Bana da Taht Oyunlarında olmuştu bu mesele.Kitabın ortasından 50 sayfa kadarı yoktu ve bunu okurken fark ettim ve tabi ne fiş kalmıştı ne de bir kanıt.Sonra aklıma geldi ve Epsilonu aradım ve dedim ki böyle bir durum var ama fişi yok bu nedenden dolayı.Karşı ödemeli kitabı bize gönderin sorunun başladığı yere kağıt koyarak,eğer dediğiniz gibiyse size yeni göndeririz dediler ve gönderdiler.
Elinde Eksik Parça’dan yeni çıkan Lovecraft Country olan var ise çeviri kıyaslaması için kitabın ortalarında bulunan bölüm başlarından bir kaç sayfa atabilirse çok sevinirim.
Arkadaşlar, İnce Memed - YKY Tek Ciltli Baskı bulunan birisi kitabın ve içerisinin (yazı puntoları için) fotoğraflarını paylaşabilir mi? Ciltli mi alsam diye arafta kaldım. En son Nutuk’u almıştım, beklediğimden küçük gelmişti
Merhaba, Umberto Eco- Efsanevi Yerlerin Tarihi kitabına sahip olan varsa, boyutunu ve içeriğini bir kaç fotoğraf ile gösterebilir mi?
Merhabalar. Ötüken Neşriyat’ın 6 ciltlik Mesnevi tercümesine sahip olan var mı? Birkaç sayfadan fotoğraf atabilirse çok sevinirim.
Bu ne güzelliktir?
Gerçekten güzel bir baskıya benziyor. Dipnotlarla desteklemeleri de çok güzel olmuş. Bir indirim döneminde alacağım kesinlikle. Çok teşekkür ederim fotoğraflar için.
Everest’ten çıkan, açıklamalı Dorian Gray’in Portresi kitabına sahip olan birkaç fotoğraf atabilir mi ilk sayfalardan?
Çeviri için sorduğunuzu düşünerek kitabın başlangıcını attım.
edit: Pc’de net okunmuyor sanki yazılar. Sıkıntı olursa yeniden tek sayfa şeklinde çekip atabilirim.
Elinde “Ölüm: Yaşamanın ağır bedeli” çizgi romanı olan var mı? Varsa ilk birkaç sayfasını atabilir mi?
Çok teşekkür ederim. Bende normal baskısı bulunuyor, bu versiyonu almaya değer mi, içeriği nasıl görmek için istemiştim. Birkaç sayfayı tek olarak atabilirseniz hayır demem.
Teşekkür ederim tekrar. Sipariş verdim, tekrar okumak istiyorum bu baskıdan okuyacagım.