Artık kalan Son Sihirbaz da yok çünkü ben aldım.
Roanoke kızları acaba bu roanoke olaylarından mı esinleniyor. Crotoan yazısı vesair vardı ya Araştırsam kesin Spoiler yerim. Merak ettim şimdi. Ben karar verene kadar biter muhtemelen ama
Görsem direkt alırdım. :((
Ben de şimdi girip birkaç kitap bakacaktım önce foruma gireyim dedim. Kargo sınırı 50 TL artmış .
İş Bankası Kültür Yayınları Kitabevlerinde %40 indirimli kitaplar (5-8 Ocak)
Sait Faik Abasıyanık
Az Şekerli
Tüneldeki Çocuk
Mahkeme Kapısı
Kumpanya
Şimdi Sevişme Vakti
Medarı Maişet Motoru
Semaver
Havuzbaşı
Havada Bulut
Lüzumsuz Adam
Sarnıç
Şahmerdan
Kayıp Aranıyor
Alemdağ’da Var Bir Yılan
Mahalle Kahvesi
Seçme Hikâyeler
Son Kuşlar
Geçen kargo sınırını tamamlasın diye 2-3 kitap ekledim. Kalitesiz, dergi tarzı bir şey bekliyordum. Kitaplar ciltli ve +150 sayfaya sahip çıktı. Ucuz kitapları bile kaliteli.
Valla kitabın içeriği hakkıdna bir bilgim yok ama çoğu sitede denk geliyorum. Belki alınacaklar listesinde olan falan vardır diye paylaştım
Idefix’te ekstra %10 indirimi var. 150/30 kodları çalışmıyor ancak kargo bedava kodları çalışıyor. Az kitap almayı düşünenlerin işine yarayabilir diye düşündüm.
Amazondaki yani,onu demek istedim.
%10 İndirimli fiyat gösteriyor ama sepete girince yine eski fiyat çıkıyor.
Sepette de indirimli görünüyorlar bende. O şekilde de satın aldım. Sizde niye öyle oldu bilemedim. Ben pc-chrome üstünden tamamladım alışverişimi. Telefondan bakıyorsunuz da oradan hata veriyor olabilir mi acaba?
İkisinden de denedim. Normal fiyat görünüyor sepette. Zaten alasım yoktu iyi oldu
Hangi kitap? Ben uygulamadan test ettim, sepette yüzde 10 indirim yapıyor.
King’in yeni kitabını da denedim. Rastgele başla kitapta ekledim aynı şey oluyor. Zaten ben de bir süredir kodlarda da sıkıntı çıkıyor. Hesabı yenilemem lazım sanırırm.
Sonradan ekleme : ikinci hesapla denediğimde oldu.
Ona da indirim yaptı, başka bir sorun var demek ki. Gerçi iyi oldu, senin kütüphanede kaçak katta bile yer kalmamıştı sanki.
İkinci hesapla denedim ve oldu. Son 10 gündür 30 a yakın kitap sattım 2 kitap aldım sadece. Bence King alabilirim bitanecik
Ben de sattım bir sürü, o zaman ben de alacak kitap bakayım. Güzel alışverişler.
Bu sene okuduğum kitap sayısının en fazla yarısı kadar kitap alma hakkım var. Aynı zamanda elden çıkardığım kitap paraları ile alacağım onları da. Bakalım ne kadar tutacağım sözümü… Aklına alışverişi getirmek gibi oldu ama sana da keyifli alışverişler…
Bir kere kendi çabalarım ile A5 kağıda kitap çıktısı alsam nasıl olur diye merak etmiştim. Altı yüz sayfa kadar bir kitap için kağıt parası o kadar ucuz gelmişti ki hesap hatası yaptığımı düşünmüştüm. Unutmadan söyleyeyim bu kağıt birinci sınıf A5 kağıt, ikinci sınıf bile değil. Neyse hesabı kontrol ettim, hata yapmamışım. Fiyat farkı inanılmazdı. Geriye kalan ücretin kapak, telif ve mürekkep (tek renk) için çok fazla olduğunu fark etttim. Kaldı ki son tüketici olarak tek parça ürün için bu kadar ucuz geldi. Toplu baskılarda ücretin daha da düştüğünü düşünürsek fiyatlar gerçekten çok fazla.