Şimdi bunları ucuz diye mi boyadılar yoksa boyalı diye mi ucuz? Ayrıca bir kitap spreyle siyaha neden boyanır? Cevabı bilen varsa bi söylesin şoke olmuş durumdayım şu anda.
Çok çok kötü. Sanırım bir defo örtülmeye çalışıldı. Neyse kitaplarda başka bir sorun görünmüyor ama kitaplığa dizilecek gibi değiller. Şindi idefix mi doğan mı yaptı bunu, onu çözeceğim
Hocam dex değil hepsi doğan kitabın kitapları ve kitapçılarda normal bu kitaplar gayet. Ayrıca bildiğin bulaştıra bulaştıra boyamışlar… sonradan yapılan bir şey, tasarım hamlesi olamaz
Bence sırt kapağında baskı hatası olan kitaplar olabilir. Baskı hataları belli olmasın diye boyamışlardır belki aklıma başka açıklama gelmiyor. Ucuza alınıp pahalıya satılmasın amacı taşısaydı içine fiyat damgası vurabilirlerdi. Ama bu şekilde yaptılarsa bu fikri bulan adam kitaplardan nefret eden bir gerizekalı olmalı. Durduk yere çok sinirlendim.
Beni yanlış anlamışsınız. Baskısı bulunmayan kitapları elde etmeye çalışmak illa ki ticari amaçlar gütmeyebilir. Ben yorumumda böyle bir şey dile getirmedim ve ya üç kağıtçı sahaflar gibi al sat yaptığınızdan da bahsetmedim.İlgimi çeken ve baskısı tükenen eserleri toplamayı koleksiyonuma katmayı bende seviyorum, eğer hala başka yayınevinden baskısı yapılmıyorsa tabi. Ben sizi kendim gibi gördüğüm için al-sat yapma amaçlı değil, artık koleksiyonluk bir eser olduğu için Kabalcı baskısını tercih etmek istediğinizi düşündüm. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.