi için pusuda bekleyenler buna da şükür deyip 2 kitabı da aldılar. Sonuçta kargo bedava ve kitapların fiyatları uygundu. Ben de Yabancı’yı aldım.
Stok fazla ama herkes tetikte bekliyor. 9’da girip rahat rahat alabiliyorsun. Çok fazla talep var.
Kartımın yenilenmesine 2 gün var,canım yanıyor resmen.
Birde bekleme listesi var hawking’in kitabı için ekledim listeye ama bilmiyorum sonucu
Hawking kitabı için bende bekleme listesindeyim.Dünkü amazon indirimini kaçırdım ya çok üzülüyorum.
9da mı başlıyor indirimler?
İndirim bitmez de diğer firmaları piyasadan siler mi onu bilemiyorum işte sadece kitap değil diğer ürünlerde de bazen farklı olduğu kesin
BKM’de Harry Potter kitapları %50 indirimde.
Amazon dün alınan kitapların 10 tanesini tek tek kargoya verdi. İnşallah 30 kitap 30 ayrı kutu gelmez. Kargocu bize sövecek.