Kitapyurdu uygulamasına Ürün Fiyat Geçmişi özelliği gelmiş. Böylece ürünün kaç ayda kaç TL arttığını görebiliyoruz. Örneğin sepetimde bulunan bir kitap geçen yıl ekim ayında 50 liraymış, şu anda 124 lira.
Harika bir özellikmiş. Umarım her siteye gelir.
King kitaplarında ki artışı bende şaşkın şaşkın izlemek dışında bir şey yapamıyorum.
Önceki yıllarda kitapları almadığım için pişmanım. Bir çok kitap neredeyse %100 zamlanmış. En basitinden Sabahattin Selek Ismet Inönü kitabı 45 TL’den 110 TL’ye satiliyor. Maalesef yavaş yavaş kitap almak lüks oluyor.
Sepetimde 8 tane kitap var Amazon’da. 382 lira tutuyor. 3 haftadır ben sepete, sepet bana bakıyor.
Serinin en kalın kitabı bu. Bu basılırsa eğer en az 500-600’den aşağı olmaz herhalde. Yakın zamanda çıkacağını düşünmüyorum ama belli olmaz.
Kitap alırken artık keyif vererek alamıyorum artık. Neredeyse aldıktan sonra iade etmeyi düşünüyorum. Bakalım daha ne kadar artacak?
Az önce Amazon’dan kitap siparişi verdim ve gerçekten aynı şeyi hissettim. Verdiğim parayı başka bir ihtiyacımda mı kullansaydım acaba diye düşündüm. Hani sanki yüzler binler vermişim gibi üzüldüm. Ama gelecek olan zamlardan sonra da hiç alamayacağım diye endişelendiğimden istediğim bi kaç kitabı şimdiden toplamak istedim. Hala kararsızım kargoya verilene kadar düşüneceğim yine
Çelişkide kaldığınız durumlarda lütfen şu iki sözü hatırlayın:
Cengiz Han’dan “Bir gün almadığın her kitap için kendine küfredeceksiniz.”
Dostoyevski’den “Ne yaparsanız yapın, daima pişman öleceksiniz. Belki aldıklarınızdan, belki de almadıklarınızdan.”
Amerikada 33 dolar, İngilterede 23 sterlin
Bizde daha uygun olmalı diye düşünüyorum, ama olur mu bilmiyorum.
Aldıklarımızdan dolayı pişman değiliz. Aklımız hala alamadıklarımızda.
Aynen öyle ben de kendimi öyle teselli ettim dedim bak ilerde alamadığın zaman kendine çok kızarsın bence kalsın zaten çok düşünemeden ben hemen kargoya vermiş amazon. Çok hevesle beklediğim bi kargo olsa 10 günde gelmez ama.
Bu da belki evrenin bir mesajıdır dedim artık.
Ben YKY’nin yakın zamanda basacağını sanmıyorum, bir süre askıya almışlardır diye düşünüyorum.
İllüstrasyonlu ve ciltli Hobbit’i Aralık 2014’te 22.50 TL’ye almışım. Okuyayım dedim içinden satış fişi çıktı. Hem de internetten de değil D&R mağazasından almışım.
Geçen hafta 235 TL görüp ucuz kaldı diye şaşırmıştım, 100 TL zamlamışlar.
Bu serinin etiket fiyatı ne zaman bu rakamlara ulaştı.
En azından kitabı alarak enflasyona karşı korundunuz.
Böyle bir şeye denk geldim. Durmuyordu.
2 sene önce yaptığım yorum muhtemelen 2 sene sonra da güncelliğini koruyacak.