Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Kitapyurdu’nda İç Sayfalara Gözat kısmında içindekiler bölümü var.

2 Beğeni

Merhabalar arkadaşlar. Elinde James Joyce - Sanatçının Gençlik Portresi ithaki baskısı olan, ilk bölümden 5 6 sayfayı atabilir mi acaba?
@ozgurs59 çok teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

3 Beğeni

Baktım içindekiler kısmı epey ikna etti beni. İçerikten fotoğraf yok ne yazıkki. PDF falan da bulamadım. :frowning: Başlangıç seviyesi gibi aslında ama NTV’nin araştırma kitapları hep çok başarılı oluyordu.

1 Beğeni

Tam açıp çekemedim tek elle :slight_smile: Küçük ama baya kapsamlı hazırlanmış.

6 Beğeni

O zaman dans :sweat_smile: Aldım gitti.

Ben bqskı renkli ya da boyu nasıl diye merak etmiştim. Daha büyük olsa harika olurmuş :blush:

3 Beğeni

Alfa yayınları - Lawrence Freedman - Strateji

@abkaen

7 Beğeni

Çok çok teşekkür ediyorum hocam. Çok faydalı oldu benim için. Alsam mı almasam mı diye düşünürken konuları itibariyle kesinlikle almam gerektiğini düşünüyorum. Artık Alfa indirimlerini beklemeye koyulayım ben.

1 Beğeni

Elinde bu kitaplardan bulunan arkadaş var mıdır ? Paylaşırsa sevinirim. :smile:

2 Beğeni

Alfakitap’ın kendi sitesinde şu an kampanyada olunca farkettiğim yazarların hayatlarına dair bir kitap var. Yine DK kitabı. İnternette epey aradım içeriğinde hangi yazarların hayatları var diye. Zor oldu bulmam. Bu sebepten arayan biri olursa şu ekran görüntüsünü referans alabilir.

Kitabın linki Yazarlar - Yaşamları ve Eserleri (Ciltli) - Kolektif Kitap Fiyatı & Satın Al | AlfaKitap

2 Beğeni

Bende bulunuyor. :slight_smile: İçindekiler sayfasını paylaşırım birazdan.

@Ozgur

6-7 mesaj yukarıda paylaşılmıştı.

Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü - ozgurs59 tarafından #220

1 Beğeni

Arama kısmı çok sağlıklı çalışmıyor sanırım. Aradım ama çıkmadı bende. Güzel oldu. Ama yine istediğim şeyler yok zaten. Tolkien neden yok mesela. Bilimkurgu yazarları da yok. Sanırım belirli bir türde yazan yazarları içeriyor.

Ortaçağ Dünyası - Susan Wise Bauer

6 Beğeni

Çok teşekkürler. Okumuş muydunuz?
Aralarda resim falan var mı? :sweat_smile:

Antik Dünya - Susan Wise Bauer

8 Beğeni

Rönesans Dünyası - Susan Wise Bauer

6 Beğeni

@Ozgur Resimler eklenirken mesajın içerisine kitap adı , yazar adı yazılmadığı için arama sonuçlarında gözükmüyor.

@frht45 Evet fotoğraflar var.

Antik Dünya kitabından 2 fotoğraflı sayfa ekliyorum.

4 Beğeni

Çooook teşekkürler. Gece gece uğraştırdım sizi. Elinize sağlık. Galiba alfanın kendi sitesinden vericem siparişi ilk fırsatta :grin:

2 Beğeni

Ben şuan Antik Dünyayı okuyorum benim açımdan gayet başarılı tavsiye ederim. Ben diğer kitaplarını da alacağım.

1 Beğeni

Kitap ana akımlar ve Klasik ve Çağdaş (Görece) Batı Edebiyatı temel taşları referans alınarak hazırlanmış. Fantastik ve bilim-kurgu da yer almıyor, bölüm sonu eklerdeki notlar haricinde. Çok geniş kapsamlı ve tek cilde sığmayacak bir çalışmayı böyle bir kapsamda hazırlamayı tercih etmişler. Güzel bir derleme eksiklerine rağmen.